BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 elementler ne ise yariyo gosteriyo ulan amerikanyum nedir diye merak eden icin hos. Ole dursun diye postluyom http://universe-review.ca/I13-01-periodictable2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ciddi süper türkçesini yapsalar okullara yollasalar çocuklarin aşiri hoşuna gider lan benim bile gitti asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Çok iyiymiş gerçekten, hi res varsa poster olarak bastırabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 çok güzelmiş, keşke ortaokuldayken falan böyle bişeyim olsaydı :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 çok güzelmiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 olm heveslendim lan şimdi böyle bunlardan cikartirip ilkokullara fln yolliyasim geldi sdfdsf tabi türkçeye çeviricen fln dahada süper olucak hayallerim var ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hakkaten iimiş, akılda kalıcı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 valla aydınlatıcı harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bide şöleleri varmış http://www3.picturepush.com/photo/a/1178986/1024/Picture-Box/cetvel.jpg http://www4.picturepush.com/photo/a/1178987/1024/Picture-Box/PeriodicTable.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 çok hoşuma gitti, beyendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bizde anca hergele necip arsız karısını kesip rendeledi der hocalar akılda kalsın diye ve hepsi de kendi bulmuştur periyodik tabloyu böyle öğretirseniz hala kimya 1 de kalırım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 abi çoooooooook beğendim süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 türkçe olan'ın büyüğü yok mu okuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 insanı kimyacı olmaya özendiriyor resmen. çok tatlı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 tablolar güzelmiş chem office diye bir program var daha detaylı bilgiler mevcut böyle 3d moleküller falan çizebiliyorsun ama janjanlı değil sadece bilgilendirici bi program.... hiç özenmeyin valla biz okuyoruzda ne oluyor sonumuzu bilmeden okuyoruz bu ülkede bölüm okunmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Bir de the big bang theory 'nin ilk bolumundeki periodic table var. Daha bir ilginç kullanım alanı var. http://www.thinkgeek.com/homeoffice/gear/8a2f/?cpg=cj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar