Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 [large]Ghaza[/large] * Frostmane, EU PvP * Alliance * http://www.ghaza.org * PvE Ağırlıklı * Hardcore, WoTLK ile birlikte haftanın 6 günü düzel olarak raid yapılacaktır. Raid saatleri hafta içi 20:00-01:00, hafta sonları ise daha uzun olacaktır. * Kuruluş Tarihi: 2005 * Guild Master: Hakeren * Ventrilo * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: Adrassil * Üye Alımları: Web sayfasından başvuru ve guild üyelerinin referansı ile. * TBC öncesi VE sonrası kestiğiniz en zor boss: TBC öncesi kestiğimiz en son boss Maexxna. Ghaza Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Güncel Oyuncu Alımı Shaman Resto: 2 Priest Holy: 2 Priest Shadow: 1 Paladin Prot: 1 Paladin holy: 2 Druid Resto: 2 Hunter:1 Death Knight: 2
Adrassil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Nerf sonrası Mh 4/5 BT 8/9 hala üyelerimizin bazılarında mavi ve yeşil itemlar var çünkü çoğu yeni lv 70 oldu :D not: bir arkadaşım guild kurulduğunda karazhanda başarılar demişti onada kapak olsun :D
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ooo gördüğümüz yerde genkleyip üstüne hug çekiyoruz o zaman. Başarılar bu arada.
Adrassil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ghaza Wotlk için yeni oyuncular alıcaktır.Guildin şu anda ihtiyacı oldugu classlar alta belirtilmiştir.Devamlı güncel olarak tutulmaktadır. Warrior - Kapalı Warlock - Kapalı Mage - Çok Az Druid ( Resto ) - Açık Druid ( feral - Balance ) - Kapalı Paladin ( Holy ) - Açık Paladin ( Retri) - Kapalı Paladin ( Prot ) - Çok Az Hunter - Kapalı Priest ( Holy - Shadow ) - Açık Shaman ( Resto ) - Açık Shaman ( Ench - Elemantel ) - Kapalı Rogue - Kapalı
Adrassil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Dk için daha erken ama Dk kasarım diyenlerede guildin kapısı açık
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hakeren mi gm yine mmm bu seferde yeni oyun gelicek biz oraya gecicez diye guildi dagıtmak olmaz demi ?
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Protection paladin ve restoration druid olarak application yapmayi dusunuyoduk ama ne yazik ki sitenize register oldugumuzda confirmation maili gelmiyor.. 3 defa gonderttim yine gelmedi :(
Adrassil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hozceri said: hakeren mi gm yine mmm bu seferde yeni oyun gelicek biz oraya gecicez diye guildi dagıtmak olmaz demi ? Guild hiç bir zaman dağılmadıki sadece oyuna ara verdiler .Sanmıyorum WOW dan daha iyi bir oyun çıkmaz bu saaten sonra o yüzden wow devam ettiği sürece ghazada oyun hayatına devam edecektir. said: Protection paladin ve restoration druid olarak application yapmayi dusunuyoduk ama ne yazik ki sitenize register oldugumuzda confirmation maili gelmiyor.. 3 defa gonderttim yine gelmedi guild başvuru bölümü için siteye üyelik gerekmiyor , başvurunuzu yapabilirsiniz
Adrassil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Güncel tüm classlardan oyunu alımı yapılacaktır Warrior - Açık Warlock - Açık Mage - Açık Druid ( Resto ) - Açık Druid ( feral - Boonkin ) - Açık Paladin ( Holy ) - Açık Paladin ( Retri) - Açık Paladin ( Prot ) - Açık Hunter - Açık Priest ( Holy - Shadow ) - Açık Shaman ( Resto ) - Açık Shaman ( Ench - Elemantel ) - Açık Rogue - Açık
Hakeren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Naxxramas (10 Man) : bitti Obsidian Sanctum (10 Man) : bitti Vault of Archavon (10 Man) : bitti --------------- Obsidian Sanctum (25 Man) : bitti Vault of Archavon (25 Man) : bitti Naxxramas (25 Man) : 17 Aralıkta başlanacak henüz başlanmadı. ( fakat en kısa zamanda burada bitecek kısmetse ;) )
Hakeren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Naxxramas (10 Man) : bitti Obsidian Sanctum (10 Man) : bitti Vault of Archavon (10 Man) : bitti --------------- Obsidian Sanctum (25 Man) : bitti Vault of Archavon (25 Man) : bitti Naxxramas (25 Man) : Saprion ve Kel ( bu hafta bunlarda down =) )
Hakeren Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Raidler : 20:30'da istance'nin içinde hazır bir şekilde olup gece 00:30'da bitmektedir. 2 Gün Raid yapılmamaktadır. Perşembe ve Cumartesi Günleri Off.. Perşembe ve Cumartesi günleride guilde olan arkadaşlarla akşamları 10 manler bitiriliyor..
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konu olabildiğince temizlendi, lütfen bu konuyu sadece guild ile ilgili konular için kullanın.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Güncel İhtiyac duyulan Classlar Paladin ( Holy ) - 1 Hunter - 1 Shaman ( Resto ) - 2 Shaman ( Ench } - 1 Shaman {Elemantel ) - 1
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ayrı bir topic açıp kirlilik yapmadan birşey rica edecektim ghaza daki arkadaşlardan, ally peti lazım ve neutral ah lerde inanılmaz pahalı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba? Hatta horde peti lazım olursa temin edebilirim.
Hakeren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 3-4 Günlük Denemeler Sonucunda 10man Sartharion3D Dün Gece Down olmuştur. Emegi Geçen Bütün Arkadaşları Yürekten Tebrik Ediyorum. Ayrıca Binek Alan Arkadaşlarıda Ayrıyetten Tebrik Ediyorum. Başarılarımızın Artan Bi Şekilde Devamını Diliyorum...
Hakeren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ghaza (Frostmane - Ally) aşağıda belirtilen classlarda oyuncu alımı yapılacaktır. 2 tank DK/pala/warior 2 Healer pala/shaman 3 dps moonkin/elemental/warrior Başvuracak arkadaşların: - Haftada en az 5 gün raide gelebilmesi (perşembe/cumartesi tatil - raidler 20:30 12:30 saatleri arasında) - Sartharion 3D heroic dışında bütün contenti bitirmiş olması. - Yeterli gear seviyesinde olması. Guild olarak bugüne kadar çıkmış bütün Lich King heroic dungeonları bitirmiş bulunmaktayız. (10man Ve 25man Sartharion 3D Down) Başvuru için www.ghaza.org -> Ana sayfa Detaylı bilgi için oyun içinde Yolcu, Celerimbor, Trias
Adrassil Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ulduar 25 man Heroic Flame Leviathan Razorscale XT-002 Deconstructor The Assembly of Iron(Iron Council) Kologarn Oyuncu alımımız devam etmektedir Bilgi için www.ghaza.org
Hakeren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ulduar 25 man Heroic 25man Flame Leviathan Down 25Man Razorscale Down 25man XT-002 Deconstructor Down 25Man The Assembly of Iron(Iron Council)Down 25Man Kologarn Down 25Man Auriaya Down
Hakeren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ulduar 10 man - 25 man Heroic 10Man Flame Leviathan Down 10Man Razorscale Down 10man XT-002 Deconstructor Down 10Man The Assembly of Iron(Iron Council)Down 10Man Kologarn Down 10Man Auriaya Down 10Man Thorim Down 10Man Hodir Down 25man Flame Leviathan Down 25Man Razorscale Down 25man XT-002 Deconstructor Down 25Man The Assembly of Iron(Iron Council)Down 25Man Kologarn Down 25Man Auriaya Down
Hakeren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ulduar 10 man - 25 man Heroic 10Man Flame Leviathan Down 10Man Razorscale Down 10man XT-002 Deconstructor Down 10Man The Assembly of Iron(Iron Council)Down 10Man Kologarn Down 10Man Auriaya Down 10Man Thorim Down 10Man Hodir Down 25man Flame Leviathan Down 25Man Razorscale Down 25man XT-002 Deconstructor Down 25Man The Assembly of Iron(Iron Council)Down 25Man Kologarn Down 25Man Auriaya Down 25Man Hodir Down 25man Thorim Down 25Man Freya Down
Hakeren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 25Man Ignis the Furnace Master Down... 2 Kanat Temzilendi 3 Kanat'ta Mirmiron Kaldı...
Öne çıkan mesajlar