FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 şimdi ben direk giricem olaya; bi kaç gündür saçma bi hata verip donuyodu messenger. ben de şimdi eve geldim, ilk iş olarak c:/ ye girip documents and settings falan derken gördüğüm msnle alakalı herşeyi kaldırdım ordan. 1-2 dosya sildim gerçi. sonra msne giremedim tabi. prog. ekle kaldırdan da kaldırdım msnle alakalı herşeyi ve tekrardan kurdum. sonuç olarak şu ekran çıkıyo karşıma. enter'a basarsam giriyo bayaa, ama ne insanların nickini görüyorum, ne kendi nickimi. öylesine aptal bişey oluyo.sonra yine donup kalıyo?! bi çözümü olan pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 eski versiyonunu yükleyerek şimdilik kısa süreli bi çözüme ulaştım sanırım. ama bunun nedenini falan bilen varsa ve yardımcı olursa çok feci sevinirim. onu da belirteyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 virüs yapıyor olabilir? (ilk aklıma gelen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 MSN PARALI OLDU zamanında basıcaktın forward ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahaauuhah evet bak bu aklıma gelmemişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 e abi sen sadece gorunen dosyaları silmişin ki muhtemelen skin dosyalarını sildin gogo format lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 format? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 güzel sade bi konsept olmuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet ya hayran kaldim hayallerimdeki konsept :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 msn lite olmus la bu..keep it up :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ne sildiğimi tam olarak bilmiyorum ama 2 kere tamamen kaldırıp tekrardan kurdum bilgisayara. tık yok sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 dosyları sıldıgın tarıhten oncekı bır tarıhe sıstem gerı yukleme yap bı ıhtımal kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eheh ben düzeldi sanıyodum da şimdi farkettim. çok acayip bi hâl aldı msn sdfsd konuşma penceresindeki kamera açma zımbırtısı, oyunlar, başkalarını konuşmaya davet etme şeyleri falan gg olmuş. sistem geri yükleme deniycem dediğiniz gibi de pek bilgim yok bu konuda. oyunlardaki save dosyalarım zarar görebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 belgelerim ve masaüstündeki dosyalar gidebilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar