Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 daha önce far cry paşa paşa çalışıyodu. ancak format attıktan sonra bi daha yüklediğimde dll eksik hatası verdi. dll leri buldum bulmasına da nereye koyacağımı bulamadım. far cry klasörünün içine mi atmam gerekiyor yoksa başka bir yere mi?[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 O dlller genellikle sonradan yüklediğin bir platformun dllleridir. Yani o dllleri yüklesen bile büyük ihtimal çalışmaz. DirectX falan yüklemişsindir heralde?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ben önceden çalışıp sonradan sakatlık yapmasına kıllandım son ekran kartı sürücülerini çektimmi hatırlamıyorum:) çekmediysem çekeyim sağol
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 nedir bu farcry?[signature][hline]the errorist
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bin32 dosyasına atıcaksın.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bende de o hatayı verdi. Oyun klasörü içini kurcala Dll lerin olduğu dosyayı bulup içine at onları, sorun çözülecektir.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Holyman, 29 Nisan 2004 23:38 tarihinde demiş ki: bin32 dosyasına atıcaksın. ilk olarak oraya atmıştım da salaklık edip dosyayı atmışım:) teşekkürler halloldu sorunum
Öne çıkan mesajlar