Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Korunmaya muhtaç çocuklar"

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 29 Nisan 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
ateşe doğru körükle gitmeye devam edin madem, belki hekşat bile çekersiniz..

ilerde bir gün tinerciler tarafından sopa yediğin zaman veyahut paran alındığı zaman anlarsın samco :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

bishop özür dilerim abi esasında ÇARPIK SİSTEMİN ARTIKLARI olacak .. yine bir sistem var iyi veya kötü ama ÇARPIK olduğu kesin.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 29 Nisan 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 29 Nisan 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
ateşe doğru körükle gitmeye devam edin madem, belki hekşat bile çekersiniz..

ilerde bir gün tinerciler tarafından sopa yediğin zaman veyahut paran alındığı zaman anlarsın samco :)

Katılıyorum..[signature][hline] Ready for your eyes,
Running for your heart

Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..

Sosyal ağlarda paylaş

Ah ülkem vah ülkem...

Sevgili ülkem söyle bana,
Neden insanlar hep sonuçlarla uğraşır olmuşlar.
Söyle bana sevgili ülkem,
Neden her türlü sorunu çözmenin tek yolu olarak
Onu yoketmeyi görmüşler.

Ah ülkem vah ülkem...

Söyle bana sevgili ülkem,
Bir gün sonuçlarla değilde
Nedenlerle uğraşmayı öğrenecek mi
Üzerinde yaşayan bu insanlar[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ya gelip burda nedenden falan bahsedenlerin allah için tinercilerle bir vukuatı oldumu bana onu açıklayın ondan sonra yorum yapın eyvallah.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 29 Nisan 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
abi öyle demeyin. çakır abimiz yaşasaydı bu tinercileri kevgire çevirirdi şerefsizim. ÇOK KAN AKACAK LANNN!!

zor tuttum kendimi ağzımdan fışkırıyordu tavuklar az daha monitöre.. :lol: :D

yahu biraderler anladık koç, sabancı değilsiniz de bastırıp paraları bu çocuklara aş, iş veresiniz, okula göndereseniz ama "şu kadar santim sopa gerek yoksa kafayı kırmaz", ".45'lik lazım böyle yedi mi mermiyi basınçtan kalbi patlasın" tarzında bir muhabbet gördüm mü böyle bir konuda aklıma katip bıyıklı bir amcanın kitabı geliyor..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

sam ben onları geyik olsun diye söylüyorum..
ama gerçekten önümde rambo bıçağı çeken bir tinerci olsa bendede ona eşdeğer bir silah türü bişey olsa dalardım yani o derece kinim var çünkü zamanında az çekmedim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

Meşru müdafa başka bir şey, pire için yorganı yakmak misali nefreti körüklemek başka bir şey.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 29 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki:

Neden Neden
Neden

demişsin ancak bunu bilioruz ki bu ülkede neden deyip üstüne gitmek canının, sevdiklerinin tehlikede olmaları anlamına gelio
ha korkaklık mı bu bnm dediğim? hyr deil çünkü cesaret,hırs ile enyailik,salaklık arasında ince bi çizgi vardır.
henüz bazı şeyleri düzeltebilecek insanlar, kurumlar (ki bunlar belki bizleriz) yeterli kıvama güce gelmedi.[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

neden? diye soralım: olay tabii ki ....... sisteme geldi.
bu ....... dikkat çekicek ortamlarda kullanıldıgında, dediğim daha da ii dogrulanır.[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all

[Bu mesaj -Legendary- tarafından 29 Nisan 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Legendary-, 29 Nisan 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
aslında bahsettiginiz tinerciler,itler, yapışıp duranlar; eğitime muhtaç insanlar,
ve dendiği gibi biz de korunmaya muhtaç insanlarız.

ben de bunu demeye çalışıyorum..
ancak tvlerde onlar korunmaya muhtaçmış gibi söyleniyor..
Sosyal ağlarda paylaş

bizim sokaya tinerci/dilenci/köpek(hayvan olarak)/köpek/sıfat olarak) giremiyor mesela :) acaban neden[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Tinerli ya da tinersiz, ben tumune sinir olmakla birlikte ayni zamanda da uzuluyorum, fakat yapabilecegim birsey yok. Fakat soyle de birsey var ki: bu cocuklarin cok buyuk bir kismi ne yazik ki devlet eliyle bakima vs ye alinsa da sokaklara geri kacmak istiyorlar, orada kabadayica yasadiklari hayat daha kolay geliyor onlara okula gitmekten ya da calismaktan.
Kendi acimdan sa durum felaket: ozellikle turkiye'ye son gelislerimde kadikoy iskelesinden vapura binilmez olmus, 5 milyon lira verip jeton aldim, ustunu onlara vermedim diye bir tanesi tukurdu bana, sonra kufur etti, arkadaslari geldi onlar da kufur etti, kaybedecek biseyleri olmadigi icin herkes de korkuyor onlardan herseyi yapabilirler diye (o durumda sagolsunlar yan tarafta duran adamlar kurtarmislardi beni). Kendi yaklasiminiz hicbir sekilde taviz vermemek olmali bence, azicik yumusak gorduler mi sizi tepenize cikiyorlar.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

eh...
ne diyeceğimi bilemedim...
ama açıkcası, gerçekten ihtiyacı olanın korunması,Bıçak çeken tarzdakilerede o bıçağın ders olarak yedirilmesi yanındayım her zaman...
Neyini koruyacaksın?
O çocuk zaten öyle yetişmiş...Bundan sonra ne yaparsan yap,değiştirmen İmkaansız sayılır...
Sen ona çalmanın yanlış olduğunu öğretmeyi dene,1 ay,1 yıl olmasın,2 yıl sonra yine para sıkıntısına girdiğinde çalacaktır...
Tiner,Bali çekenleri hiç saymıyorum bile..Beyin hüclerinin yarısı gitmiş bir insana laf anlatmak yerine deveye hendek atla daha iyi..
Zor...
Çingenlerdede aynı durum var..Burada tinerci vs ci yok..Olsada bir bakıma "Kendi çaplarındalar(!)" ama inanın,çingenlerin olduğu bir bölge var ki,500 metre yanından geçemezsiniz...

Ha,birde bu arkadaşların tüm resistleri +99 civarlarında gezer..
Döversiniz,yine söver...
Yanınızda kız-sevgili varsa laf atıp bir yerlerine bakmaktan çekinmezler çoğulsalar..
Zira,çoğul olduklarında ne şekilde olurlarsa olsunlar zeka kapasiteleri yine sıfırdır...
Konuşarak anlaşamazsınız..
Dövsenizde anlamaz..

Böyle uzuuuunca gidiyor liste...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün kadiköyde yolda arkadaşlarla yürüyordum. yanımızdan bir tinerci geçiyordu.önümdeki arkadaşım kafası jöle ile dimdik idi.çocuk geçerken ani bir haraketle şaçına dokundu arkadaşım nasıl bişiy bu diye herhalde.arkadaşım nasıl korku bir bilseniz....
:lol:[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

Kimi kimden koruyorlar be!
Türk medyasının yüzde 80'i geri zekalı sürüsünü televizyona çıkartmaktan ve duygu sömürüsünden başka ne yapıyor biriniz söylesin.

Şehir ortasındaki eşkiyalar (Goblin sürüsü :)) korunmaya muhtaçmış.
Niye?
Karda kışta sokakta yaşadıkları için.

Ben de, biz korunmaya muhtacız, diyorum.
Niye?
Karda kışta sokakta yaşayan adamlar üç kuruş için bize bıçak çekiyor diye.

İki hafta önce bir arkadaşımla buluşacaktım, Ünverdi'den Bakırköy'e gelecekti. 15-20 dakka gecikti. Meğer tinerciler eski bir binayı ele geçirmiş, çatıya çıkmışlar. Polisleri "Eğatlarız üleeağ!" ("Atlarız ulan!") Diye tehtit ediyorlarmış, trafiği kapamışlar. Oha artık.
Ha bir de geçen sene aynı arkadaşın telefonunu gasp etmişlerdi. Karakoldaki polis gülerek "Lan sen ne biçim lazsın, laz adama bitini vermez be! Girişseydiniz ya!" diyor.

Yuh yani, herifin bıçak çekmeyeceğine mi güveneceğiz?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...