Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero World Tour: Bundle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pahali aslinda dogrudur. internette'de surekli insanlar elestiriyo, 200$ for "plastic" instruments diye. activision surekli yeni gitar cikarip duruyo, ve sadece davul satisi yapmiyo. dogal olarak onceki oyunlardan almis olan insanlar da sinir oluyo. sirf davul almak icin ekstradan bir de gitar parasi veriyosunuz.
Mesaj tarihi:
o cinsmis ya, tek guitar bundle'ı seklinde satılıyor, drum bundle'ı yok mu (benim arkadas da sırf davul almayı istiyordu oyunla da) ?
Mesaj tarihi:
PrudenT said:
abi şunlara para vereceğinize gidin ikinci el bi davul alın ya hem işinize yarar xdfh

su lafin da hastasiyim, fix laf resmen. Yok ole bisi arkadasim, gitarimiz da var davulu da gitar hero ile calmak istiyoruz alla alla.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.mavishop.com/vitrin/advanced_search_result.php?keywords=G+HERO+WORLD+TOUR

MaviShop getirecekmis 19 Aralık'ta, fiyatı ne kadar olur bilmiyorum tabii =)...
Mesaj tarihi:
http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1803&ShptsiD=dbc4a99e8d84f1a0deddb310e45bc028
Abiiii şimdiden para biriktirmek lazım oldu. Her şey koleksiyon uğruna akjhsd
Super Bundle değil de, Guitar Bundle da çıkarsa çok şukela olur. Aral'a sormak lazım bi.
Mesaj tarihi:
mavishop'taki listede bir ghwt super bundle var, bir de ghwt var, ama ghwt'nin resminde gitar gozukuyor, o yuzden o tek oyun degil de gitar bundle sanırım...
Mesaj tarihi:
Disappear said:
pc ye gitar cikmisti ama band kit cikmayabilir. ama zaten amerikadasin sen akila ordan gayet iyi fiyatlara alabilirsin aslinda.
gümrükte sorun olmadan alırsan haberdar etsene, bende alayım. Yurtdışından geleceklere aldırtmaya çalışıyorum ama kutunun büyüklüğü yüzünden kimse sıcak bakmıyor.
Mesaj tarihi:
Kafam girsin Aral ithalata. Kasımda çıkıcak dedikleri oyunu hala getirmediler ki en son 19.12.2008 de çıkacak denen oyunu şimdi 2008.12.23 ertelemişler. Devamlı tarihi ielrletiyorlar. Bir tüklü getiremediler.
  • Yeni Oluştur...