Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zombie plague world event


ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır ilk defa bu kadar eğlendiğimi hatırlıyorum.

Dün, yaklaşık 150 tane zombie olarak kendi başkentimiz Orgrimmar'a girdik, Thrall'ın mekana ulaştığımız sırada kontrol kayboldu ve cehennemi boyladık :D

Bugün de hedefimiz Ironforge'u darma duman etmek :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quest ve bir takım işlemleri yapmaya engel oluo olabilir de harika düşünülmüş bi event. Adamlar etrafa plague in yayıldığı hissini vermeye çalışıyor. Saçma sapan bir zombie ordusu yollayıp işte boss yollayıp da yapabilirlerdi. Etraftaki npcler zombie oldu falan ayağına. Ama sadece pve olurdu adamlar . Herkesi zombie yapio ve işin komiği sen zombie olunca scourge gibi davranmaya başlayiosun. Direk yukarda pekazizin yaptığı gibi şehiri yok etmeye çalışıosun. Çok güzel düşünülmüş bi event wotlk öncesi =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte oyun şu değişiklik var WOTLK öncesi Event oluyor, plague yayılıo baabında ilk başta saçma sapan infected böcekler crateler vardı sonra insanlar infected olmaya başladı bunlardan 10 dakka sonra zombie ye dönüşüolardı ve zombie ye dönüşünce herkese saldırabilir hale geliyor. vurunca birisine veya ncp ye o da 10 dakka içersinde zombie oluo. Bu süre önce 5 dakkaya indi şimdi de 2 dakkaya indi. Northrend den Necropolisler geldi uçan belli bölgelerin üstüne invasion gibi bişey yani. Ayrıca yeni bik aç quest gellmiş karazhana attumen the huntsmanın üstündeki odaya bi elf prensi mi ne gelmiş scourgela iş birliği yapan. Yeni boss onu kesiomuşsun.

Wotlk a kadar böle aksiyonlar olacka ben de oynamiorum şu an da takip ediorum bu hafta açacam accountu , normalde wotlk u beklicektim de şu world eventleri kaçırmak istemiorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...