PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 cok pahali geldi ondan dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 pahali aslinda dogrudur. internette'de surekli insanlar elestiriyo, 200$ for "plastic" instruments diye. activision surekli yeni gitar cikarip duruyo, ve sadece davul satisi yapmiyo. dogal olarak onceki oyunlardan almis olan insanlar da sinir oluyo. sirf davul almak icin ekstradan bir de gitar parasi veriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 o cinsmis ya, tek guitar bundle'ı seklinde satılıyor, drum bundle'ı yok mu (benim arkadas da sırf davul almayı istiyordu oyunla da) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yok iste o kotu. bi guitar bundle var bi de band kit var. tek drum alamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 PrudenT said: abi şunlara para vereceğinize gidin ikinci el bi davul alın ya hem işinize yarar xdfh su lafin da hastasiyim, fix laf resmen. Yok ole bisi arkadasim, gitarimiz da var davulu da gitar hero ile calmak istiyoruz alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 o lafa bende ayar oluyorumda prudent o anlamda dememis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 aynen, pahalı yani cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 evet ben cok pahali buldugum icin soyledim. makul bir fiyat olsa alinabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://www.mavishop.com/vitrin/advanced_search_result.php?keywords=G+HERO+WORLD+TOUR MaviShop getirecekmis 19 Aralık'ta, fiyatı ne kadar olur bilmiyorum tabii =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 360 icin getirmiyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 haydaa almaya karar verdim ne playasiada kalmis ne de ebayde. ebayde olan bir kac taneside 250$ gibi ucuk bi shipping cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1803&ShptsiD=dbc4a99e8d84f1a0deddb310e45bc028 Abiiii şimdiden para biriktirmek lazım oldu. Her şey koleksiyon uğruna akjhsd Super Bundle değil de, Guitar Bundle da çıkarsa çok şukela olur. Aral'a sormak lazım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 mavishop'taki listede bir ghwt super bundle var, bir de ghwt var, ama ghwt'nin resminde gitar gozukuyor, o yuzden o tek oyun degil de gitar bundle sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 270$ a aldim ebayden. insallah sorunlu cikmazda basimiz agrimaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Oyungezer'e göre 300 ve 600 ytl olacakmış setlerin fiyatı. D&Rlardada olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Disappear said: 270$ a aldim ebayden. insallah sorunlu cikmazda basimiz agrimaz. shippingledir bu umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evet shippingle beraber. 190$ alet 77 $ shipping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 pcye cikar mi bu nalet? xbox alasim var ama hepsi bir cok masraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 pc ye gitar cikmisti ama band kit cikmayabilir. ama zaten amerikadasin sen akila ordan gayet iyi fiyatlara alabilirsin aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 xbox $300 gh $180 toplam $500u gecer. belki yilbasi hediyesi yaparim kendime sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Disappear said: pc ye gitar cikmisti ama band kit cikmayabilir. ama zaten amerikadasin sen akila ordan gayet iyi fiyatlara alabilirsin aslinda.gümrükte sorun olmadan alırsan haberdar etsene, bende alayım. Yurtdışından geleceklere aldırtmaya çalışıyorum ama kutunun büyüklüğü yüzünden kimse sıcak bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 dis, aldigin ebay shop'u linkler misin, biz de alalim duruma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 aldigim adam play_today. benimki cuma gunu kargoya verilmis heralde haftaya falan elimde olur. bi de olurda sensitivity hatasi olursa diye midi kablosu aldim 8$ a. hepsi tam gelince yazarim nasimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kafam girsin Aral ithalata. Kasımda çıkıcak dedikleri oyunu hala getirmediler ki en son 19.12.2008 de çıkacak denen oyunu şimdi 2008.12.23 ertelemişler. Devamlı tarihi ielrletiyorlar. Bir tüklü getiremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 mavishop'da hala 19 aralık diyor :, zaten 600ytl olacaksa alınmaz ki buradan, en iyisi ebay... sana daha gelmedi di mi Dis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar