bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 FAİL PANDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yalnız beilow emo değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hee kocaman bişi... upuzun... bak bak bitmio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 "Ben yaptım oldu" deyu diklenmekle "Karı da var gelin" deyu cezbetmekle "Listem bile var" deyu göstermekle Harcadın kendini be Beilow'um Saat verip götü devirmekle Karı gösterip getirememekle Telefonu da kapatıp gizlenmekle Yalan oldun be Beilow'um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 beilow sayesinde aramızdaki şairler bir bir ortaya çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bellow öldi mü? isız ajun kaldı mu? ödlek öçin aldı mu? emdi yürek yırtılur. ödlek yarağ közetti oğrun tuzağ uzattı begler begin azıttı kaçsa kah kurtulur? begler atın urgurup kadgu anı turgurup mengzi yüzi sargarup . korkum angar türtülür. uluşıp eren börleyü yırtıp yaka urlayu sıkrıp üni yırlayu sığtap közi örtülür. könglüm için ötedi . yitmiş yaşıg kartadı kiçmiş ödig irtedi tün kün kiçip irtelür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Nerden esinlendin blackchaos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Görsel hafızam iyidir aklımda kalmış öyle bi yerde görmüştüm. Lisedeydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 İçimde Ölen Birisi Var Thread açtım temiz duygularla Çizdim çizirttirtim çakma pandalarla 'Buluşmadır' dedim 'yaparım' büyük umutlarla Amaca giden her yol mübahtır, yalanlarla. Buluşuyoruz dedim, katılım vardı. Fotoğraf koydum, katılım arttı. Iddialı konuştum, egom kabardı. Dün yediğim hurmalar, kıçımı tırmalattı. Ne yapacağım hiç bilmem artık ben, ey dostlar? Terk-i diyar mı etsem, canıma mı kıysam dostlar? Dostlar beni hatırlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Asteroth said: Nerden esinlendin blackchaos? bLackcha0s said: Görsel hafızam iyidir aklımda kalmış öyle bi yerde görmüştüm. Lisedeydi sanırım ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bir genç vardı çok uzaklarda Uzun boylu, şaban gülüşlü Emo ayakkabılarıyla kalp çizer "Ayaklarım öyle..." derdi "...ne yapayım" Oyuncakları vardı gencin Fotoroman yapıp kendini ifade ettiği Pandaları vardı gencin Ağlatıp "NEDEN?" diye sorgulattığı O genç çok uzaklarda şimdi Hayalleri de Umutları da Şaban gülüşü de... ...çok uzaklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Post-Modern Türk şiirinin yıllardır gördüğüm en güzel örneği. Teşekkürler Asteroth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Sana da teşekkürler Alexi, şiire inancımı yitirdiğim bir dönemde böylesine hoş şiirlerinle inancımı tazelediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 benım asıl etkiliyen, halk edebiyatından divan edebiyatına ordadan modern türki şiirine gecişi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Gülüşüyle ilham kaynağım olan Beilow'a da burdan sevgilerimi yolluyorum; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ben sadece yazdıklarından etkilenmiştim halbuki; Teşekkürler güzel insan, teşekkürler bellow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 saçlar X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 mesela şakaymış adamlar buluşmuşlar fotoğraflar falan da var. asıl o zaman efsane olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bu bellowsa çok emoymuş bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 efsane olsunda nasıl olduğu onemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 emre efsanesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 lawful neutral legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 artık notaları görüyorum adeta nasıl görüyorum ne oluyor bilmiyorum yukarıdaki mısrada kafiye ne ala tutmadı hiçbir kafiye valla billa bellow neden kız getirmedin buncazlara ben giderim beri beri gölgem bedenimden geri. ölçü tıtmadı ama ferrero sözlerinin eri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 diger loserlar da beilowa yuklenip puan mi topluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar