Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Magus * Chaotic Rift: This ability will no longer effect an unlimited number of players, and follows the same target restrictions shared by all other Area of Effect spells Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 elektromagnet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ahaha tamamen çöp olmuş magus tek abilitysi vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 HellHound said: elektromagnet? büyük ihtimal ikisi birden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aoe adam kesmeye gg bright wizardı nerflemezlerse bütün destrolar zaten oyunu bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 salak bunlar... BWye nerf yok iyi böyle devam etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bunu yapıcaklarına kapı arkasıdnan cekmeyı duzeltselermıs once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ciddi misiniz bilmiyorum ama elektromagnet/chaotic rift bariz nerf isteyen seylerdi, aglanacak bir durumu yok iki tarafa birden nerf geldiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 electro magnete geldi diye bir şey yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Electromagnet de zaten başından beri 9 kişi limiti vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 HellHound said: elektromagnet/chaotic rift bariz nerf isteyen seylerdi Bariz nerf isteyen birçok şey varken bundan başlamak tepki alıyor haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 engi/magusların cidden başka hiçbir fonksiyonları yok ki, ne getirecekler acaba. derken 8-9 kişiyi çekecekmiş duyumlara göre, o kadar da kötü değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Nedir bu ability'ler? Naapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 65 feetteki herkesi kendine cekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ekmek abi yeter ya,bende magus oynatıyorum ve dedıgın kadar başarısız değil,damage meterde eger iyi oynarsan ılk 2-3 e rahat gırıyorsun.özellıkle morale 2 rankla gelen area ve careerden gelen hortumla,iyi bir anda 5-6 kısıyı ındırıyorsun.hatta karsı tarafın healerlarından bırıne vurursan defans aynen göçüyor. tamam cok etkılı degılız bire birde ancak takım oyununda baya etkılı bir class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 şimdiye kadar işe yarayan bi magus göremedim ben , beni yanına çekenlerde öldü ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 miyaw33 said: ekmek abi yeter ya,bende magus oynatıyorum ve dedıgın kadar başarısız değil,damage meterde eger iyi oynarsan ılk 2-3 e rahat gırıyorsun.özellıkle morale 2 rankla gelen area ve careerden gelen hortumla,iyi bir anda 5-6 kısıyı ındırıyorsun.hatta karsı tarafın healerlarından bırıne vurursan defans aynen göçüyor. tamam cok etkılı degılız bire birde ancak takım oyununda baya etkılı bir class damage meter nedir ya hahaha 40 40 vurarak yaptığın damage ın hiç bi faydası yok üzgünüm magus rift botuydu sadece onu da nerflediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 O kadar kötü bir değişiklik yok ben combatda pek bir fark göremedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 8-9 kişi çekiyormuş zaten, nerflenen kısmı orvr'de es kaza hayatta kalıp 10+ kişiyi çekebilmesi. mythic bile kabul ediyor aslında bir bakıma tek fonksiyonlarının bu olduğunu, 8-9 yine az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ulfang said: şimdiye kadar işe yarayan bi magus göremedim ben , beni yanına çekenlerde öldü ayrıca en cok sevdigim olayda tomarla adamı yanına ceken magusun, çektigi adamlardan yedigi tokatın sesinin tüm war dünyasında duyulması:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hyr anlamiyorum myhic napmaya calisio ? magusu oyundan cikarcak kimse oynamasin diemi bakio merak icindeyim acikcasi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 şey bu arada, hortum mortum çok über denmiş de, rift değilse sözkonusu olan , http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8498 bu sanırım. http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8578 bu da zealottaki. durumun vehametini anlamanız açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Baggio said: HellHound said: elektromagnet/chaotic rift bariz nerf isteyen seylerdi Bariz nerf isteyen birçok şey varken bundan başlamak tepki alıyor haklı olarak. nerf isteyen şeylerin en başında bu geliyordu, kendim pit of shades ya da focused mind & shattered shadows ile çok canlar yakan insan olarak daha ilk gördüğümde söylemiştim. defalarca da yazdım buralarda, oyundaki en imba pvp olayıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hyr bence hakli ilk bu arkadaslardan baslanmamaliydi sizin serweri bilmeme ama bizde magus acan daha 2kisiden baska gormedim...ha bence ''enayi'' title hakeden class (tabi klasik cvp bu oyun 1v1 deil group pwp mantigi dimi....) ayni sekilde shadow warior engineer da bole bunlarada orderdada olsa nerf gelirse ayni seyi solerim sahsen ayni lvl npc kesmek bunlair kesmekten cok daha ZOR (222 kisi arasinda bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 prdon da teketek hayatında kaç kere yapma sansın var ki oyunda? ayrıca unlimited'dan 8-9 a cekmek ne kadar buyuk bi nerf? serverda adım atıcak yer yok heralde her cektiginizde 50 60 aliodunuz. bi atıyo bgaste cekiyo bi atıyo ekmek cekiyo bi atıyo ne cektigi belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar