oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 anketimsi bişe oldu ama şimdi format attım. open office mi kursam yoksa microsoft office mi kursam kararsız kaldım. siz hangisini tercih ediyorsunuz? ek olarak neronun ilk dvd yazan sürümü hangisiydi? 6 mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 MS Office tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Xaenin said: MS Office tabi ki. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 2007'de en son çok bug vardı bi de, 2003 tercih ediyorum ben o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 open office 3 müthiş bişiye dönmüş open office kullanıyorum, kullandırttırıyorum. ms office belgelerininin hepsini sorunsuzca açıyor değiştiriyor kaydediyor ama excel'de çok kompex işlerle uğraşıyorsanız ms-office'ye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 excell işim olmaz pek. ama bi kere open office te belgeeyi kaydettim. sonra wordde açtım. bullets and numbering sembollerinin kimisini bozuk göstermişti. tırstım sonrada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ozgur yazilima hep destek tam destek desem de, ms office (ucretini dert etmiyorsaniz) kesinlikle daha kullanici dostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Office 2007 diyorum ben de. İlk başlarda bu ne lan saçmalık diye açıp açıp kapattığım çok oldu, ama sonra alışınca bu ribbon tarzı menüleri çok kullanışlı buldum. İşimi gerçekten çok kolaylaştırdı. Open ofis 2002 de falan kullanmıştım en son sürümünü bilmiyorum. Sarmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 lisans var (nerden bulduğumu ben de bilmiyorum :D) ms office kurayım o zaman. sağolun. bi soru daha sormuştum tekrar başlık açmamak için. neronun dvd yazan ilk sürümü hangisi? 6 mı? nero 8 falan kurmak istemiyorum çünü gereksiz şeyler barındırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 nero kurulumunda neyi yukleyecegini secebiliyorsun. ama benim dizustu bilgisayarimda nero 6 var, ve evet, dvd yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 evet seçebiliyorum da uğraşmak istemiyorum. sade olsun uğraştırmasın :D nero 6 kurayım o zaman sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Korsan yazılıma karşı olduğum için evde uzun süredir Open Office kullanıyordum. Okulda, işte ve stajda bir süre MS Office kullandıktan sonra sonuç: İki gün önce gidip MS Office Student Edition 2007 için 80 euro bayıldım. Kullanırken zevk alıyor insan. Yeni tip menülere alışmak biraz zaman alıyor ama kullanıcı dostu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ms ofis raks. yazdıkça yazası geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Daha önce söyledim, bir kere daha söyliycem. OneNote tek başına bütün ofislere bedel. Ben öğrenciyken onenote olsaydı, bir kişiden bile not istemezdim hayatımda. Bu arada merak ettimstudent edition'da var mı onenote? Koymadıysa üyük ayıp etmiş microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yazdıkça yazası geliyor insanın. Word 2007 de gerçekten bunu yaşıyorum, yazdıkça yazıyorum ciddiyim fdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Evde pek sık kullanmadıgımdan open office diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 lotus symphonyde güzel bi alternatif ücretsiz ofis yazılımlarına. ms office in şifreyle koruduğu poverpoint sunularını şifresizmişçesine açıyodu en son :) . ms officele kapışamasada open officeten iyidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ms office 2003 kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 aktiftablet said: Daha önce söyledim, bir kere daha söyliycem. OneNote tek başına bütün ofislere bedel. Ben öğrenciyken onenote olsaydı, bir kişiden bile not istemezdim hayatımda. Bu arada merak ettimstudent edition'da var mı onenote? Koymadıysa üyük ayıp etmiş microsoft. ben o OneNote'a gönder kısayollarının hepsini regeditten tek tek silmiştim. baktım ortalığa kimse adam gibi bişe sölememiş özet olarak ne işe yaradığını anlatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 MS Office'in, OpenOffice'e gore fazlasini henuz gormedim, lisans etmem icin surekli cikardigi pop-up disinda. Sahsi fikrim, SpreadSheet yonetim programlarina, gereginden fazla gorev yuklendigidir. Bunun sonunda SpreadSheet yoneticilerinin, asil yapmalari gerektigi seylerden uzaklasip, bulasmamasi gereken yerlere kaydigini soyleyebilirim. Tabi bunda sirf lisans ucreti verdikleri icin patronlarin, ofis paketinden, "her seyi" yapmasini beklemesi de buyuk rol oynuyor. Eski IT'cilerin "tecrube" adi altinda firmalara MS Excel'le her bir halti yedirtemeleri, dahasi bundan ovguyle bahsetmeleri gercekten gulunc bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 DoruK said: aktiftablet said: Daha önce söyledim, bir kere daha söyliycem. OneNote tek başına bütün ofislere bedel. Ben öğrenciyken onenote olsaydı, bir kişiden bile not istemezdim hayatımda. Bu arada merak ettimstudent edition'da var mı onenote? Koymadıysa üyük ayıp etmiş microsoft. ben o OneNote'a gönder kısayollarının hepsini regeditten tek tek silmiştim. baktım ortalığa kimse adam gibi bişe sölememiş özet olarak ne işe yaradığını anlatabilir misin? Defter konseptinde bi program. Çok kolay bi şeklide yazılı, sesli resimli ve görüntülü notlar oluşturup bunları kolayca organize etmek ve asla kaybetmemek üzere kurulu. Diğer bütün ofis programlarıyla entegre olduğu için email olarak alıp göndermek veya, word dokümanı ya da excel tablosuna dönüştürmek çok kolay. Onenotu açarsan orda hazır oluşturulmuş bir defter var, he konsepti anlatıyor hem de sık kullanılan özelliklerle ilgili bi tutorial. Bir toplantıda ya da derste not almak için kullanılabilecek daha iyi bir araç düşünemiyorum, kağıt kalem dahil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hmm saol şu hocaların slaytlarından çalışırsam falan bi deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sanki bütün gün excel senin word benim uğraşıyosunuz ha. en iyisi notepad bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 notepad de hazırlanmış bi cv gödnermek istemessin herhalde iş başvurusu yaparken fede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 powerpointte arkada BAŞLIK EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ yazan göndericem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar