Buyse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Two new realms will be opened today for the English Community in the Ruin battlegroup. The Terokkar and Azuremyst realms are brand new realms and are not open to migration for 90 days. The Ahn'Qiraj gates will be closed on these realms and the opening event can be started by players. If you're looking for a place to reroll before Wrath of the Lich King, one of these two could be your new home. hiç bişi için olmasa da aq title ı için oynanır burda. çıkar öyle manyaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Hmm 1 haftada 60lasam acaba ne kadar sürer kapıyı açmam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Hemen gidip isimlerimi ayırıyım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 11 milyona vurmuş WoW, daha da açarlar wotlk'u takip eden 2-3 ay içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 açsınlar da, daha yeni BEM realmını açtılar gene boş gene boş. Çok boş server var, kafa yok adamlarda. Alıcaksın, komple h/a ratiosunu ayarlıcaksın. Sormayacaksın da insanlara çatır çatır transfer edeceksin süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Greeny said: açsınlar da, daha yeni BEM realmını açtılar gene boş gene boş. Çok boş server var, kafa yok adamlarda. Alıcaksın, komple h/a ratiosunu ayarlıcaksın. Sormayacaksın da insanlara çatır çatır transfer edeceksin süper olacak. kesinlikle katılmakla beraber server sayısının yarıya indirip server capslerinin 2 katına hatta 3 katına cıkması taraftarıyım .. en kalabalık serverda quest yaparken yada bi yerden diger bi yere yürürken char yok gördügüm ana şehirlerde tek tük şimdi kimse gelipte boş serverda oynarsan öle olur gibi bi trollük yapmasın burning legionda da char kasmışlıgım var degineyim .. adı üstünde mmorpg karşı taraftan yada kendi ırkından insanlar görüceksin kesiceksin yada ne biliyim parti yapıcaksınki mmorpg olsun yoksa nfs bile daha akıcı daha iyi grafikleri olan daha zevkli bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 deadwoll said: Hmm 1 haftada 60lasam acaba ne kadar sürer kapıyı açmam xD hadi buraya reroll edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Deptlypo said: Greeny said: açsınlar da, daha yeni BEM realmını açtılar gene boş gene boş. Çok boş server var, kafa yok adamlarda. Alıcaksın, komple h/a ratiosunu ayarlıcaksın. Sormayacaksın da insanlara çatır çatır transfer edeceksin süper olacak. kesinlikle katılmakla beraber server sayısının yarıya indirip server capslerinin 2 katına hatta 3 katına cıkması taraftarıyım .. en kalabalık serverda quest yaparken yada bi yerden diger bi yere yürürken char yok gördügüm ana şehirlerde tek tük şimdi kimse gelipte boş serverda oynarsan öle olur gibi bi trollük yapmasın burning legionda da char kasmışlıgım var degineyim .. adı üstünde mmorpg karşı taraftan yada kendi ırkından insanlar görüceksin kesiceksin yada ne biliyim parti yapıcaksınki mmorpg olsun yoksa nfs bile daha akıcı daha iyi grafikleri olan daha zevkli bi oyun Expansion geldiğinde 10 tane mob kesilecek görev için yarım saat aynı alanda dolanır durursan görünürüm ben seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Buyse said: hiç bişi için olmasa da aq title ı için oynanır burda. çıkar öyle manyaklar. buyrun benim. Scarab Lord title için deathchargerımı veririm. yok lan vermem heralde. ama title inanılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 legendary mount için veririm ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yakışmıyor sana böyle mount için vermek mulgear. fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 olmıyan deathchargerımı veririm dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 crit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 pekaziz said: Expansion geldiğinde 10 tane mob kesilecek görev için yarım saat aynı alanda dolanır durursan görünürüm ben seni :) server dolu olsun Vallahi razıyım yaa :D canıma tak etti hiç sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ben BL'de kasarken gayet doluydu server, grind alanlarında adamların işleri bitsin diye sıra beklediğimi hatırlıyorum. Hangi dungeon'a girmem gerekiyorsa illa 2-3 tane boost grubu oluyordu giriyordum direk. Hiç de boş değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Sırf scarab lord titleı için gelirimde kim uğraşıcak o da var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Alt kasmak bile zor geliyorken,reroll hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben yeni bir karakter actım Legacian adıyla terokkar da horde olarak, dün serverın 4.cü günü olmasına ragmen online lvl 65 bir mage gördüm, heralde "recruit a friend" sacmalıgını kullanan biriydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 rutian normal o. 4 günde kasılır lvl 65 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 uyumazsan belki usta ama yani hiç mi işi gücü okulu yok bu insanların? o değil böyle levellayarak low level instance'ların zevkini de kacırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 orası öyle de, öyle okulu işi olmayan çok adam oynuyor bunu. bi de aq title için niyet etmiş olabilir ondan nonstop oynuodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 lvl 65 olur abi olmicak iş deil. Ha tabi bide sabır meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 recruit a friend ya.. bu kadar ayrimcilik olmaz.. biz niye kullanamiyoruz arkadas ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar