Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP-Tr.NeT ve yaşanan hack olayı hakkında...

Jester

Öne çıkan mesajlar

Bugün gelip ICQ'yu açtığımda en az 10 tane mesaj birden geldi, sağolsun arkadaşlar haberdar etmek için mesaj atmışlar. siteyi açtığımda her zamankinden farklı olarak ana sayfada Hacked by Unconscious Awake Crew yazısı ve CYPRIOT HACKERS başlığıyla rumca yazılmış yazılar, altında da Kıbrıs resmi vardı. Baktım 5 adminden birinin hesabında değişiklik yapılmış, başka herşey yerli yerinde. Şu da siteye yaptığım açıklama:
"Hack demeye dilim varmıyor aslında. Kendini hacker sanan ve kendilerine Unconscious Awake Crew gibi salak bir isim veren bazı lamer rum arkadaşlar sitenin isim tagini ve Vesmor'un kullanıcı adını değiştirip hack yaptıklarını sanmışlar. Sanıp dursunlar. Bir de "F**K ANNAN" yazmaya çalışmışlar ama yazamayıp ANAN yazmışlar. Öküzlüğün böylesi. Hadi birşey yapacaksın bari tam yap. Haberler, mesajlar hepsi duruyor. Sadece deniz'in İki dağcı - 3 hikayesi silinmiş. Güldükçe gülüyorum yani ortada 5 tane admin var sadece birinin şifresini değiştirip bir de ana sayfaya hacked yazabiliyor insanlar. Allah akıl fikir versin diyeceğim ama zor.. "

Şu anda site tekrar hizmetinizdedir... Güleyim mi ağlayayım mı anlayamadım...[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 28 Nisan 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
saeros abi naaptın sen ya yemek yiyodum gülmekten boğazıma kaçtı gebericektim

haber ver o zaman bundan sonra "yemek yiyorum, dnmj*pls" diye.

* do not make joke[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

Nadiren sinirlenirim.Ayrıca sinirlendiğimi de daha nadiren belirtirim ama bu tip herifler beni zıvanadan çıkartıyor.Neyse iyiki msj ı silmişler.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Sosyal ağlarda paylaş

birde benim admin mailime mesaj atmışlar sizi hackledik fln diye..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

bi zamanlar bi h3k team vardı, paticik'i hacklemişlerdi sözde. bak o aklıma geldi, ne şen şakraktı vallahi. sağlıklarına duacıyım o arkadaşlarında, iyi gülmüştük sayelerinde. gözlerinden öperim teker teker.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

abi bugün de şöyle bir mesaj yollamışlar:

Lunitari's idish, shirak, damen du!
Jistrah tagobar ast miorparann kiniagic
Ast kiranann kair gadunrm soth-arn suh kali jalaran !!!

hangi dilde olduğunu veya hangi anlama geldiğini bilen varsa sölerse iyi olur..[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Sosyal ağlarda paylaş

işin enteresan kısmı lamer dediğimiz bu herifler rahat rahat hekleyebiliyolar... afedersiniz de birilerinin herhangi bir nedenle ortalığı karıştırması bu kadar mı kolay?[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı)
Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...