Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Eskişehirspor - Galatasaray (26.10.2008)

unK

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:
Helcaraxe said:
aktiftablet said:
Helcaraxe said:
Suleymano Youlaaaa :D adam parçaladı defansı valla

özellikler ilk golde alay etmiş, aynısını bize de yapar bu adam korkuyorum.

ahaha yapıcak zaten edu ve lugano yu maymuna çevircek youlaaa :D bizimde işimiz zor valla

fenerli değilim.

tamam hem size hem bize yapar :D
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:
ayhan haftaya yok ikinci sarıdan uçtu maç sonrası itirazdan.

herşeyi geçtim çok iyi maç oldu mu oldu. hakem kararları vs hepsini koy kenara. maç güzelmiydi? bence şahaneydi.

hafta içi kupa maçı var sanırım.ona denk gelebilir eğer yanlış hatırlamıyorsam.kart cezaları kupa maçlarında da çekiliyordu hatırladığım kadarıyla. geçen sene bazı futbolcular bilerek sarı görüyordu , cezasını kupa maçında çekip, toplam sarı kart cezalarını sıfırlamak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
Masquerade said:
3. golü hakeme rağmen ofsaytla atan es es... evet. :)

Smoke said:
hakeme ragmen 4 tane... tebrikler es-es...

sizin gol de yalan :(

evet :(

hakem çok kötüydü.

itirazdan 4 oyuncuya sarı kart verdin de niye bu kadar itiraz ortamı yaratıyorsun? verilen kritik bir penaltıdan sonra da buna benzer itirazlar olmuyor mu? ayıp yahu. hem kötü bir maç yönetti, hem de tavırlarıyla çok yanlış kararlara hükmetti.

neyse feneri kadıköyde yener telafi ederiz bu 3 puanı.

herkese hayırlı geceler. :)
Sosyal ağlarda paylaş

hakem bayagi iyidi, harika kararlar verdi ve tek hatasi sizin 2. gol :( 8 dk da cirpindilar hatta atin diye de olmadi.

neyse onemli degil. Fenere kadikoyde yenileceginizi sen be biliyorsun :( her sene boyle umit ediyorsunuz bu sene cile bitecek diye, sonra evinize donuyorsunuz ben uzuldum :(

oh harika bisi seviyesizce tartismak. BRING IT ON.
Sosyal ağlarda paylaş

haha azmo. :)

ayrıca federasyonumuz da çok adil(!)

beşiktaş metalist ve ondan önceki turda oynadığı perşembe gecesi maçları nedeniyle lig maçlarını pazartesiye aldılar. galatasaray'ın perşembe günü olympiakos maçı var ve deplasmana gidecek ligde pazar oynayacaksın diyorsun. harika..

çok merak ediyorum Fenerbahçe maçını pazartesiye alma talebine ne diyecek. malum perşembe gecesi portekize Benfica deplasmanına gidiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
haha azmo. :)

ayrıca federasyonumuz da çok adil(!)

beşiktaş metalist ve ondan önceki turda oynadığı perşembe gecesi maçları nedeniyle lig maçlarını pazartesiye aldılar. galatasaray'ın perşembe günü olympiakos maçı var ve deplasmana gidecek ligde pazar oynayacaksın diyorsun. harika..

çok merak ediyorum Fenerbahçe maçını pazartesiye alma talebine ne diyecek. malum perşembe gecesi portekize Benfica deplasmanına gidiyoruz.

zuhahahah

iyi de eskişehir yönetimi pazar oynanabilir mi diye sordu gs da oynarız dedi. Esk biletten kazanmak için pazar oynamak istedi maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehirin ikinci golünde top ayaktan çıktığında youla ofsayt pozisyonunda mı bilmiyorum ama;

A player in an offside position is only penalised if, at the moment the
ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of
the referee, involved in active play by:
• interfering with play or (oyuna etkisi varsa)
• interfering with an opponent or (defansta olan bir oyuncuyu etkiliyorsa)
• gaining an advantage by being in that position (orada olmakla bir avantaj sağlıyorsa)

ofsayt pozisyonunda ise gol bariz hatalı yani, ümit karana çarpması vs hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
eskişehirin ikinci golünde top ayaktan çıktığında youla ofsayt pozisyonunda mı bilmiyorum ama;

A player in an offside position is only penalised if, at the moment the
ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of
the referee, involved in active play by:
• interfering with play or (oyuna etkisi varsa)
• interfering with an opponent or (defansta olan bir oyuncuyu etkiliyorsa)
• gaining an advantage by being in that position (orada olmakla bir avantaj sağlıyorsa)

ofsayt pozisyonunda ise gol bariz hatalı yani, ümit karana çarpması vs hikaye.
adamın oyuna etkisi var mı ? yok.
bir avantaj sağlıyor mu ? hayır seken top ona vs gelmiyor.
rakibe etkisi var mı, yani rakibin görüş açısını vs engelliyor mu ? hayır. EEE ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi nerenizle izliyorsunuz pardon ya? nasıl youlanın oyuna etkisi yok? bacağını topa doğru uzatıp ümit karana rahatsızlık vermiyor mu? ümit karan o baskıyı yemese öyle savruk bir vuruş yapmak zorunda mı olacak? kalecinin görüş alanını kısıtlamıyor mu? illa seken topu almak zorunda falan değil.

tabi öyle didinip baskı yapan, pozisyonu zorlayan da eskişehir forması giyen nonda, feyk atıyor. evet.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...