dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 loop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 baktim bu kizi durdurmanin baska yolu yok matrixe sokayim dedim mazallah intihar falan edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dunno said: hem seviyo hem sevmiyo beni smdi. günüm uzulerek, uyuyarak, üzülerek gecti. birazcık daha iyiyiz smdi. bunu atlatirsak guclenicek baglarimiz bence. beklemedeyim yine sen onun duygularını nasıl oluyorda bu kadar süper biliyorsun.. ne hissediyor nasıl hissediyor az mı seviyor çok mu seviyor..madem bu kadar iyi tanıyorsun onu ona göre davran bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Dunno'nun ilişkilerini Patiden takip ediyorum, magazin programı izleyerek vakit kaybetmiyorum. Ayşe, Kişisel Bölümü Müdavimi Aaa yeni konu hemen işleyeyim. Off, yine mi dunno1! Paticik Server'ı ve İşlemcileri. Her saniyesi gerilim dolu, beklenmedik çıkışlar yapan bir hikaye. Times Seksi fotoğrafları için tıklayın. Hürriyet. Paylaşım için teşekkürler. Roket Adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 lan bu bayanmıydı ben erkek sanıyom ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 roket adam said: Dunno'nun ilişkilerini Patiden takip ediyorum, magazin programı izleyerek vakit kaybetmiyorum. Ayşe, Kişisel Bölümü Müdavimi Aaa yeni konu hemen işleyeyim. Off, yine mi dunno1! Paticik Server'ı ve İşlemcileri. Her saniyesi gerilim dolu, beklenmedik çıkışlar yapan bir hikaye. Times Seksi fotoğrafları için tıklayın. Hürriyet. Paylaşım için teşekkürler. Roket Adam. ben de nefret ettm kend'mden ciddiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 roket adam said: Dunno'nun ilişkilerini Patiden takip ediyorum, magazin programı izleyerek vakit kaybetmiyorum. Ayşe, Kişisel Bölümü Müdavimi Aaa yeni konu hemen işleyeyim. Off, yine mi dunno1! Paticik Server'ı ve İşlemcileri. Her saniyesi gerilim dolu, beklenmedik çıkışlar yapan bir hikaye. Times Seksi fotoğrafları için tıklayın. Hürriyet. Paylaşım için teşekkürler. Roket Adam. güncellemeler için teşekkürler Roket Adam. Söz sende dunno, nelerdir son gelişmeler bizi aydınlatırmısın? git bi psikoloğa falan danış yada bi iki arkadaş bul kendin gibi sen analt onlar anlatsın sen anlat onlar anlatsın rahatlaşın birlikte benim tavsiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 duzelicek hersey ins. dunno inisli cıkıslı da olsa gercek seyler yasıyo. güclü duygulari var. yogun duygulari. biseyler hissedebildigi icin mutlu. en koyu hüzün de olsa bazen; hissetmek guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 keske hep mutluluk sevgi olsa hissedilen ama biri icin uzuluyosan birine deger veriyosun demek aynı anda. duygulari katmadan yasamaktan daha iyi uzulmek bile o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Asteroth said: Bir daha söyle. word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 çok fazla düşünüyorsun ve stresten hafifleyen birine hiç rastlamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kermit said: lan bu bayanmıydı ben erkek sanıyom ha asdsa ben de düşünüyorum nasıl bir emoymuş lan bu, şu yazılanlara bakarken. şunu gördükten sonra düştü jeton. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ayrılırsınız kesin! nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bu kadar tahrik ve aşağılanmaya topiklerinde cevap vermeyen arkadaşı kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 dunno said: duzelicek hersey ins. dunno inisli cıkıslı da olsa gercek seyler yasıyo. güclü duygulari var. yogun duygulari. biseyler hissedebildigi icin mutlu. en koyu hüzün de olsa bazen; hissetmek guzel Gerçek??? Gerçek şeyler yaşamıyorsun, buradaki ilüzyonunu kırmak zorundayım... Eğer sevdiğinin sorusuna inkar ile cevap vermişsen bu yalan söylemektir. Sevgiliye herseyi söylememek ve yalan söylemek arasında ince bir çizgi var... Zaten sen inkar etmemişsen bile bir yerde bir hata yapmışsın ki "başkasından duymuş" Konu artık seni sevip sevmediği değil, sana güvenip güvenmediğinde kalacak... Eğer hakikaten gerçek duygular yaşadığına inanıyorsan, sevgisini değil güvenini yeniden kazanman gerekiyor... Ama bence bunların hiçbiri senin düşüncelerin arasında değil... Şu anki tek durum sevgiline herşeyi anlattığın için hafiflediğini hissetmen... Ve bunu "birşeyler hissetmekt hiç birşey hissetmemekten iyidir" kılıfı altında bize yedirmen... Bu kadar bencilce düşünmeyi bırakıp, acaba şu anda sevgilim "birşeyler hissetmek"ten ise hiçbirşey hissetmemeyi tercih etmez miydi??? düşünüyor olman gerekirdi eğer yaşadıkların GERÇEK olsaydı... Hala yaşadıklarının gerçek olduğuna inanıyorsan bilgisayarını kapat, ve "seni seviyorum" dan daha ikna edici bir argüman ile çık sevgilinin karşısına, yoksa git ayrıl... Ne onun zamanını harca ne de kendinin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 en fırtınalı aşk benimki olmalı diyen kız modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Perith e katılıyorum.Eğer sevdiğini düşündüğün kişi geciktiğinde, telefonu açmadığında, seni aramadığında düşündüğün şey beni yine ektimi, acaba kasten mi açmıyor gibi şeylerse onu sevmiyorsun.Ama eğer acaba başına bişey mi geldi diye endişelenip merak ediyorsan evet seviyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ne anlattın sevgiline bide onu deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 evet bende merak ettim ne süledin çocuğa da kızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Dynun said: Bu kadar tahrik ve aşağılanmaya topiklerinde cevap vermeyen arkadaşı kutluyorum.abi kiz arkadasim var boyle acik acik tahrige cevap vermesin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ya tamamda sevgilinse her haltı bilmek zorunda mı? Sevgiliyse sevgili, evlenmeyecekseniz %99 ayrılacaksınız ilerde bi gün, e o zaman ne diye anlatasınki? Ne bu herkesin herşeyi bilmek istemesi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bi de eğer yüzde yüz ayrılacaksan niye bu kadar kafana takarsın = takmanın alemi yok , neden sonuçlarla ilgilen , kendini senden fazla kimse düşünmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar