ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ilginç bir world event tahminen wotlk çıkış tarihine kadar devam edecek razing of orgrimmar gibi şeylere açıklık getirecek sanırım her gün gelişiyormuş bu event http://blizzplanet.com/news/2845/ http://blizzplanet.com/news/2851/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Eventine tükürdüğüm, lvl kasıyorum ?? lvl zombie çıkıyor bir yerden pat pat... Moblara bulaşmış, ben zombie oluyorum. Sonra STV'de reslen reslenebilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 said: I am weak. I hunger, and must eat… Eat… Brains... ahahahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kötü bişey bence korkunç lan zombie fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 if afk olamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 free epix! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bu eventi akıl edenin kafasına mıçayım yani, bir yere koştururken dalgınlıkla hop zombie ol, git öl reslen vs. Hay allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Tamir parası giriyor ölünce ona kıl oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Öff cok gıcık bi event yaa. Kim akıl ettiyse umarım en acı şekilde ölür. Shattrath bile mezbahaya döndü ya, sanctuary olucak bi de... kıçımın sanctuary si lol. A'dal naapıosun olm sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Uzun zamandır ilk defa bu kadar eğlendiğimi hatırlıyorum. Dün, yaklaşık 150 tane zombie olarak kendi başkentimiz Orgrimmar'a girdik, Thrall'ın mekana ulaştığımız sırada kontrol kayboldu ve cehennemi boyladık :D Bugün de hedefimiz Ironforge'u darma duman etmek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 shattrath ın görülmesi asıl. heryer ceset dolu. ne biçim sanctuary lan burası, yönetim istifa! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 en son hali naxx event tarzı http://blizzplanet.com/news/2857/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 brain ne ya blizzardın zombileri de orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Quest ve bir takım işlemleri yapmaya engel oluo olabilir de harika düşünülmüş bi event. Adamlar etrafa plague in yayıldığı hissini vermeye çalışıyor. Saçma sapan bir zombie ordusu yollayıp işte boss yollayıp da yapabilirlerdi. Etraftaki npcler zombie oldu falan ayağına. Ama sadece pve olurdu adamlar . Herkesi zombie yapio ve işin komiği sen zombie olunca scourge gibi davranmaya başlayiosun. Direk yukarda pekazizin yaptığı gibi şehiri yok etmeye çalışıosun. Çok güzel düşünülmüş bi event wotlk öncesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bi de repair faturası bize patlamasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 *öhhö hööh..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 işe gitmeden bir gireyim dedim.. her yer zombi olmuş kes kes bitmiyor.. Argent healerda kalmamış bende zombi oldum öl öl gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yeni patch ile login ekranı falan değişmiş, bir gazla hesabı açsam mı açmasam mı ikilemde kaldım. Şu anda oyunda değişiklik varmı, yoksa ayın 13 ünü mü bekleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 işte oyun şu değişiklik var WOTLK öncesi Event oluyor, plague yayılıo baabında ilk başta saçma sapan infected böcekler crateler vardı sonra insanlar infected olmaya başladı bunlardan 10 dakka sonra zombie ye dönüşüolardı ve zombie ye dönüşünce herkese saldırabilir hale geliyor. vurunca birisine veya ncp ye o da 10 dakka içersinde zombie oluo. Bu süre önce 5 dakkaya indi şimdi de 2 dakkaya indi. Northrend den Necropolisler geldi uçan belli bölgelerin üstüne invasion gibi bişey yani. Ayrıca yeni bik aç quest gellmiş karazhana attumen the huntsmanın üstündeki odaya bi elf prensi mi ne gelmiş scourgela iş birliği yapan. Yeni boss onu kesiomuşsun. Wotlk a kadar böle aksiyonlar olacka ben de oynamiorum şu an da takip ediorum bu hafta açacam accountu , normalde wotlk u beklicektim de şu world eventleri kaçırmak istemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ozaman yumulmak lazım aksiyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 tbc öncesi naxxramas invasion questlerini birebir eklemeleri saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 şu wowda tek takmadığım şeydir eventlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dun can sıkıntısı za yaptık bugun kara yapıcaz desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Acaba argent dawna rep kasmak gerekecek mi tekrar? Merak ettiğim şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar