Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Over-rated futbolcular?

loserz

Öne çıkan mesajlar

Kaspar said:
aslında overratedlik de tür tür bence
bi dönem parlayıp da o namın üstüne yatan tip: walter samuel, juan roman riquelme, deco, fabien barthez, david trezeguet, vincenzo iaquinta, alberto gilardino -ki bu ikisi zafer biryol-serkan aykut-okan yılmaz tarzının italyan temsilcileri olur bence-
türkiye'den tek aday yeter bence: mehmet topuz.

baya isim düşünülebilir bu kapsamda

onun dışında bi de yeni maradona, yeni şekerbegoviç, yeni kemalettin tadında çıkıp da ya baştan fos çıkan ya da bi türlü gelişmeyen/sıçrama yapamayan gençler var, misal: cafercan&özgürcan , carrusca, selçuk şahin-kemal arslanlı ümit milli jenerasyonun (81'liler) çoğu (ibrahim toraman'ı tenzih ederim), mehmet sedef vs vs.. diğer liglerden de yoann gourcuff, wayne rooney (bu öteki tarafa daha bi uyuyo aslında), michael carrick, john obi mikel, fernando gago ilk aklıma gelenler.

çok böyle maddeler dizecek gibi bi giriş yaptım da 2 tip aklıma geldi şimdilik ehe. başka kategoriler ve tabi bissürü de topçu da eklenebilir listeye.

o değil de bi underrated başlığı lazım. solskjaeri konuşalım biraz. ne güzel adamdı.

oha adam rooney'e overrated dedi
Sosyal ağlarda paylaş

Overratedlık nnasıl bir tür anlamadım. Benim bildiğim overrated bir dönem parlayıp, sonra sönme değil, gösterilen ilgiyi haketmemesidir. Yani beklenilen potansiyelin altında olmasıdır. Bu konuda da en büyük örnek bizim ülkemizden İbrahim Akın ve Burak Yılmaz ikilisidir. Bu iki oyuncundan biri şimdi hakettiği yerde oynuyor. Diğerinin de oraya gideceğinden hiç kuşkum yok. Avrupa'dan ise Cassano, önemli bir örnektir. Ondan beklenilen şeylerin çok altında kaldı ancak uzun bir zaman da beklenilmeye devam edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf ben demiyorum bunu biraz sağa sola bakınsan bu konuyla ilgili baya bi tartışma var, hak veren var vermeyen var da ben katılıyorum o görüşe bi yanından.
euro 2004ten itibaren (tabi öncesinde evertondaki ve sonrasında manudaki sezonunu da dahil ediyorum) takip ettiysen anlarsın ne demeye çalıştığımı.
boyundan büyük kıyaslamalara meze ettiler adamı bence 18 yaşındayken. o duruma göre bakınca overrated. yoksa oldukça iyi oldukça güçlü. bi de takıma zarar verse de takdir ettiğim özelliği gayet hırslı olması. ama o karşılaştırmaları taşıyabilmesi için daha fazla çıkış yapması lazım.

ps: kemalettin iyidir. milletvekili de olacaktı kısmet olmadı henüz. buyrun hatta kemalettin & hayrettin & güntekin onaylı, bi kanal6 vardı nooldu temalı bi video

Sosyal ağlarda paylaş

mADmaXimus said:
loserz said:
Semih e over rated demenin futbol cahilligi oldunu söyleyen arkadaşlar olmuş.
Semih in özelliklerine bakalım:

Pozisyon alma iyi.
Futbol vizyonu iyi.

bitirici vuruşları ortalama.
Hızı çok düşük.
Acceleration u da düşük.
Çevikligi de düşük.
Teknigi düşük.
Top saklayamıyor.
Şut teknigi eh.
Vole desen hiç yok.
sol ayak o da yok.
Çevik de degil.

cm oynayip semihin statlarini mi yazdin ne yaptin sen anlamadim, acceleration'u da cevirememissin zaten sdf veya cmnin turkce versiyonunda cevirmemislerdir sende direk yazmissindir.

cm yi en son 12 yaşında oynadım.
Acceleration u nasıl çevirememişim? anlat bakayim?hız ivmesi(hızlanma çabuklugu) diye yazmadım daha anlaşılır olsun diye ,ayar vercem diye ayarlık olma.
Sosyal ağlarda paylaş

sen eğer semihin bitiriciliğine laf ediosan bencede bişi bilmiosun. ayrıca sol ayak yok demişsin. adamın sol ayakla aşırtma golu bile war. vole dediğin şey ole her maç olmaz ztn. pozisyon olursa wurursun. ztn semihin ozellği topu saklayıp baskalarına sunmak soora tekrar alıp bitirmek. kafa toplarındada cok uzun olmasada etkili. ayrıca f. inzaghi ye laf edeni Allah çarpar.
Sosyal ağlarda paylaş

tottiye over-rated dedi birisi yukarda doğal olarak da isyan etti insanlar.
Rooney'ye falan dersin sevmiyorsundur da hani Totti ya.İzleme şansı bulduğum için şanslıyım dediğim ilerde çocuklarıma anlatıcağım bi futbolcu kendisi.
Btw galatasaray'lıyım ve hiç de gocunmam yaptığı hareketlere milyon dolarlık bir endüstri futbol profesyonel futbolcular tabiki formasını terlettiği takımın ve kendisinin iyiliği için herşeyi yapıcaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...