Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hafiflemek

dunno

Öne çıkan mesajlar

dunno said:
hem seviyo hem sevmiyo beni smdi.
günüm uzulerek, uyuyarak, üzülerek gecti.
birazcık daha iyiyiz smdi.

bunu atlatirsak guclenicek baglarimiz bence.
beklemedeyim yine

sen onun duygularını nasıl oluyorda bu kadar süper biliyorsun..
ne hissediyor nasıl hissediyor az mı seviyor çok mu seviyor..madem bu kadar iyi tanıyorsun onu ona göre davran bundan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Dunno'nun ilişkilerini Patiden takip ediyorum, magazin programı izleyerek vakit kaybetmiyorum. Ayşe, Kişisel Bölümü Müdavimi

Aaa yeni konu hemen işleyeyim. Off, yine mi dunno1! Paticik Server'ı ve İşlemcileri.

Her saniyesi gerilim dolu, beklenmedik çıkışlar yapan bir hikaye. Times

Seksi fotoğrafları için tıklayın. Hürriyet.

Paylaşım için teşekkürler. Roket Adam.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Dunno'nun ilişkilerini Patiden takip ediyorum, magazin programı izleyerek vakit kaybetmiyorum. Ayşe, Kişisel Bölümü Müdavimi

Aaa yeni konu hemen işleyeyim. Off, yine mi dunno1! Paticik Server'ı ve İşlemcileri.

ben de nefret ettm kend'mden ciddiym
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:

güncellemeler için teşekkürler Roket Adam. Söz sende dunno, nelerdir son gelişmeler bizi aydınlatırmısın?

git bi psikoloğa falan danış yada bi iki arkadaş bul kendin gibi sen analt onlar anlatsın sen anlat onlar anlatsın rahatlaşın birlikte benim tavsiyem
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
duzelicek hersey ins.
dunno inisli cıkıslı da olsa gercek seyler yasıyo.
güclü duygulari var. yogun duygulari.
biseyler hissedebildigi icin mutlu. en koyu hüzün de olsa bazen; hissetmek guzel

Gerçek??? Gerçek şeyler yaşamıyorsun, buradaki ilüzyonunu kırmak zorundayım...
Eğer sevdiğinin sorusuna inkar ile cevap vermişsen bu yalan söylemektir. Sevgiliye herseyi söylememek ve yalan söylemek arasında ince bir çizgi var... Zaten sen inkar etmemişsen bile bir yerde bir hata yapmışsın ki "başkasından duymuş"

Konu artık seni sevip sevmediği değil, sana güvenip güvenmediğinde kalacak... Eğer hakikaten gerçek duygular yaşadığına inanıyorsan, sevgisini değil güvenini yeniden kazanman gerekiyor...

Ama bence bunların hiçbiri senin düşüncelerin arasında değil... Şu anki tek durum sevgiline herşeyi anlattığın için hafiflediğini hissetmen... Ve bunu "birşeyler hissetmekt hiç birşey hissetmemekten iyidir" kılıfı altında bize yedirmen... Bu kadar bencilce düşünmeyi bırakıp, acaba şu anda sevgilim "birşeyler hissetmek"ten ise hiçbirşey hissetmemeyi tercih etmez miydi??? düşünüyor olman gerekirdi eğer yaşadıkların GERÇEK olsaydı...

Hala yaşadıklarının gerçek olduğuna inanıyorsan bilgisayarını kapat, ve "seni seviyorum" dan daha ikna edici bir argüman ile çık sevgilinin karşısına, yoksa git ayrıl... Ne onun zamanını harca ne de kendinin....
Sosyal ağlarda paylaş

Perith e katılıyorum.Eğer sevdiğini düşündüğün kişi geciktiğinde, telefonu açmadığında, seni aramadığında düşündüğün şey beni yine ektimi, acaba kasten mi açmıyor gibi şeylerse onu sevmiyorsun.Ama eğer acaba başına bişey mi geldi diye endişelenip merak ediyorsan evet seviyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...