Rock Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 İşte olduğum için televzyonu takip edemiyorum. İptal edilen herhangi bir etkinlik var mı? @Nessarien Söylediklerine yanlış demiyorum, ama genel olarak sizin tayfaya sorduğum bir soru var. Sana da sormadan geçmeyeyim(sanırım daha önce sana hiç sormamıştım)Akp ye karşıbir çözüm önerin var mı? akp öyle elini sallayıp yok edemeyeceğin bir güç. İlerleme sağlayabileceğimiz, mantıklı bir önerin varsa kendine saklama bizimle paylaş.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Yürüyüşleri falan iptal etmeye yobazların bile gücü yetmez çok şükür de, akşam yapılacak havai fişekti kutlamaydı şuydu buydu onlar "iptal edilmiş". İşte yerel seçimlerde oy toplamak için numara yapmışlar, "baplar biz zaten seçildik, siz yapıcaz diyin cumhuriyetçilerden de oy toplayın, sonra biz açıklama yaparız size iptal ettiririz" demiş Tayyipler Alemi.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 @sir hakkaten boş ve çok konuşuyorsun..
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Haber Yahu burada fener alayı yapılıyor ve saat 19.30 da havai fişek gösterisi başlıyor yazıyor. Hangisi doğru
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bir başka "paradan atatürk'ü kaldıracaklar" vakası paradan atatürk'ü kaldırmasalar bile kaldırmaya niyetleri var, biliyoruz cumhuriyet bayramında şölen yapsalar bile yapmama niyetleri var, biliyoruz sir, pis adam iğrenç adam horizon, rezil ve bilgisiz insan, irana git
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bu baslik doğan medya gazlı olsa bile AKP nin siyasi çizgisini hepimiz biliyoruz , dini yaşam tarzını seçtiklerini biliyoruz, ne tür bir yaşam ne idealler uğruna siyaset yaptıklarını biliyoruz. "Bir ülke karma ekonomi gibi hem islamcı hem laik anlayış olmaz, ya laiklik ya islamcılık." ugur mumcu Aynı zamanda tayyipte demiş bunu, tayyip erdoğanın islamcı olduğunu bildiğimize göre ne adımlarla hareket ettiğini tahmin etmek zor olmasa gerek. edit: Ülkeyi şu anda kötü,iyi yönetiyorlar meselesinden çok bu görüşlere sahip olduklarıdır vurgulamak istediğim.İyi veya kötü onun yargılaması değil kısaca. http://www.youtube.com/watch?v=jD8oeyw7C60&feature=related /watch?v=jD8oeyw7C60&feature=related
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Niyetleri bilmemne , ASIN !1!! Baydı böyle manipule edici haber başlıkları ve gaz başlıklar.
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ha ha.. Bana kalsa bu zihniyetin hepsini bir odaya tıkar sinir gazını basarımda bana kalmıyor malesef. Asmak, kesmez beni.. @ Rock AKP Türkiye'yi dibe çekmekten başka birşey yapmıyor. Ülkenin geleceğine olumlu anlamda birşey kattığını görmedim şuana kadar, var mı gören ? Rejimin altını oymaktan başka ne yapıyorlar ? Ha birde ceplerini dolduruyorlar bak bunu es geçmeyelim. İslam inancı sorsan güzel ahlak veriyor :) Pabucumun takunyacıları.. Yok edilemeyecek güç ? Pardon dur orada. Hangi güçten bahsediyorsun ? :) Kıçıma değdirmeyeceğim bir bezi kutsallaştırıp, bunun üzerinden siyaset yapıp şartları iyi olmayan halkın önüne cezbedici şeyler koyup onların oyunu alan bir partiden söz ediyoruz. Ortada öyle büyük bir güç falan yok. Bu takunyacı zihniyet tek başına %10 etmez. Öyle ya da böyle gidecekler, dileyelimde bu demokratik bir gidiş olsun. Böylesi ülke adına faydalı olacaktır. Alternatife gelince... Bu ülkenin şuandaki sorunu zaten alternatifsizlik. Birkaç koltuk sevdalısı yerini terkederse yeni bir siyasi yüz ve çok olası bir medya desteği ülkeyi aydınlık günlere kavuşturabilir.
loserz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dünyadaki diger müslüman kadınlarda akp nin kutsallaştırdıgı bezi takıyor zaten. akp bezi diye satılıyormuş. hatta rahibelerin başlarındaki örtüler de 5.yüzyılda akp nin ata partileri tarafından bulunmuş. git bi çay koy sen.
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Aman aman bak sen. Mantıklı bir izahı olmayan bez parçasından söz ediyoruz değil mi ? :) Benim kastettiğim bunu sorun olarak toplumun önüne atanlar şimdi bundan dert yananlar. Durduk yere bir yara açtılar bu yetmiyormuş gibi mazlum rolünüde oynayan yine onlar.. Ayrıca akla sığmayan, hiçbir izahı olmayan bir bezi savunurken verdiğin örnekde güzel bir örnek. Dünyanın diğer müslüman ülkelerinde kadının konumu, toplumdaki yerini çok iyi biliyoruz. O ülkelerin asırlardır oldukları yerlerden bir adım ileri atamadıklarınıda iyi biliriz. Bu çatışma ortamının esas yaratıcısının birşeyleri hesaba katmadan attığı adımların sonucu işte.. Ben sana koyayım istersen bir çay otur onlarla beraber iç ne dersin ?
sir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 soyumun sopumun ve sülalemin ideolojik soyağacını çıkardığınız için çok teşekkür ediyorum, ben de merak ediyodum bu mandacılığımın nerden geldiğini..tey gidi ya... madem bu kadar vahim bişeymiş şölenlerin iptali, neden bi muhalefet partisinden veya tsk'dan uyarı ya da muhtıra vesairesi duymadık? acaba devlet kademeleri bu kararı ortaklaşa vermiş olabilirler mi? şimdi boş ve çok konuşan kim oldu acep? ha onu da geçtim, şu an heryerde çoşkuyla kutlanmıyo mu bayram? kutlanıyo..eh noldu şimdi ortalığı velveleye verdiniz de?
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ahmet altana göre kutlanmıyor ama, bugunki yazısını atlamışsın. Zorla kutluyormuşuz halkın bayramı değilmiş, askerler zorla girip bayrak astırıo herkeze tabi ^^
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Kimsenin burada eyvahlar olsun, uçan spagetti canavarı adına akp tarafından çok büyük bir adım atıldı ve kutlamaların önü tamamen kapatıldı diye haykırdığını görmedim. Burada herkesin ifade ettiği tek şey; takunyacı zihniyetin çatışma amacı güden adımlarını hayasızca atması. Cumhuriyet kazanımlarının başından sonundan biyerinden kırpayımda nasıl kırparsam kırpayım diyerek duruşlarını ifade etmesi. Önemli olan neye ne yaptıkları değil bunu yaparken takındıkları tavır ve esas niyetleridir. Umarım idrak etmene yardımım dokunmuştur.
loserz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Nessarien said: Aman aman bak sen. Mantıklı bir izahı olmayan bez parçasından söz ediyoruz değil mi ? :) Benim kastettiğim bunu sorun olarak toplumun önüne atanlar şimdi bundan dert yananlar. Durduk yere bir yara açtılar bu yetmiyormuş gibi mazlum rolünüde oynayan yine onlar.. Ayrıca akla sığmayan, hiçbir izahı olmayan bir bezi savunurken verdiğin örnekde güzel bir örnek. Dünyanın diğer müslüman ülkelerinde kadının konumu, toplumdaki yerini çok iyi biliyoruz. O ülkelerin asırlardır oldukları yerlerden bir adım ileri atamadıklarınıda iyi biliriz. Bu çatışma ortamının esas yaratıcısının birşeyleri hesaba katmadan attığı adımların sonucu işte.. Ben sana koyayım istersen bir çay otur onlarla beraber iç ne dersin ? arkadaşım kara cahilsen bilmiyorum ama dünyada bir tek şeriat rejimi olan yerlerde degil başörtüleri,amerikadada fransadada,hatta amerikan vatandaşı kadınlardan da türban takanlar var. Senin akla sıgmayan dedigin bez parçasının mantıksal anlamı, kadının toplumda kendi cinselligini , süslerini örterek saklamasıdır, ve toplumda kadınlıgını soyutlamasıdır. Bunu şu yaşına kadar düşünememişsen senin yeteneksizligin, eger bu mantıgı saçma buluyorsan dahi, insanların tercihlerine saygı duymak medeni bir insanın yapacagı iştir.
Rock Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 @Nessarien Akpnin nekadar vasata, kötü veya hırsız bir parti olduğunun tekrar tekrar söylemene gerek yok. Bunlar daha önce de söylendi. Ben de reddetmedim, doğrudur dedim. O yüzden bu bayatlamış lafları daha fazla tekrarlamaya gerek yok. Faka şöyle birşey demişsin dikkatimi çekti; said: ... Bu takunyacı zihniyet tek başına %10 etmez .... Şahsen senin bu lafı ettikten sonra en yakın boğaz köprüsünden atlamanı veya münasip bir çukur bulup birdaha içinden çıkmamanı beklerdim. Çünki bu %10 bile etmeyen vasat parti son iki seçimdir başta chp olmak üzere hepsinin canına okuyor. EK Buradan akp diğerlerinden daha iyi ve güzel bir parti sonucu çıkmaz. Benim de zaten öyle bir iddam yok. Bunuda tüm vasatlığı ve yukarıda saydığımız kötü yanlarına rağmen yapıyor. Çıkacak sonuçsa bence diğer partilerin akp kadar kokuşmuş olmasada(daha kokuşmuşları var) akpden daha vasat olduklarını gösterir. İstisnai bir kaç gurup ve kişi olsa da onlarda faşist pardon ulusalcı olmadıkları için desteklenmezler. Hatta akpli olmakla suçlanırlar. Suçu akpye yüklemek kolay yol. Ama bu geçtiğimiz seçimlerin de gösterdiği gibi size hiç birşey kazandırmıyor, aksine kaybettiriyor. Şapkanızı önünüze koyup da düşünün biraz. "Acaba biz nerede yanlış yaptık ta akp gibi vasat bir parti bizden daha yüksek oy alıyor?"
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 loserz said: Senin akla sıgmayan dedigin bez parçasının mantıksal anlamı, kadının toplumda kendi cinselligini , süslerini örterek saklamasıdır, ve toplumda kadınlıgını soyutlamasıdır. Saç fetişiyiz hepimiz.
loserz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benim annem dahil, saçlara özen gösterilip boyalar,fönler kuaförlerde geçirilen saatler var.Milyonlar harcanıyor. benim annem de dahil diyorum, çünkü bu bir tercihtir. Biz erkeklerde Saçlarımıza Dax sürmüyormuyuz? dakikalarımızı aynalar önünde geçirmiyormuyuz? kadınlar saatlerini geçirmiyormu? Tesettür e bir bütün olarak bakılması lazım, Saçını kapatım diger taraflarını açan bir kadın zaten yozlaşmış ve amacından sapmış bir kadındır,aynen dekolteyi abartmış bir bayan gibi. insanların tercihlerine saygı duyalım.
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ezan, solen kutlamalari gibi sadece kafa saapmaya yarayan seyleri bende sevmiyorum Bogazdaki gosteri guzelmis ama erenkoy gloria jeansdan zorla kalktim bildigin. Oeh, gece de ezandan uyuyamadim yine.
loserz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 6 sayfa boyunca ulusalcıların kendi deyimleriyle "bık bık" konuştuklarını gördük, hani noldu belki serdar ortaçlar bengüler çıkmadı ama 2.5 milyon dolarlık bogaz gösterisi gelmiş geçmiş en güzel gösterilerdendi. şimdi dersiniz 2.5milyon dolar ona verilirmi? :D
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutlamayı engellemeye hükümetin, bilmemkaçın iradesi yetmez.
Öne çıkan mesajlar