Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eeeeeh ne lan bu!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turkiyeden butun Blogspot lara ulasim mahkeme emri ile engellenmis..

ne bu ya..biri bana aciklayabilirmi?
hani cidden dinlemeye calisacagim kendisini...
nedir sebep?

'erişmeyin bu tip kişisel yazilmis bilgilere'
gibi bi sey mi?

gg.
Mesaj tarihi:
Sir Clexcier said:
ss or didnt happen

Yuh, internet elinizin altında, şöyle bir bakmak 20 saniye sürmez. Artık her şeye de SS beklemeyin, ne tembel oldunuz yahu bi google dan bakıverin o kadar inanmıyosanız :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Sir Clexcier said:
ss or didnt happen

Yuh, internet elinizin altında, şöyle bir bakmak 20 saniye sürmez. Artık her şeye de SS beklemeyin, ne tembel oldunuz yahu bi google dan bakıverin o kadar inanmıyosanız :)

vlla zor gelmese bakicam valla billa : (
Mesaj tarihi:
Komplo teorisi:

Milleti ozellıkle genclerı Atatürk ten sogutmak ıcın yapılan bır uygulama olabılır yenı yetmeler ne bılsın muhtemelen sole dusunuyorlardır "ne lan bu bı adam ıcın butun ınternetı kapadılar
onun ben...................... "

bu sekılde
Mesaj tarihi:
Masakari said:
Komplo teorisi:

Milleti ozellıkle genclerı Atatürk ten sogutmak ıcın yapılan bır uygulama olabılır yenı yetmeler ne bılsın muhtemelen sole dusunuyorlardır "ne lan bu bı adam ıcın butun ınternetı kapadılar

bu sekılde

evet.
Mesaj tarihi:
Masakari said:
Komplo teorisi:

bu sekılde

Aynen böyle bende hep bunu düşünüyorum.Misal "ergenekon".Büyük Bir türk destanının ismi.
Mesaj tarihi:
türkiye'yi savunduğu iddiasında olan bir örgüt beowulf adını mı alacaktı kendisine?

ha ayrıca sansürün cılkını çıkardılar, t.c mahkemeleri trollere kanmasın bu kadar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...