Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepelek Ne oldu ?

micha

Öne çıkan mesajlar

Efendim
Ultimatr --> Pepelek geçiş nedeni sitenin artık sade UO değil diğer mmolarada ev sahipliği yapıyor olması kaynaklıydı. Athenaxın şirin mi şirin kedisinin isminde karar kılınmıştı.
Pepelek --> Paticik geçiş nedeni Pepelek adının 3. şahışlar tarafından alınması, (ihmal hack vb. olabilir kesinlik yoktur. ) yeni bir isim arayışı sırasında hem eski adının kedi ismi olması ve Karakedinin kedi diye çağrılması vb. nedenlerle paticikde karar kılındı.

Edit: Daha sonra Pepelek sanıyorum Athenax tarafından geri alındı. Tabi ama bu geçen sürede çoktan paticik ismi yerleştiği için tekrar dönüş yapılması düşünülmedi bile.
Pepelek adresinde en son pepelekin resmini görüyorduk bir ara ;)

SON dağılabiliriz :P
Sosyal ağlarda paylaş

pepelek şu etrafınızda gördüğünüz çoğu modun, adminin gençlik dönemlerini kapsar.

aslında ultimatr'nin forumuydu pepelek. ultimada anlamadığımız bişi olunca gelip soruyoduk. en azından ben öyle girmiştim ilk olarak. bir kaç forum "abi"si vardı, onlar da gayet akıllı mantıklı insanlardı.

tabi şimdi o zamanki genç nesil büyüyünce hır gür eksik olmuyor haliyle:D forum da baya büyüdü o zamana oranla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...