Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanet Bir Madde: Saç Jölesi

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

ıslat ya yeter o:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 29 Nisan 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
hmm briyantin'in yerini tutarmı yani saçlarım uzun şekil almasını sağlarmı?

albümdeki resmime bakın, biraz eski bi resim saçlarım ordakinden 2 kat daha uzun krem hede hödö şekil verirmi acep?
Verir. Kullanılması tavsiye edilir.

said:
Emaleth, 29 Nisan 2004 16:39 tarihinde demiş ki:
etkisi bariz olduğu halde jöle sürmeye neşeyle devam eden arkadaşlara bi ufak hatırlatma daha yapiim ben, belki "hoşluk" peşinde koşarken sağlığını ikinci plana itenler, direkt hoşlukla alakalı bir sebep duyunca irkilirler...

benim bi arkadaşım var, sinan. sinan biz lise 2deyken (teeey!!) saçını uzatmaya başladı. saçlar uzadıkça kabarıyor, bu da saçlar kabardıkça basıyordu jöleyi üstlerine. yapma etme dedik dinletemedik, her gün kafasını jöleye bulaıp gelirdi, bi arkadan toplansın sürmiycem derdi. jöleyle saçın hava almasını, salınmasını, kısaca doğasını etkilediği için, saçlar da süper sağlıksız olmuşlardı, bi türlü arkadan toplanacak kadar uzamadılar gittiler. sinan 1-2 sene her gün avuç avuç jöleyi yedirdi kafasına.
(işte darbe:)
sinan şu anda kel arkadaşlar!
baya tepesi açık tabir ettiğimiz bir arkadaş.

hikayemiz bu kadar.
kıssadan hisse...

hadi size iyi günneeeeeeer...

[Bu mesaj Emaleth tarafından 29 Nisan 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
O arkadaş saçındaki jöleyi 6 saatten fazla tuttuysa onun kabahatidir :)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

Sen bence Elidor krem 7/24 kullan(bu da reklam gibi oldu be:D).
Yalnız en iyi ıslak saça etki veriyor fakat fön çektin mi jöle gibi yapmıyor.Sen dene bence.Hatta aklından kestirmeyi bile getirme.Bu son çare olsun.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Sosyal ağlarda paylaş

evet
çok sinir
kabario
bi de saçım hafif kıvırcık
böle arkaları falna filan rezalet oluo. Bazen ee banane diip çıkıyorum..

yani
saçım düz olsa, Bazı insanların dümdüz saçları çok saçı olmuo. Böle rahat rahat uzatıolar şekil alıyor falan. Gür ve dalgalı saçlar çok kasış (Yani benim saçlarım öle die sölemiyorum )
:D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 28 Nisan 2004 20:16 tarihinde demiş ki:Sinüzit içinde,deniz suyu mudur nedir onun spreyi var..
Diğer spreyleride uzun vadeli kullanma derim..
ilk seferde iyi gelip,uzun vadede kullandığında,mukozada kuruma yapıyorlar..
Ayrıca uzun vadede kulanılınca bağımlılık yapıyor en basitinden bizinm arkadaş Otrivine mayağı oldu iki de bir de burnuna sokuyor o iğrwnç nefret ettiğim sıvıyı..[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

amma jöle hikayesi çıktı ikinci sayfadan sonra kasmadım
jöle gereksizdir, ıslak ve taş gibi olur saçın, her gün yıkaman gerekir(saçını seviyosan) ve enteresan saçlarım jöle tutmuyor:) bende kullanmıyorum.
kestirmeye gelince, kısacık bişey bile olsa 1 sene içinde eski uzunluğuna kavuşuyor(şahsen denedim), kısa saçlı olmayı bir yığın iltihaba tercih ederdim
geçmiş olsun unutmadan, bundan sonra iki defa düşünücez[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı)
Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

iki buçuk senedir hiç berber yüzü görmeyen saçlarımı bugün kestirmiş bulunuyorum. belime yakındı gitti kısacık oldu :) çokta rahat ettim havayı hissettim tekrar. kafam bembeyaz olmus güneş görmemekten iki küsür senedir :)az önce yazıyı okurken alıskanlıktan oynamak için arkaya götürdüm elimi kabak bi kafa hisseettim güldüm sonra :] hoş oldu ama uzun saçlı arkadaslar cesaretiniz toplyıp kestirin. çok rahat oluyo[signature][hline]Only God Can Judge Me!!
Sosyal ağlarda paylaş

alakasız olucak ama saçımı uzattığım an inanılmaz kepek oluyor hiç jöle sürmedim
niye kepek olur ya
uzatıcam ben
vıcık vıcık olmasın ama[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun yine doktoran geliyorum arkadaşlar, yine konuştuk; Bu sefer beni Jölesiz gördü, Hah sürmemeye başlamışsın dedi. Sorada anlattı biraz Jöle'nin saça sürüldüğü zaman Kafa derisinin nefes almamasını sağlıyormuş. Özellikle İzmir gibi nemli bir yerde bu daha da çok gozukuyormuş.

Jöle birşey yapmaz diyen arkadaşlara sadece diyebilirmki en basit örneği benim. Çok uzun saça Çok fazla miktarda uzun vadede Jöle sürülünce Sünizit Kaçınılmaz oluyor.
Kel Kalmak, Nefes darlığı(aka sünizt) gibi problemler baş gösteriyor.

Saçım uzun sayılabilecek derece olduğu için Elidor Krem Maalesef saçımı toplayamaıyor ve tutamıyor. Şu anda Tek çare Kestirmek :(

Nefes Darlığı probleminden birde Kaerdioylojiye sevk edildik hadi hayırlısı, Boşu boşuna kan aldılar Bi sürü Röntgen vs vs. Off Lanet olsun.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

ya jöleyi saçını soğuk suyla ıslatıp sürdükten sonra bide dışarı çıkarsan hasta olursun tabi. öncelikle geçmiş olsun.jöleyi saçını sıcak suyla ıslatıp yada ıslatmadan süreceksin daha sonra fön makinesi ile jöleyi kurutacaksın ve öyle dışarı çıkacaksın. yaaa..[signature][hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...