Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Office/Open Office (hangisi?)

oper

Öne çıkan mesajlar

15.4 tablet kullanmak için illa ki masa lazım olur gibi geliyor. Düşünsene mesela bi elinde tableti tutup diğer elinle yazdığını. Ayrıca büyüklük arttıkça kalınlık da artıyor ki çok büyük bi dezavantaj bu da.

Yani etkili kullanım için bence küçük olması daha iyi gibi. Taşınabilirlik falan.

Şu an 15.4 laptop var önümde, onun ekranını çevirip klavyenin üstüne koyup tablet olarak kullandığımı düşünemiyorum, kocaman gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
tablet dedigin niye kucuk olsun ya? hani kucuk seviyorsan tamam da, bence 15.4" olmali. ben oyle daha rahat ederim yani. hani param olsa..

ayrica, okula bilgisayarla gelme olayi sadece bizim ulkemizde garip. gelir dagilim duzensizligi, gorgusuzluk vs. vs.

özel okullarda yaygın baya
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
Walla neyi niye tartıştığımızı anlamadım ben :) office live'ı ilk defa duyuyprum, sharepoint'i de web tabanlı bi office olarak düşündüm hep. Pratik kullanımda outlook haricinde pek kullanıldığını zannetmiyorum sharepointin. Bilmiyorum tabi =)

Onenote'u övmek için gelmiştim sadece.. :)

yok yok, sharepoint web tabanlı bir office değil ^^ ilgisi yok hatta.

onenote da güzel valla ama ben tutunamadım. çok zorladım kendimi.. böyle toplantılarda not almalar, konuşmaları kaydetmeler, önemli makaleleri koymalar falan.. ama sonunda kullanmayı bıraktım. sanırım not alma yetim gelişmiş değil, ondan da olabilir =) (bir de farkettim ki aldığım notlara genelde dönüp bakmıyorum =P)

ama milletin dediği gibi tablet pc ile çok kral olur onenote. ona özenirim yani, kullanırmıyım tartışılır =)

ayrıca müm, 15" monitörü defter gibi yanında taşımak ölüm be. geçtim kullanışlılığını falan.. (evet notebookumu organım gibi yanımda gezdiriyorum ve 1 haftadır boynum kitlenmiş olarak dolaşıyorum.)
Sosyal ağlarda paylaş

visio 2002den beri var da, office'e ne zaman dahil edildi hiç haberim yok :)

@ractamainus: Abi senin not almaya ihtiyacın yok demek ki dönüp bakmadığına göre. Ben daha önce defter kullanıyodum, sayfalar dağılıyor, dağılmasa da karışıyo neyi nereye yazdığımı unutuyorum vs. Tam bunun alternatifi onenote, daha değişik bişey beklememek lazım. İşini çok iyi yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...