Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3

arcane

Öne çıkan mesajlar

Oyun beklediğim gibi, Bethesda hayalkırıklığına uğratmadı. Eski topraklar ne der bilemem ama ben bu oyunda hissettiğim atmosferi Fallout 2'de hissedememiştim. Vaulttan çıktığım an etraqftaki o sessizlik, rüzgarda uçuşan otlar. Her taraf yanmış, yıkık dökük.. O anda kendimi orada hisssettim ürperdim. Terk edilmiş binalarda raider avlayıp loot yaparken, cidden geriliyorum. Gece olduğu zaman, genellikle wastelandde olmamaya çalışıyorum. Korkunç oluyo. Ayrıca kötü oynuyorum ama, herşeyi yaparken iki kere düşünüyorum. Hayatımda böyle atmosferli bi oyun daha oynamadım. Bilmiyorum bence atmosferi harika bu oyunun. O anda o yok olmuşluk ve yeniden başlama çabalarını hissettim oynarken.

V.A.T.S. da muhteşem bi sistem olmuş. Kullanmadığımızda da ne akdar iyi hedef alırsak alalım skill yoksa ıskalaması harika. Oblivion with guns değil kesinlikle bu oyun, bambaşka birşey.

Bethesda'ya tekrar teşekkür etmek istiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be ama 150 saat oyun süresi var diye okudum :D

Ayrıca mesela Oblivion'ı ana questleri yapmadan 65 saat oynamışlığım da var. Azmedince oluyor :P

Savunmam da isimle ters düşüldüğü için abi, rol yapma oyunuysa rolünü yaptığın karakter olman daha mantıklı yani :)

Takip edin daha çok fikir ayrılığına düşer tartışır eğleniriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:
kendi zevkinin nesini savunuyosun anlamadım :P

bi ara da bg2 nin bi kaç yüz saat sürdüğünü filan savunuyodun :P crpg konusunda yazdıkları heycanla takip ediyoruz :D

ben dergiden mi bi yerden 300 saat oyun süresi oldunu duymuştum. ama benim oyun hiç o kadar sürmedi. ama bir kaç bitirmeme rağmen hala yeni bişi fark edebiliyorum. ama fallout bg ye göre çok çok kısa tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

ya su bi gercek, 97de fo ciktiginda oynamaya baslayip 4236 kere ayni zevkle bitirenle ilk kez fo3 ile wastelanda girip fo3e 100 puan veren farkli seylerden hoslaniyor. ben simdi arkasi sararmis fo cdmi takip sabaha kadar karakter acmayla ugrasirim ama pazar artik nextgen basit, super grafik ve okumaya basliyorum kitaplarinin konulariyla yapilmis oyunlarla isliyor maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi söleyin bakim kimler 10$ bayılıp Operation Anchorage oynadı, evt yorumları bekliyoruz haydin :D

bloom effectini (hiç sevmem) de açmışlar heryer kar bide, nası parlamış abi kel adam kafası gibi ssler var ahah

asıl oyundaki karakter gerekli deil dimi bunu oynamak için? sildim ben oyunu çünkü lol
Sosyal ağlarda paylaş

10/10!, yüzyılın oyunu! siteleri bile O:A'i beğenmemiş.

said:
Escape this dull world of horrendous blue and grey, you’ll find yourself in… another horrendous world of blue and grey. Where Fallout 3 is pretty well stylised in this respect - it looks like a stereotypical barren wasteland - O:A is simply just horrific. The “squad choices” amount to little more than talking to that dull US soldier friend from the start of the simulation to choose what weapons they have. If you want squad control, go download the Enclave Commander mod. Hell, Bethesda even advertised it themselves weeks ago, clearly in anticipation of their failure. You then proceed to have the wonderful world of choice dangled in front of your eyes, only to realise you’re basically choosing little more than the order in which you follow a small number of linear paths. There’s a few nice touches along the way. It’s nice seeing the T-51b’s given their proper place once more especially. But nothing truly justifies either the financial cost. It’s not particularly long either - there’s a lot of people understandably annoyed at how short it is on the Bethesda forums. The rest are obviously having fun getting the darn thing running.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:
Sonunda dvd aldım, harddiski boşalttım ve indiriyorum fallout3' ü. Fallout 1 ve 2yi bitirmiş biri olaraktan hayal kırıklığına uğramam umarım :)

emin ol uğramıycaksın bende çok çekinmiştim 3 boyut dan ama gerçekten harika olmuş makinanda iyiyse çok daha fazla zevk alıcaksın

deathclaw lar çok daha karizmatik ve ölümcül olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:
ya su bi gercek, 97de fo ciktiginda oynamaya baslayip 4236 kere ayni zevkle bitirenle ilk kez fo3 ile wastelanda girip fo3e 100 puan veren farkli seylerden hoslaniyor. ben simdi arkasi sararmis fo cdmi takip sabaha kadar karakter acmayla ugrasirim ama pazar artik nextgen basit, super grafik ve okumaya basliyorum kitaplarinin konulariyla yapilmis oyunlarla isliyor maalesef.

Katılıyorum. Fallout3' ü bi süre oynadım, güzel oyun hakkını yememek lazım ancak eski falloutlar ile tarzı farklı. Mesela eski falloutlarda savaşlara rahat rahat girerdim kafamı daha çok konuşmalar üzerine yoğunlaştırırdım ancak şimdi konuşmalar çok basit olmuş, aksiyon zorlaşmış.

Çok geriliyorum yahu fallout3 oynarken :D . Her taraf karanlık resident evil gibi olmuş :D .
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...