Nanaja Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 hem kötü hem iq su 2 haneli ps: youtube'dan "iq" "2" "hane" falan arat koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Klasik pati anca çene; tipler klasik tipler zaten, vız vız bal yok. Bırakın adamlar ne yapıyorsa yapsın her bir halta tartışma çıkarmaya ne gerek var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Cahillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bildiğin mesai harcamış adam burada. Hanginiz buttannihilate etti bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ukyo said: koskoca turk guildlerinden hic biri spine kesememiş, nerfsiz warmaster kesen de 2 tane.. onlardan biri delusion degil, nasıl 1.liktir anlamadım. sorry haci. haftada 25 saat raid yapip anca warmaster kesen 10m guildlerini kimse sallamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 haftada 25 saat çok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 oyunu birakirdim sanirim haftada 25 saat raid yapip 10m temizleyemesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 artiz miraul birakir valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yapmasa bile yaptı derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 birakiriz haci :P oynuycak oyunmu yok sonucta. sw tor falan var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bence bırakamaz HACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aha son hacıcıyı bulduk, haftada 40 saat raide bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sattafat Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Miraul said: birakiriz haci :P oynuycak oyunmu yok sonucta. sw tor falan var :( adam dedigini yaptı helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Miraul bırakmaz sadece reroll yapar. Adam master reroll whore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 mop a kadar oynamiom :( fail oyuna rerolledim bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sattafat Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 intente girmiş sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ona ben basvurdum almadılar kötüyüm diye :( Sattafat said: intente girmiş sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sattafat Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 delusion ne ya.. intent kuruldu siz dagıldınız ne iş :D Intent ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 hirs yaptım simdi guild kuracam ismi de CATASTROPHE olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 TÜKENSTROF koy bence daha çok yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 yalniz en son ki topak faciasindan sonra intente giden zekali arkadaslari tebrik etmek isterim :) gecen baktimda bizim guildden baya adam cikmis sordum te intente gitti dediler bayada bi 7 8 kisi var, basta 25m yapiyolar sandim megersem 10m mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 gencler ii cekemiosunuz. bari laf atmayin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 eveeet intenti çekemiyosunussssssssssss!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar