Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu puanları topluyoruz da bunun bize ne getiresi olacak? betada puanlar kullanılarak alınabilen item vs var mıdır? yoksa title olayından ibaret mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Eklerler birşeyler mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Var, şöyle ki; 2k Anladın sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oyuna gel de gör sen 2k'yı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 benim druid arkadaş 1900 ledi benim 1300 lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ben daha girmedim achievements olayina şu an 1400 kolay olanlardan yavaş yavaş başlıcam diğer charları bi düzen koyabilsem birde buglu sanırım sistem misal pve achievements de çok eksik gözüküyor hep bitirdiğim yerleri hiç yapmamış diyor ama yıllar önce girdiğim RFKyı bitirmiş gözükyüor ama misal cthun u defeat etmemiş diyo ki 15 kere kesmişimdir page attim gm diyor önceki killerinize göre vermiyoruz kesip kesmediğinizi bilemeyiz dedim çok affedersiniz ama elimdeki dark storm gountlets hoggerdenmi düşüyo neyini bilemezsiniz diye ben yetkililere ileticem dedi gitti hala ses seda yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 pug kurar random zergle keseriz tbc/azeroth instancelarını np. şu an bile 25 tane karazhan ötesini görmemiş adamı toplasan BT yaparsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 pugla twins cok zor oluyor, kabir azabı direk. cthun a girmeyecem bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yine de ayni kaderi paylastiginiz veteranlarla hemen yapiliyor. dert degil cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 10 tane eski dost bulsan tüm bosslar kolayca yapılır 2-3 gecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Regalya said: Ben daha girmedim achievements olayina şu an 1400 kolay olanlardan yavaş yavaş başlıcam diğer charları bi düzen koyabilsem birde buglu sanırım sistem misal pve achievements de çok eksik gözüküyor hep bitirdiğim yerleri hiç yapmamış diyor ama yıllar önce girdiğim RFKyı bitirmiş gözükyüor ama misal cthun u defeat etmemiş diyo ki 15 kere kesmişimdir page attim gm diyor önceki killerinize göre vermiyoruz kesip kesmediğinizi bilemeyiz dedim çok affedersiniz ama elimdeki dark storm gountlets hoggerdenmi düşüyo neyini bilemezsiniz diye ben yetkililere ileticem dedi gitti hala ses seda yok.. bosstan drop itemın varsa o eventi yapmış sayılıosun veya o bossla ilgili bi quest yaptıysan.diğer türlü sayılmıor yaptıkların tekrar yapman gerekior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Regalya said: Ben daha girmedim achievements olayina şu an 1400 kolay olanlardan yavaş yavaş başlıcam diğer charları bi düzen koyabilsem birde buglu sanırım sistem misal pve achievements de çok eksik gözüküyor hep bitirdiğim yerleri hiç yapmamış diyor ama yıllar önce girdiğim RFKyı bitirmiş gözükyüor ama misal cthun u defeat etmemiş diyo ki 15 kere kesmişimdir page attim gm diyor önceki killerinize göre vermiyoruz kesip kesmediğinizi bilemeyiz dedim çok affedersiniz ama elimdeki dark storm gountlets hoggerdenmi düşüyo neyini bilemezsiniz diye ben yetkililere ileticem dedi gitti hala ses seda yok.. Bende de buglu.. Mesela ZF olsun SM olsun hep bitirdiğim yerler, ama hiçbirini yapmamışım gözüküyor. Ama ilk yaptığım dungeonları falan hep saymış tersine. Tamamen explore ettiğim yerlerin çoğunu etmedim gösteriyor yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yanlız bi hareket getirdi Achievements. İnsanlar tekrar Onyxia falan yapar oldular. Halloween de eğlenceli oldu mesela. 2 tane kaldı almadığım halloween achievementi (sinister squashling eksik diğeri tam ve hala 15 tane daha maske çıkması lazım hep aynı 5 maske çıkıyo 3er 5er kere) Doya doya yaşıyo insanlar oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bir sonraki patch te mask olayi kalkacak sanirim digerlerini tamamlamis olanlar alacak title'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 http://img355.imageshack.us/my.php?image=ftasf0.jpg ben deilim tabikide =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 shippy said: Regalya said: Ben daha girmedim achievements olayina şu an 1400 kolay olanlardan yavaş yavaş başlıcam diğer charları bi düzen koyabilsem birde buglu sanırım sistem misal pve achievements de çok eksik gözüküyor hep bitirdiğim yerleri hiç yapmamış diyor ama yıllar önce girdiğim RFKyı bitirmiş gözükyüor ama misal cthun u defeat etmemiş diyo ki 15 kere kesmişimdir page attim gm diyor önceki killerinize göre vermiyoruz kesip kesmediğinizi bilemeyiz dedim çok affedersiniz ama elimdeki dark storm gountlets hoggerdenmi düşüyo neyini bilemezsiniz diye ben yetkililere ileticem dedi gitti hala ses seda yok.. bosstan drop itemın varsa o eventi yapmış sayılıosun veya o bossla ilgili bi quest yaptıysan.diğer türlü sayılmıor yaptıkların tekrar yapman gerekior. alakası yok. benim uzerimde hala mh ring var, ama kael kesmemis gibi gorunuyorum. bazı heroic dungeonlar da eksik gorunuyor. bazılarını da patchten sonra yapmamama ragmen saymıs. buglı yani, ama duzeltebileceklerinden emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 2500 oldu benim 2 ally boss kestik diğer 2sine sabaha karş gidecez artık bu hafta içinde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Fin said: http://img355.imageshack.us/my.php?image=ftasf0.jpg ben deilim tabikide =P o benim ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 warhammer gibi kitap şeklinde olsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Valla ben basit dungeonları baştan sololuyorum. Hatta girmediklerimi de yapacam bi ara. Stockade'e ulaşma hedefim var da Horde olarak kapıdaki o yığılma + 2 L75 Elite guard + içerdeki NPC ler arasından nası kaçarım solo bilmiorum. Rogue mogue neyse de Mage zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 mage daha kolay. kosacan kosacan block bascan. toplancaklar novalican vinn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Rewendor said: Valla ben basit dungeonları baştan sololuyorum. Hatta girmediklerimi de yapacam bi ara. Stockade'e ulaşma hedefim var da Horde olarak kapıdaki o yığılma + 2 L75 Elite guard + içerdeki NPC ler arasından nası kaçarım solo bilmiorum. Rogue mogue neyse de Mage zor if'den gir en temizi, hemen girişteki kanala atla, sonuna kadar git trenle git SW'ye. En fazla 1 kere ölürsün. Başında çok bekleyen olursa 1 saat başka charla oyna. Tekrar girdiğinde rahat rahat kalkar devam edersin. Hem oraları baya boş yerler düşük level 1-2 kişi ya görürsün ya görmessin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 FreEmoon said: Rewendor said: Valla ben basit dungeonları baştan sololuyorum. Hatta girmediklerimi de yapacam bi ara. Stockade'e ulaşma hedefim var da Horde olarak kapıdaki o yığılma + 2 L75 Elite guard + içerdeki NPC ler arasından nası kaçarım solo bilmiorum. Rogue mogue neyse de Mage zor if'den gir en temizi, hemen girişteki kanala atla, sonuna kadar git trenle git SW'ye. En fazla 1 kere ölürsün. Başında çok bekleyen olursa 1 saat başka charla oyna. Tekrar girdiğinde rahat rahat kalkar devam edersin. Hem oraları baya boş yerler düşük level 1-2 kişi ya görürsün ya görmessin bile. hainnnn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar