DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 teminat cart curt istemeyen yaklaşık 3bin euro kredi verebilecek bildiğiniz bi banka warmıdır? ya da özel bir kredi seçeneği ? tefecilerle uğraşmak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Hiç gelir göstermeden 6000 ytl zor. Tefeciye git en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Var çoğu veriyor ama bankadan kredi alan üniversite öğrencilerinin %40'ı mı ne o krediyi geri ödeyemediklerinden kitaplarını bile almış haciz için gelenler asdasfsa Bu zamanda kredi almak zorlaştı bankalar şimdi eskiden verdiklerini toparlamaya çalışıyor, ama olur ki alırsan keşke tefecilerden alsaymışım diyebilirsin. Nakit paran yoksa ve çok gerekli birşey değilse alacağın şey ya da yapacağın şey bulaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tefecilere de veremessen işin içine çek senet mafyası girer dikkat et! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 öğrenciye 500ytlden fazla vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 neredeyse 6 bin lira verirler mi ya, vermezler herhalde. verselerdi kredi kartlarının limitleri de en azından o civarda olurdu, gelirsiz imkansız gibi bişi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 finans bank, hsbc, iş bankası, garanti gibi bankalardan topla öğrenci işi kredi kartlarını.. sonra hepsinden nakit avans çek, ertesi ay boğazdan atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 said: ertesi ay boğazdan atla sdfsgsdf +12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kütür kütür erik gibi maşallah dedi Antalyalı eleman bugün; kantinde otururken önümüzden geçen kızın arkasından. Bursalıyla konuştuk artık daha fazla takılmasına izin vermeyeceğiz bizle. Erik nedir ya Ayrıca kredi çekmeyin biriktirin paranızı en güzeli öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 okula bi banka stand kurdu geldiler illa kredi kartı verelim, kefil yok, yıllık ücret yok fln tamam dedim verin 3 hafta sonra kart geldi 5k limit, 2.5k nakit avans limiti indirmiyorum inatla, kaybedersem gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Oha ciddi misin, yuh öğrenciye 5k limit nedir abi sdf. He gerçi özel ünideysen belki olabilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 work&travel için mi alıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Garadia said: okula bi banka stand kurdu geldiler illa kredi kartı verelim, kefil yok, yıllık ücret yok fln tamam dedim verin 3 hafta sonra kart geldi 5k limit, 2.5k nakit avans limiti indirmiyorum inatla, kaybedersem gg işte bu yüzden dünya krizde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 workandtravel içinse bazı bankalar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bLackcha0s said: workandtravel içinse bazı bankalar veriyor. onu diyecektim işte. eğitim kredisi diye bir şey vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bence kredi alma çal o parayı bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Garadia said: okula bi banka stand kurdu geldiler illa kredi kartı verelim, kefil yok, yıllık ücret yok fln tamam dedim verin 3 hafta sonra kart geldi 5k limit, 2.5k nakit avans limiti indirmiyorum inatla, kaybedersem gg Bi 0 fazla görmüş olmayasın. Genelde 500 lira oluyor öğrenci işi kart limitleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Öğrenci kartları 500 olur,ek limit falan istersen 1-2 yıl kullanarak max 750-1000 ytl yaparsın.5000 nedir?Açık hesap verselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Gelirin olmadan, kefilsiz fln bir bankanın sana verceği en yüksek limit 500dür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bankaya *** veren öğrenci olur bu işin sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 razzRaziel said: finans bank, hsbc, iş bankası, garanti gibi bankalardan topla öğrenci işi kredi kartlarını.. sonra hepsinden nakit avans çek, ertesi ay boğazdan atla ciddi ciddi düşünüyorum bunu yapmayı :D nakit avans ne kadar verirler , faizi kaça olur? 3k euro istiyorum evet çok gözükebilir ama 1 ay içinde 2 ye katlatacak çok sağlam bişey buldum, sermaye arıyorum. de geçti gitti kasıma kaldı artık. saolun yine de aydınlattınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 1 ay içinde ikiye katlarsan güzel de, dibe vurursan geleceğin durumun hesabını iyi yap bence. tekrardan " sonra hepsinden nakit avans çek, ertesi ay boğazdan atla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 çok düşündüm çok beyin fırtınaları koparttım ama batma ihtimalinin yok denecek az olduğunu gördüm. ah bi bulabilseydim parayı, yolumu bulmuştum :( an itibari ile geçti gitti bor'un pazarı, sür eşşaaanı niğde'ye denebilir. 1 ay sonra tekrar soracam kredi bulun bana diye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar