Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akp nin 29 ekim solenlerini iptal etmesi

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

loserz said:

AKP belediyelere eglence ve şölenlerin yapılmamasını söylemiş.
yani eger iyice açıklamak gerekirse ulusalcıları anlaması için,

bengü,serdar ortaç, vs gibi halk konserlerinin, şölenlerinin yapılmamasını söylemiş.Resmi törenler stadyum olayları heryerde,bütün okullar provalarını yapıyorlardı bugün hatta.

İnsanlar zaten eğlence ve şölen dendiğinde 30 milyon kişinin taksim meydanında orgi yapmasını anlamıyordu bence.

tam olarak da bengü ve serdar ortaç vs. gibi halk konserlerinin şölenlerinin yapılamaması efsane saçmalık. hakkaten çok zekiymişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

seker bayrami diye gunlerce bık bık konusuyolar. cumhuriyet bayramı olunca "zor donermden geciyoruz" diyolar.
anlıyorum yapmaya calıstıkları seyi ama bu zihniyetler nasıl bu kadar kotu niyetli nasıl boyle vefasız olurlar onu anlamıyorum.
cumhuriyet olmasa simdi sahip oldugu malvarliginin binde birini hayal edemiycek tipler gecip icine sızdıkları bu sistemi kotulemeye calısıyolar.
ne kadar zalim ne kadar alcakca ya.
ama onlar da haklı. adamlar guce hakim olmak icin calisirken biz geyik yapıyoruz, elestri yapıyoruz, yorum yapıyoruz anca. bi iş yaptıgımız yok
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

tabi dikkat edilmesi gereken şu,
şölen ve eğlencelerin iptali isteniyo, törenlerin değil. yani cumhuriyetin kutlanışı, hatırlanması, resmi geçit, istiklal marşı ve saygı duruşu yani kısacası olayın "acknowledgement" kısmı iptal olmuş değil, o yüzden, üzgünüm, yine şeriat gelmedi, yetemediler =(
(

ok dikkat edicem
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
bak sen şu cumhuriyet düşmanlarına yau, bi sonraki adım da saltanatı geri getirmek olucak heralde ckckck

veya binlerce insanın hergün sokaklara döküldüğü, terörün tırmandığı ve gerginliğin had safhada olduğu bugünlerde çılgıncasına eğlenmeye gerek yok demiş de olabilirler.

tabi dikkat edilmesi gereken şu, şölen ve eğlencelerin iptali isteniyo, törenlerin değil. yani cumhuriyetin kutlanışı, hatırlanması, resmi geçit, istiklal marşı ve saygı duruşu yani kısacası olayın "acknowledgement" kısmı iptal olmuş değil, o yüzden, üzgünüm, yine şeriat gelmedi, yetemediler =((

Aksine Cumhuriyet'imizi yoketmeye,ülkemizi bölemeyen çalışan bu tezeklerin gözüne soka soka eğlenilmeli kutlanmalı Cumhuriyet Bayramımız! Ölen şehitlerimiz için yas tutmak bir yana Cumhuriyeti daha da coşkuyla kutlamalıyız bence...
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
cüce, ben de aynen öyle düşünüyorum, zaten ilk posttaki "meydan okuma" tavrı olmasaydı aynen öyle yazardım. ama madem sebep istiyosunuz, bence bu baya bi insanın kabul edebileceği bi sebep, hatta en başta da TSK'nın.

yani işin altında cumhuriyet düşmanlığı, şeriat vesairesi aramaya lüzum yok. ama bence de teröre inat olsun diye kutlanmalı.

azmodai, nedir bu gaz? neyi ispatlamaya çalışıyosun? napıcaksın "bizim gibilere"?

ben bisi yapmayacam, kendiniz paramparca olacaksiniz, tekrar modern ve demokratik bir ulkede yasamak zorunda kalacaksiniz padisahsiz ve halifesiz :(
Sosyal ağlarda paylaş

çok ironik olmamış mı, tabii ki saygım sonsuz şehitlerimize ve mehmetçiğe, ama pkk nın amacı da tam buyken, düzeni bozmak, ülkede huzursuzluk yaratmak iken, bunu engellemeye çalışan şehitlerimiz ve mehmetçiğimizi bahane edip, tam da pkk nın amaçladığı şeyi yapmak? böylesine önemli bi gün için çıkıp eğlenmek insanların(tabii ki yakın çevreden bahsetmiyorum) yas tutmasını engelliyorsa çıkmazlar onlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

PKK teslim olana kadar istiklal caddesi boşaltılsın, sokağa çıkma yasağı konulsun. hatta yeraltına tüneller açılsın, tünellerde yaşayalım malum evlerimizde bombalanabilir. ha tabi unutmadan, AKP mitinglerine tam gaz devam etmeliyiz. İstikrarımız ancak böyle sağlanır. Yıkılmadığımızı kanıtlamış oluruz! Zaten oralar Safe Zone.
Sosyal ağlarda paylaş

siz kötümser oldunuz da noldu pkk mı bitti, ülke mi kurtuldu, demokrasi mi geldi?

veya ne bileyim cumhuriyet bayramında serdar ortaç dinleyince milli duygularınız mı kabarıcaktı nedir? neyse tamam ben hiç sevmiyorum bu ülkeyi ve cumhuriyeti, en çok siz seviyosunuz, afferin sizee!
Sosyal ağlarda paylaş

inandıkları bir varlık varsa bu kadar düzenbazlığın hesabını nasıl vermeyi düşünüyorlar acaba, genel konuşuyorum yanlış anlamayın.

halk kutlayacağı şeyi kutlar yine, kimse merak etmesin, şimdilik bazı şeylere göz boyamalarıyla inanıyor olsa da, içindeki ateş sönmeyecek elbet milletin.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
bak sen şu cumhuriyet düşmanlarına yau, bi sonraki adım da saltanatı geri getirmek olucak heralde ckckck

ben bunu yapamıyorum arkadaşım işte. bünyem elvermiyor. karşımdakinin ağzından bişiler zırvalayıp sonra kendi zırvalarımı ironi ilen kötüleyemiyorum.

yok yani binye reddediyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...