dunno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bugun sevgilime bilmesini en istemedigim seyi anlattım tum ayrıntılariyla. o ogrenmis bi yerden. soyledigine gore bna onceden sormus ben inkar etmisim. en cok kırıldıgı sey buymus. ben hatırlamıyorum sordugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 aldattın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bir daha söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 aldatmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 BEN DE SENİİİİİİ SEEEEEEVGİİİİİİLİİİİİİİMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben de istiyorum bu olayı. hafiflemeyi. sosyal kişisel mantıksal duygusal kaygılar hepsi engel oluyor insanın istediğini yapmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ilişki icin onemli biseyi saklamak zordu. soylediklerim mutsuz etti onu biliyorum cok ama soylemek rahatlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Olsun rahatlamak iyidir =) Daha iyi hissediyosundur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 daha hafif evet. tamamen durust konustum. yaptıklarımın arkasında durdum. bunları bilirken yine sevebilir mi beni bilmiyorum. nasılım biliyo musunuz: m. ward- post war parcası gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hata yapmışsın ayrılmazsanız sevgilin bunu kesinlikle kullanıcaktır yok benim sevgilim yapmaz vb deme her insan bunu yapabilir. ayrıca sevgilinin herşeyi bilmemesi iyidir gizli birşeylerin kalmalı sevgilini ilgilendiren birşey olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sevgiliye her şey söylenmemeli bence. ama madem o zaten öğrenmiş, anlattığın iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ben de 70 kilo olmuşum. Spora falan git sen de bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Xaenin said: Ben de 70 kilo olmuşum. Spora falan git sen de bence. anoreksia başlangıcı mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 elime yüzüme bulasiyo her sey. ben sevdigimi soyledikce onu o daha az inanıyo her seferinde. en zor zamanımızı geciriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 burtonesk said: sevgiliye her şey söylenmemeli bence. ama madem o zaten öğrenmiş, anlattığın iyi olmuş. Bence de herşey söylenmemeli... Sevgili veya değil, değer verdiğin insanlara herşeyi söylemek sağlıklı bir olay değil bence.. PS: Bu postların üzerine geçen bir konuşma... Nefr: SAGLIKLI sevdiğin, değer verdiğin insana herşeyi söylemek düdük... PeriTh: Hadi be, kendin de benim gibi düşünüyorsun bir kere.... Nefr: Evet ama, sen bana herşeyi söyle... muhahahahaha............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dunno said: elime yüzüme bulasiyo her sey. ben sevdigimi soyledikce onu o daha az inanıyo her seferinde. en zor zamanımızı geciriyoruz e soyleme o halde :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 trip atıyo sana ver yolu gitsin alla alla öl daha iyi yani kız tripi çekicegine en son trip yediğimde hastır lan deyip gitmiştim asdsa ölüm gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hem seviyo hem sevmiyo beni smdi. günüm uzulerek, uyuyarak, üzülerek gecti. birazcık daha iyiyiz smdi. bunu atlatirsak guclenicek baglarimiz bence. beklemedeyim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hiçde güçlenmez o bağ mağ bunu atlatırsanız felan yalan o iş söyleyim pireyi deve yapıcaksınız ilerde sürekli kavga gürültü öff çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dunno said: bugun sevgilime bilmesini en istemedigim seyi anlattım tum ayrıntılariyla. o ogrenmis bi yerden. soyledigine gore bna onceden sormus ben inkar etmisim. en cok kırıldıgı sey buymus. ben hatırlamıyorum sordugunu. abi sendemi tek taşş.. neyse ya bilirim zordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dunno said: hem seviyo hem sevmiyo beni smdi. günüm uzulerek, uyuyarak, üzülerek gecti. birazcık daha iyiyiz smdi. bunu atlatirsak guclenicek baglarimiz bence. beklemedeyim yine hep derim kadın dediğin uçurtma gibidir önce salıcan boşlıycan o havada boşluğa takılıp dengesizleşmeye başlayınca ipi kendine çekicen ki dirilsin evet 4 senedir sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Acilmisti http://forum.paticik.com/read.php?20,3669375,3669375#msg-3669375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar