DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 aktiftablet said: Neden uzaylı gibi baksınlar? Hiç mi bilgisayarla not tutan lmuyo derste? malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 15.4 tablet kullanmak için illa ki masa lazım olur gibi geliyor. Düşünsene mesela bi elinde tableti tutup diğer elinle yazdığını. Ayrıca büyüklük arttıkça kalınlık da artıyor ki çok büyük bi dezavantaj bu da. Yani etkili kullanım için bence küçük olması daha iyi gibi. Taşınabilirlik falan. Şu an 15.4 laptop var önümde, onun ekranını çevirip klavyenin üstüne koyup tablet olarak kullandığımı düşünemiyorum, kocaman gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 evet ya 15.4" gerçekten büyük yani, harita metod olsa yeter. harita metod ekran. yeni bir kavram yarattım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 b5 akğıt ebadına yakın her şey kabul edilebilir.. yanına da bi open pandora çakarsan mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mum_Chamber said: tablet dedigin niye kucuk olsun ya? hani kucuk seviyorsan tamam da, bence 15.4" olmali. ben oyle daha rahat ederim yani. hani param olsa.. ayrica, okula bilgisayarla gelme olayi sadece bizim ulkemizde garip. gelir dagilim duzensizligi, gorgusuzluk vs. vs. özel okullarda yaygın baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 aktiftablet said: Walla neyi niye tartıştığımızı anlamadım ben :) office live'ı ilk defa duyuyprum, sharepoint'i de web tabanlı bi office olarak düşündüm hep. Pratik kullanımda outlook haricinde pek kullanıldığını zannetmiyorum sharepointin. Bilmiyorum tabi =) Onenote'u övmek için gelmiştim sadece.. :) yok yok, sharepoint web tabanlı bir office değil ^^ ilgisi yok hatta. onenote da güzel valla ama ben tutunamadım. çok zorladım kendimi.. böyle toplantılarda not almalar, konuşmaları kaydetmeler, önemli makaleleri koymalar falan.. ama sonunda kullanmayı bıraktım. sanırım not alma yetim gelişmiş değil, ondan da olabilir =) (bir de farkettim ki aldığım notlara genelde dönüp bakmıyorum =P) ama milletin dediği gibi tablet pc ile çok kral olur onenote. ona özenirim yani, kullanırmıyım tartışılır =) ayrıca müm, 15" monitörü defter gibi yanında taşımak ölüm be. geçtim kullanışlılığını falan.. (evet notebookumu organım gibi yanımda gezdiriyorum ve 1 haftadır boynum kitlenmiş olarak dolaşıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ben it gibi not alırım. alırım da yazım falan bok gibi.. hal böyleyken yazdıklarımı anında algılayıp kaydedicek bişiler pek bi feckalade olur da benim a harfleri italik aynen böle şunlarda falan sorun çıkar mı onu bilmiyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 open office 3 ü görmedim ama office 2007 rullz. visio nun hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 visio, wordde flowchart yapmaya calismis insanlara ilac gibi bisey. ya da wordde ben beceremiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 dışarıdan içeriye çok dosya giriş çıkışı varsa ms gerekli, ama benim kendi halimde okuduğum yazdığım dosyalar diyorsan open office, open kullanıyorum huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Benim gibi sadece okumak ve arada sırada yazmak için kullanıyorsanız AbiWord bile işinizi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 staroffice kullanan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ben kullandim da, aliskanliklar tekrar OpenOffice'e dondurdu. Siradan bi is icin cok fazla hata cikarmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 visio 2002den beri var da, office'e ne zaman dahil edildi hiç haberim yok :) @ractamainus: Abi senin not almaya ihtiyacın yok demek ki dönüp bakmadığına göre. Ben daha önce defter kullanıyodum, sayfalar dağılıyor, dağılmasa da karışıyo neyi nereye yazdığımı unutuyorum vs. Tam bunun alternatifi onenote, daha değişik bişey beklememek lazım. İşini çok iyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 openoffice açılmasıda kapanmasıda dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Openoffice bayağı yavaş, Office ise kullanımı kolay, alışıkdık, bildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 @aktif, yok abi aslında not almaya ihtiyacım var da.. beceremiyorum pek. onenote kötü demedim zaten, bence de gayet iyi bir program. işte benle alakalı durum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bu one note da x^2 fln nası yazdırcaz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 edit:yalan oldu benim post, topic kasacaz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar