Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3

arcane

Öne çıkan mesajlar

Operation Anch oyunun en başta kesinlikle bitirilmesi gereken bir patch hem iyi silahlar,armour ve bence en önemlisi chinese stealth armour bunun sayesinde resmen görünmez oluyorsun.Sonrasında level 7-8 arası bence the pitt yapılabilir gerçi zorlanabilirsiniz özellikle bodyguardlarla kapış olayında ama orada susturuculu bir silah var onun sayesinde oyun boyunca chinese stealth armourla heryere rahat rahat girer herkesi öldürürsünüz kimsenin de ruhu duymaz..
Mothership Zeta level 15 sonrası ama kesinlikle point lookout dan önce oynanması gereken bir patch,yalnız enegry weaponsınız yoksa buradan çıkan silahlardan pek hayır gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Goarth said:

Operation Anch oyunun en başta kesinlikle bitirilmesi gereken bir patch hem iyi silahlar,armour ve bence en önemlisi chinese stealth armour bunun sayesinde resmen görünmez oluyorsun.Sonrasında level 7-8 arası bence the pitt yapılabilir gerçi zorlanabilirsiniz özellikle bodyguardlarla kapış olayında ama orada susturuculu bir silah var onun sayesinde oyun boyunca chinese stealth armourla heryere rahat rahat girer herkesi öldürürsünüz kimsenin de ruhu duymaz..
Mothership Zeta level 15 sonrası ama kesinlikle point lookout dan önce oynanması gereken bir patch,yalnız enegry weaponsınız yoksa buradan çıkan silahlardan pek hayır gelmez.

ewet taktik boyle olmaliymi$. gerci millet isyan ediyo bu kadar kolay power armor alinmamali diye. Yalniz soyleyebilecegim tek bir$ey var, the pitt haricinde butun dlc leri bitirdim, alayi call of duty gibi. hele broken steel tam bir fps tadinda geciyor. hangi dlcde ne gibi item cikiyor yazayim:

anchorage: winterized t-51b power armor, chinese stealth armor, gauss rifle. hakkaten bunlari aldiktan sonra oyunun bi anlami kalmiyo zaten asdf
broken steel: eger enclave gemisindeki deki armoryi acabilirseniz imba silahlar var, ben acamadim bobby pin bitmi$ti fasd. yok acamazsaniz armory masteri indirip precision gatling laser i alabilirsiniz.
point lookout: burada bi gorevde kaliteli bi cifteli veriyor, ama sikko yani. lincoln revolver daha iyi. bi de buradaki npc ler sikko silahli ve armorsuz olmalarina ragmen cok gucluler. sikko 40dps li silahla 200 critleyebiliyolar.
zeta: tabii ki alien epoxy ile destructor rifle. epoxyle elinizdeki butun silahlari 100% conditiona getirebiliyosunuz. Bu da call of duty nin uzayda geceni.

sonuc olarak, ana oyun hepsinden guzel aslinda, herifler dlc lere kasmayip 15-20 dolara satmaya cali$iyolar, toplam 3-4 saat gameplay var.

bi de oyun hard mode da bile cok kolay bitiyor, lvl 20 den sonra perkler sacma sapanla$iyor. lvl 30da almost perfect perkiyle specialdeki butun statlar 9 a cikabiliyor. ya da hp %20 nin altina inince nuclear blast atarak 100radiusluk bi alana 1000dmg vererek patlayabiliyosunuz, size bi$i olmuyo felan..
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm kurallarını okumaya tenezzül eden arkadaşlarımız zaten hesap sormaya gerek duymayacaktır:
said:
Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), p2p link verilmesi, istenmesi, duyurusu vb. yasak. Crackden, korsan oyundan doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Özetle ve burada kapsanmamış kısımlarla birlikte warez muhabbetinin yeri Paticik değil.
Sosyal ağlarda paylaş

evet beyler bayanlar
mod önerilerinizi bekliyorum
overhaul değilde,daha tad veren,güzel detaylar içeren şeyler seviyorum

yeni sigara paketleri,nuka cola şişeleri
nvg
fellout isimli bir görsel mod
enchanced night sky,hd moon
bu modları yükledim
daha butür şeyler biliyormusunuz

sam,hiç kimse olmasa sen konuştur be nerdlüğünü,hatta dur öm atayım
Sosyal ağlarda paylaş

öff oynadıkça bu oyunu,harcanan potansiyele üzülüyorum
ayrıca fallout 1-2 nin nasıl mükemmel oyunlar olduklarını görüyorum.
fallout 2 nin restoration pack diye bir modu varmış
oyunun release'ine yetişemeyen yada tam bitmemiş contenti düzeltip koymuşlar oyuna geri,sulik'in kız kardeşiydi,yeni townlardı fln baya geliştiriyormuş oyunu
onu oynayacam
ne lan bu,dungeon gezer gibi metro metro metro

ulan sokaklar tıkalı anladım,e binalar nası dimdik ayakta? gir camdan,çık diğer taraftan,yook,olmaz,kafam iyiydi bide,kitlendim,super duper martın ordan girip rivet citye kadar gittim metrodan,lakin içimdeki tüm şevk bitti fallout3 tekrar oynamak için.

hem yeni farkettim,super mutanatlar niye insan yiyor?ne alaka lan
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya'yı gezmeye yarayan bir add-on yükledim geçenlerde sakın denemeyin sadece alanı büyütüyor ama onun haricinde hiçbir ekstrası yok ne npc olarak ne quest olarak hiçbirşey yok bu alanlarda üstüne normal buglar yetmiyormuş gibi birde bu add-on yeni buglar yaratıp daha saçma hatalara neden oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Son 2 saatte 2. karakterim, her oblivion oyununda oldugu gibi kararsizim yine. Fikir bekliyorum:

Repair alicam zaten allahin emri. Onun haricinde eglenceli bir karakter olsun istiyorum. Ranged severim normalde boyle, hatta hedefim lockpicking ve small guns alip stealth + sniping tadinda bisey yapmakti, ama oyunun ilerisini bilmedigim icin nasil olur bilmiyorum, bastan baslamk da istemiyorum :) Bethesda oyunlarinda genelde ranged bok gibi oluyor, melee olmak gerekiyor, bunda da oyle mi?

Sonuc olarak,
1- hangi ranged?
2- repair'in yanina sizce hangi 2 skilli tagliyim?
3- unarmed nasil ileride?
4- rangedlerin farklari ne oluyor tam ileride?
5- ranged alicak olursam, yaninda ikinci bir combat mi yoksa lockpicking mi almaliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...