Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Over-rated futbolcular?

loserz

Öne çıkan mesajlar

berbatova over-rated diyen zihniyete gerçekten şaşıyorum.sanırım amuda kalkıp omzuyla gol atması gerekiyor insanların beğenmesi için...
Semih için de top saklama becerisi yok diyen insanlara Fenerbahçe'nin semihli ve semihsiz dakikalarında ileriye diktiği topların ne kadar zamanda geri döndüğüyle ilgili bir iki maçta dikkat ederlerse sorun kalmayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe kalitesinde değil diyenlerde kadronun geri kalanına bir baksınlar sonra semih'e bok atsınlar...
Ayrıca milli takımda semih olsaydı biz estonyayla 0-0 kalmazdık ....
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:

EURO 2008 deki almanya maçında attıgı golden başka güzel attıgı bir golü görmedim.

öeh artık.

aynı euro 2008de hırvatistana attığı gol nedir ?
aynı semihin bu sene mtk maçında attığı çeşit çeşit 4 golden, aşırtma olanı nedir ?
geçen seneden aklımda kalan, gençlerbirliği maçındaki "sol" ayakla uzaktan attığı gol nedir ?

iyi golcü olmakla kıstasınız güzel gol atmaksa, örnekler bunlar. diğer her türlü gol için yine semih şentürke bakabiliriz sanırım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
berbatova over-rated diyen zihniyete gerçekten şaşıyorum.sanırım amuda kalkıp omzuyla gol atması gerekiyor insanların beğenmesi için...
Semih için de top saklama becerisi yok diyen insanlara Fenerbahçe'nin semihli ve semihsiz dakikalarında ileriye diktiği topların ne kadar zamanda geri döndüğüyle ilgili bir iki maçta dikkat ederlerse sorun kalmayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe kalitesinde değil diyenlerde kadronun geri kalanına bir baksınlar sonra semih'e bok atsınlar...

Over-rated demek kötü futbolcu demek değildir...Bende öyke birşey söylemedim ama 30 milyon pound etmez bence...
Keza luca modric'te öyle 25m pound fln uçuk rakamlar bunlar...
Robbie Keane'i de ekleyebiliriz...
Sosyal ağlarda paylaş

bir gs olarak söylüyorum. Semih'i over-rated nasil gösteriyorsunuz anlamıyorum. Adam geçen senenin gol kralı olmuş hemde kaç maç yedekten gelerek.

Çok ballı,şanslı diyenler var Semih için onlara diyeceğim cevap (Zeka) dır. Nerede duracağını bileceksin. Bir topun nereye sekeceğini, nereye düşeceğini iyi hesaplıyacaksın.
Ben Semih'i Flippo İnzaghi'ye benzetiyorum. Bide semih'e gelene kadar kaç tane futbolcu var be...
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:
fizban said:
robinho. koşulsuz şartsız.

burak yılmaz ı, ayhan ı, hasan şaş ve sabriyi 'over' rate eden yok ki. rate eden bile olmaz bunları doğru düzgün. ama semih e overrated demek komik. cidden komik. şansla herşeyi açıklamak komik.

ayhanda hasan şaş da sabride iyi oyuncular.

Burak yılmazın Fenerbahçede oynuyor olması ve daha oncede beşiktaş da oynaması başlı başına bir over rate olayıdır zaten.

Robinho ya ise hiç katılmıyorum,çok yetenekli bir futbolcu.Plaseleri ,hızı, teknigi.
Copa Americada tek başına taşıdı brezilyayı.

Semih e over rated demek hiç komik degil.iyi bir posizyon alma yetenegiyle ortalama bir finishing becerisi var.futbol bilgisi ve görüşü de iyi ama o kadar.bir fenerbahçenin golcüsü olamaz.Arsenal maçında neler yaptıgını gördük.

Semih e over rated demenin futbol cahilligi oldunu söyleyen arkadaşlar olmuş.
Semih in özelliklerine bakalım:

Pozisyon alma iyi.
Futbol vizyonu iyi.

bitirici vuruşları ortalama.
Hızı çok düşük.
Acceleration u da düşük.
Çevikligi de düşük.
Teknigi düşük.
Top saklayamıyor.
Şut teknigi eh.
Vole desen hiç yok.
sol ayak o da yok.
Çevik de degil.

Arada sırada 1-2 pas veriyor,kocaelispor a kayseriye 2-3 gol atıyor tamam.
EURO 2008 deki almanya maçında attıgı golden başka güzel attıgı bir golü görmedim.

senin ps2 nin gamepad i bozulmus dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
DeathLord said:

Over-rated demek kötü futbolcu demek değildir...Bende öyke birşey söylemedim ama 30 milyon pound etmez bence...

Ciddi olarak soruyorum Keane'i yada Berbatov'u kaç defa 90 dakika izledin?
Ben kendim de Berbatov'u alırken ManU(ki benim için GS ile aynı kefede olan bi takımdır sevgi bazında) ne gerek vardı ki bir sürü para veriliyor demiştim ama adam geldikten sonra beni haksız çıkarmakla kalmadı takıma müthiş de katkı sağlıyor. Tarzına ve rakip ceza sahasında yaptıklarına hayranım...

Over-rated ten kastınız paraysa Guiza+Aragones tir.Hatta Emre Belözoğludur. Lincoln'dür(geçen sene bazında bu yıl biraz değişim içinde)
Sosyal ağlarda paylaş

Zidane'a overrated demek... Diyecek başka söz kalmadı... Zidane da overrated olmuş...

Öte yandan David Beckham'ın overrated olmadığını düşünüyorum herkesin aksine. Zamanında bu bölümde çok uzun bi yazı yazmıştım Beckham'la ilgili ve niye overrated olmadığıyla ilgili aramaya ya da tekrar yazmaya üşendim...
Sosyal ağlarda paylaş

Nasri ye overrated demek hadi dersin ok beğenmez fln zira benim arkadaş çevremde de alex nasriden daha kötü diyen oldu ha diyip geçtim (konu bu değil konunun kıçından alıp devam etmeyin)

Ama zidane zinedine zidane denen adam son 20 yılda dünya futbolunda çıkmış en iyi adamdır 1998 de kupayı aldı 2000 de avrupa 2 tane şl finali 2 tane de şl kupası var dünya tarihinin en pahalı transfer edilen futbolcusu aşmış bi adam

Ama harbi en en en en overrated pelenin veliahtı adu dur o adama ne gaz verdiler abi ya zannedersin süper star
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Sotto said:
DeathLord said:

Ciddi olarak soruyorum Keane'i yada Berbatov'u kaç defa 90 dakika izledin?
Ben kendim de Berbatov'u alırken ManU(ki benim için GS ile aynı kefede olan bi takımdır sevgi bazında) ne gerek vardı ki bir sürü para veriliyor demiştim ama adam geldikten sonra beni haksız çıkarmakla kalmadı takıma müthiş de katkı sağlıyor. Tarzına ve rakip ceza sahasında yaptıklarına hayranım...

Over-rated ten kastınız paraysa Guiza+Aragones tir.Hatta Emre Belözoğludur. Lincoln'dür(geçen sene bazında bu yıl biraz değişim içinde)

Şimdi bak ama arada farklar var...Dediğimiz paralar 40-50 milyon eurolar...Bana göre etmez bu paralar ne Keane,ne de Berbatov bu kadar...Onlar o kadar ediyorsa Arda da 50m euro eder...İngilterede futbolculara inanılmaz paralar veriliyor bana göre gayet overrated,bi Torres e verirsin o kadar ama bana göre fazla kardeşim..Ronaldinho bile o kadar para değil kaka değil ama nedense ingiltere liginde rakamlar aşırı uçuk...Bonservis bedelleri inanılmaz yüksek bence overrated olan futbolculara bu verilen paralar...
Emre güza fln zaten onlara itirazım yok...
Gidip te luca modric gibi adamlara 25milyon pound veriyorsan bi sorun var orda kusra bakmayın...İngiltere uçuyor biraz ama gelirler tabi çok yüksek millet de ona göre fiyat biçiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Over-rated değeri abartılan demek,Nasri'nin değeri daha anlaşılmadı hatta jenerasyonu ile karşılaştırılınca çok da itibar görmüyor,bir de bu değerinin de altındaysa Ali Bilgin seviyesinde görüyorsunuz sanırım Nasri'yi.Yeni Zidane birkaç sesi baskının lanse etmesidir,Ben Arfa için de dediler,Ribery de...Bir ülkenin futbol ikonu varsa o pozisyonda her yeni parlamaya aday kişi benzetilir bundan doğal birşey yok.Bir nevi futbol klişesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...