nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Oyun beklediğim gibi, Bethesda hayalkırıklığına uğratmadı. Eski topraklar ne der bilemem ama ben bu oyunda hissettiğim atmosferi Fallout 2'de hissedememiştim. Vaulttan çıktığım an etraqftaki o sessizlik, rüzgarda uçuşan otlar. Her taraf yanmış, yıkık dökük.. O anda kendimi orada hisssettim ürperdim. Terk edilmiş binalarda raider avlayıp loot yaparken, cidden geriliyorum. Gece olduğu zaman, genellikle wastelandde olmamaya çalışıyorum. Korkunç oluyo. Ayrıca kötü oynuyorum ama, herşeyi yaparken iki kere düşünüyorum. Hayatımda böyle atmosferli bi oyun daha oynamadım. Bilmiyorum bence atmosferi harika bu oyunun. O anda o yok olmuşluk ve yeniden başlama çabalarını hissettim oynarken. V.A.T.S. da muhteşem bi sistem olmuş. Kullanmadığımızda da ne akdar iyi hedef alırsak alalım skill yoksa ıskalaması harika. Oblivion with guns değil kesinlikle bu oyun, bambaşka birşey. Bethesda'ya tekrar teşekkür etmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sildim ya ben oynayamıyom bu tarz oyunları, FPS hastalığı var bende. midem bulanıyo başım dönüyo falan, klasik olacak bi oyunun tadını çıkaramadım valla pfff:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 http://fallout.bethsoft.com/eng/info/opanc.html http://www.gamesforwindows.com/en-US/Live/Pages/f3operationanchorage.aspx Operation Anchorage yayinlandi. 300 mb civarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 10 sene geç oynarsan tabii ki hissedemezsin. Oyun dünyası olarak asıl Fallout'ların tırnağı etmez bunu da bilin. Fallout deneyimi olarak tamamen sınıfta kalmış bir oyun. Belki bu eklentilerle adam olur. Gauss geliyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Yaşım tutmuyodu napiim :D Valla ben first person rpg seviyorum abi hep savundum hala da savunurum bir karakter olarak rol yapıyorsan dünyayı onun gözlerinden göreceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kendi zevkinin nesini savunuyosun anlamadım :P bi ara da bg2 nin bi kaç yüz saat sürdüğünü filan savunuyodun :P crpg konusunda yazdıkları heycanla takip ediyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Yok be ama 150 saat oyun süresi var diye okudum :D Ayrıca mesela Oblivion'ı ana questleri yapmadan 65 saat oynamışlığım da var. Azmedince oluyor :P Savunmam da isimle ters düşüldüğü için abi, rol yapma oyunuysa rolünü yaptığın karakter olman daha mantıklı yani :) Takip edin daha çok fikir ayrılığına düşer tartışır eğleniriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 fenris said: kendi zevkinin nesini savunuyosun anlamadım :P bi ara da bg2 nin bi kaç yüz saat sürdüğünü filan savunuyodun :P crpg konusunda yazdıkları heycanla takip ediyoruz :D ben dergiden mi bi yerden 300 saat oyun süresi oldunu duymuştum. ama benim oyun hiç o kadar sürmedi. ama bir kaç bitirmeme rağmen hala yeni bişi fark edebiliyorum. ama fallout bg ye göre çok çok kısa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 BG2'nin kutusunun üzerinde 300 saatlik oyun süresi yazardı, o hurafeler oradan doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ya su bi gercek, 97de fo ciktiginda oynamaya baslayip 4236 kere ayni zevkle bitirenle ilk kez fo3 ile wastelanda girip fo3e 100 puan veren farkli seylerden hoslaniyor. ben simdi arkasi sararmis fo cdmi takip sabaha kadar karakter acmayla ugrasirim ama pazar artik nextgen basit, super grafik ve okumaya basliyorum kitaplarinin konulariyla yapilmis oyunlarla isliyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şimdi söleyin bakim kimler 10$ bayılıp Operation Anchorage oynadı, evt yorumları bekliyoruz haydin :D bloom effectini (hiç sevmem) de açmışlar heryer kar bide, nası parlamış abi kel adam kafası gibi ssler var ahah asıl oyundaki karakter gerekli deil dimi bunu oynamak için? sildim ben oyunu çünkü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 @silph: Abi ben fo2 ile girdim wasteland'e. Ama genel bi sevgim vardır benim fprpg'lere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 10/10!, yüzyılın oyunu! siteleri bile O:A'i beğenmemiş. said: Escape this dull world of horrendous blue and grey, you’ll find yourself in… another horrendous world of blue and grey. Where Fallout 3 is pretty well stylised in this respect - it looks like a stereotypical barren wasteland - O:A is simply just horrific. The “squad choices” amount to little more than talking to that dull US soldier friend from the start of the simulation to choose what weapons they have. If you want squad control, go download the Enclave Commander mod. Hell, Bethesda even advertised it themselves weeks ago, clearly in anticipation of their failure. You then proceed to have the wonderful world of choice dangled in front of your eyes, only to realise you’re basically choosing little more than the order in which you follow a small number of linear paths. There’s a few nice touches along the way. It’s nice seeing the T-51b’s given their proper place once more especially. But nothing truly justifies either the financial cost. It’s not particularly long either - there’s a lot of people understandably annoyed at how short it is on the Bethesda forums. The rest are obviously having fun getting the darn thing running. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bethesda reklam ödemelerini geciktirmiş anlaşılan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 o ayri nil, kisisel zevk meselesi zaten senin icin soylememistim. genel olarak neden bazilari cok sevdi, bazilari nefret etti onunla ilgili fikrimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Sonunda dvd aldım, harddiski boşalttım ve indiriyorum fallout3' ü. Fallout 1 ve 2yi bitirmiş biri olaraktan hayal kırıklığına uğramam umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Eralp said: Sonunda dvd aldım, harddiski boşalttım ve indiriyorum fallout3' ü. Fallout 1 ve 2yi bitirmiş biri olaraktan hayal kırıklığına uğramam umarım :) emin ol uğramıycaksın bende çok çekinmiştim 3 boyut dan ama gerçekten harika olmuş makinanda iyiyse çok daha fazla zevk alıcaksın deathclaw lar çok daha karizmatik ve ölümcül olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ehe önceki sayfayı okumamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Silphatos said: ya su bi gercek, 97de fo ciktiginda oynamaya baslayip 4236 kere ayni zevkle bitirenle ilk kez fo3 ile wastelanda girip fo3e 100 puan veren farkli seylerden hoslaniyor. ben simdi arkasi sararmis fo cdmi takip sabaha kadar karakter acmayla ugrasirim ama pazar artik nextgen basit, super grafik ve okumaya basliyorum kitaplarinin konulariyla yapilmis oyunlarla isliyor maalesef. Katılıyorum. Fallout3' ü bi süre oynadım, güzel oyun hakkını yememek lazım ancak eski falloutlar ile tarzı farklı. Mesela eski falloutlarda savaşlara rahat rahat girerdim kafamı daha çok konuşmalar üzerine yoğunlaştırırdım ancak şimdi konuşmalar çok basit olmuş, aksiyon zorlaşmış. Çok geriliyorum yahu fallout3 oynarken :D . Her taraf karanlık resident evil gibi olmuş :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bide bu oyna paket gelecekmis ama dlc paketiymis o ne demekse? http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=15545 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Downloadable contentin kısaltması. The pitt, operation anchorageden sonra gelen ikinci dlc. Bu defa mutasyonlara çare bulduğunu söyleyen bi slave leaderı bulmaya çalışıyoruz galiba. Anchoragedan çok orjinal fallout3 e benzeyecekmiş questleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Fallout'a para vermeyeceğim bu oyunlar çıkmadan belli olmuştu ama oynamayacağım aklımın ucundan bile geçmemişti. Tebrikler Badesta. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 fo3 sux her yere yaratık saç oyun zor olsun yaşasın gameplay time ve milyonlarca defa load edilen saveler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 oyanyin yav cok guzel muhtesem bi oyun oynayin gorun :) (simdi ne gicik olurlar bu soze hehe suresiz ban ile atabilirler :) ne ofkebu :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Estel_Anorien said: fo3 sux her yere yaratık saç oyun zor olsun yaşasın gameplay time ve milyonlarca defa load edilen saveler. Fallout 3' ün oyun süresi pek uzun değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar