Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chaotic Rift =(

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ekmek abi yeter ya,bende magus oynatıyorum ve dedıgın kadar başarısız değil,damage meterde eger iyi oynarsan ılk 2-3 e rahat gırıyorsun.özellıkle morale 2 rankla gelen area ve careerden gelen hortumla,iyi bir anda 5-6 kısıyı ındırıyorsun.hatta karsı tarafın healerlarından bırıne vurursan defans aynen göçüyor.
tamam cok etkılı degılız bire birde ancak takım oyununda baya etkılı bir class
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:
ekmek abi yeter ya,bende magus oynatıyorum ve dedıgın kadar başarısız değil,damage meterde eger iyi oynarsan ılk 2-3 e rahat gırıyorsun.özellıkle morale 2 rankla gelen area ve careerden gelen hortumla,iyi bir anda 5-6 kısıyı ındırıyorsun.hatta karsı tarafın healerlarından bırıne vurursan defans aynen göçüyor.
tamam cok etkılı degılız bire birde ancak takım oyununda baya etkılı bir class

damage meter nedir ya hahaha
40 40 vurarak yaptığın damage ın hiç bi faydası yok üzgünüm
magus rift botuydu sadece onu da nerflediler
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
HellHound said:
elektromagnet/chaotic rift bariz nerf isteyen seylerdi

Bariz nerf isteyen birçok şey varken bundan başlamak tepki alıyor haklı olarak.

nerf isteyen şeylerin en başında bu geliyordu, kendim pit of shades ya da focused mind & shattered shadows ile çok canlar yakan insan olarak daha ilk gördüğümde söylemiştim. defalarca da yazdım buralarda, oyundaki en imba pvp olayıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

hyr bence hakli ilk bu arkadaslardan baslanmamaliydi sizin serweri bilmeme ama bizde magus acan daha 2kisiden baska gormedim...ha bence ''enayi'' title hakeden class (tabi klasik cvp bu oyun 1v1 deil group pwp mantigi dimi....) ayni sekilde shadow warior engineer da bole bunlarada orderdada olsa nerf gelirse ayni seyi solerim sahsen ayni lvl npc kesmek bunlair kesmekten cok daha ZOR (222 kisi arasinda bile)
Sosyal ağlarda paylaş

prdon da teketek hayatında kaç kere yapma sansın var ki oyunda?
ayrıca unlimited'dan 8-9 a cekmek ne kadar buyuk bi nerf?
serverda adım atıcak yer yok heralde her cektiginizde 50 60 aliodunuz. bi atıyo bgaste cekiyo bi atıyo ekmek cekiyo bi atıyo ne cektigi belli degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...