ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yarından itibaren neredeyse tüm kanallarda yeni frekanslar devreye girecek sanırım. liste burada: http://www.turksat.com.tr/liste/27EkimTVListesi_241020008v4.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Sanırım bu yeni uydu sayesinde kanalların sinyal güçleri filan da artacakmış. Akşam çıkan pek çok kanal gündüz sinyal yok diye çıkmıyor, umarım gerçekten düzelme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 turksat 1c icin yon degistirmek falan gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Gerekmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Tv ve uydu satan/tamir eden yerlerde uyduyu ayarlarken bilgisayara bağlıyorlar bunun için ne kablosu kullanıyorlar birde bunun için ayrı bir program lazımmı? Bilgisi olan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hayda uyducuyu çağırmak lazım mı şimdi yoksa sadece frekansları düzeltsek oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Frekansları düzeltsen yetiyor. Otomatik kanal ayarlamaya bırakınca düzelir ama işte kanalların sıraları falan bozulacak bisürü ufak tefek ayar onun için soruyorum bilgisayara bağlayabiliyormuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ikiside aynı yerde olduğu için uyduyu oynatmanız gerekmiyo, eheh expansion pack gibi oldu yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bahsettiğin program atma olayı bildiğim kadarıyla çoğu uydu recepte rs 232 bağlantısından, yani bildiğin seri porttan yapılıyor. Bu kabloyla beraber hyper terminal (evet o windows 95teki) ve gerekli yazılımı da bulmanız lazım. Bütün frekansları teker teker girmenize gerek yok, Türksat tanıtım kanalı var, onu girin sadece, şebeke aramayı da açık yapın hepsini kendisi ekliyor alet.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 d-smart'i olanlar gece aleti 30. kanal uzerinde birakip stand by'a alsinlar. update olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yaw bizim uydu trksat 1c'ye bakyo. Hiç anlamadığım bi mesele bu. Antenin yönünü mü değiştirmek alzım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Hayır, koordinatlar aynı çünkü, değiştirmene gerek yok yönü. Aynı yönde alet. Sadece yeni frekansları giricen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 turksat 2a değil ama 1c. 2a frekanslarını girince çıkmıyo (ya da giremiyorum doğru bi şekilde, frekans, symbol rate vs gibi şeyleri girmenin yanında başka bi uydu ayarı var mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Burdan kablo tv'yi tebrik ediyorum, bir sürü "sinyal yok" izlediğim için. İnsan utanır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Çileyle dolu 1 saatin ardından çoğu kanalı eklemeyi başardım. Yalnız NTV ve SkyTürk denen lanet kanallar bir türlü görüntü vermek istemiyorum. Gerçi NTV önceden de çıkmıyordu bende. Düzgün, çalışan frekansını filan bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 suanda yayin duzgun mu? goruntu dunku gibi keislerek veya yesil yesil parlayarak cikiyor. eskisinden farki yok yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 otomatik arama yapınca olmuyor ya salaklaştı uydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 6 tane receivera yapıcam birazdan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 3A ya geçiremedim birtürlü çıkmıyor. 1c 2a 1a 2c falan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gerenk yok geçirmene 2ada kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 2A da zaten de o arama kanalımıdır nedir onu bulmaya çalışıyorum hata diyor. Çıldırttı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ee simdi benim uydunun uydu listesinde Turksat 3a gibi birsey yok, 40400 var uydu olarak, simdi ona firmware atıp(mı ?) 3A yı gorur hale gelip onu secip ordan arama yapacaz ? degilse ne ? (eve geldim halam cırlıyo tepemde televizyon bozuldu kanallar gitti diye) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 spam gibi olacak ancak baska bir forumdan alıntı : 1) Receiver'ınızı "Fabrika Ayarları"na geri getirmelisiniz. 2) TURKSAT A.Ş tarafından yeni hizmete sokulan TURKSAT 3A Uydusundaki frekans geçiş süreci 27-10-2008 tarihi itibarı ile başlamıştır.Ancak bu geçiş 29-10-2008 tarihine kadar süreceğinden (Şimdilik öngürülen süre) lütfen zaman zaman Network frekansı olan Frekans: 12.731Mhz Sembol Oranı: 3333 FEC Değeri: 3/4 Polarizasyon : Vertikal (Dikey) Frekans ve değerlerden tarama yaparak yeni kanalları kayıt ediniz. Digital Platformlara ait kullanıcılar ise eğer teknik sorun yaşıyorlar ise,üyeliklerinin bulundukları kuruluşları arayarak yardım alabilirler. Eğer zamanınız yoksa veyahut belirtilen işlemler neticesinde görüntü alamıyorsanız, herhangi bir uydu yazılım dükkanına girerek küçük bir meblağ karşılığında makina modelinize uygun yeni bir yazılım ve kanal listesi yükleterek sorunsuz bir biçimde Türksat 3A uydusunun keyfini çıkarabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 walla ben şimdi komşunun kanallarını ayarlamadan geliyorum. vestel markaydı sadece frekansları ve sembol leri değiştirdim yayını alıyodu. türksat 1c mi ne seçiliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya yayın alıyorda milyonlarca frekans sembol var abi onu napıcaz? tek tek migiricez? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar