ginaly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... HAUSHDAUSHF ulan 40 yıllık patiyim, böyle direkt ayar görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... puahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ahah hödük dedi adam niye gülüyorum ya ahahasadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Afush said: hahaha.. ne bu be? "hajı osmna mı werseq oyumusu bu secmde yaff..Ortm da coq karishk ama neyse baqıcas...Kime vericeqsenz bnada söleyn bnde ona vereym.." bayağı kırık varrmış bu ortamda...seçmemisiniz olum siz..yaım kuralları bilmemm ne fikriniz varsa konusunn yoksaa aga luga yapmayın fazlaa...sızınn gıbı suyslu konusma meraklısı deılımmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kardeş kırık mısın kelimelerin sonlarını uzatıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 suyslu konuşmayıns bi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Karı olabilir belki ondan uzatıyordur. Karıysa ben talibim. Yalnız nick seçimi de çok başarılı atlamayalım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 axedice said: Karı olabilir belki ondan uzatıyordur. Karıysa ben talibim. Yalnız nick seçimi de çok başarılı atlamayalım onu.karıyım gelde verim elinee anca keser seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ohahahaaaa... yörünge gelio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hakkettiğini bulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 başarılı bir kamikaze ayar. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... ahahahah paticik'te devrim sayılır bu. hiçbi şey artık eskisi gibi olmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: hödükX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hödük!!!! one man... against all paticik... they know to much!!! they went to far!!! only at paticik... coming soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: axedice said: Karı olabilir belki ondan uzatıyordur. Karıysa ben talibim. Yalnız nick seçimi de çok başarılı atlamayalım onu.karıyım gelde verim elinee anca keser seni Bunun sonu nereye varacak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 memleket her sene 1.3 derece sola kayiyo, 27 seneye avrupadayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 adam haklı topiini trollemişsiniz ben masumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hacı memleketin kaydığı falan yok memlekete kayıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 lan nick in nerden olduğunu axedice söyleyince hatırladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kimin feyki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 2005 kayıtlı tursu feyklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: karıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 AHAHAHAHAHA lan of o nasil ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar