eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dün herşey gayet iyi gidiodu... öğlen kalktım, derse gittim... ders baya eğlenceli geçti... sonra sinema klübü toplantısı oldu... güzel bi kızla tanıştım... dier arkadaşları eve davet ettim... pes oynarız die ama sonra ortamda oluşacak hasarı toplamak gözümde büyüdü... herşey istediim gibiydi... gece kotor online açıklandı baya mutlu oldum... gaza geldim kotor 1 i bi kez daha kurdum... sabaha karşı 4 gibi içimden ders çalışmak geldi... okuldan sonra yaparım dedim... ve yatağa yattım... sabah 9,30 da kardeşimin sesiyle uyandım "abi uyan... eve hırsız girmiş!!!"... ilk şoku atlattıktan sonra neler çalınmış die baktım... lcd tv-psp-ipodclassic-ipod touch- 2 pasaport-2cüzdan-2telefon-laptop-saat...bunların hepsi 4 le 9,30 arası olmuş... adamlar büyük bi ihtimalle bize sprey sıkıp uyutmuşlar çünkü hiç bi ses duymamıştım...işin ilginç yanı o kadar şeyi aldıktan sonra ps3 e dokunmaması... bütün gün karakolla,muhtarlıkla uğraştım... derslerimi kaçırdım... arkadaşları bize çaırsaydım yada ders çalışsaydım belki böyle olmıcaktı...aslına bu konuyu sabah açacaktım ama o kadar sinirliydim ki paticikten banlananilirdim... yorum yazmasanız bile okuyacaınız yada çok uzun geldii için bi göz gezdireceiniz biliom... işte patiyi bu yüzden seviom... ühü ühü eşyalarım gitti lan... paralarım... tvim... ühü ühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Yoruldum lan, bu kadar çok üç nokta kullanılır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 tarzım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abi büyük geçmiş olsun. bu durumda anca cana geleceğine mala gelsin denilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 gecmis olsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 geçmiş olsun. en azından ps3 gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oha büyük geçmiş olsun. ancak evinize giren hırsız büyük ihtimalle evinizde okadar değerli eşyanın olduğunu biliyordur. bunu da önceden öğrenmiş izlemişlerdir. çevrende çenesi düşük, berisini soyunu sopunu bilmediğin arkadaşların varsa onlardan şüphelenebilirsin. ha ama evde çok fazla elektronik eşya var diye campan kapıdan balkondan fışkırıyosa aletler bilemem. çalılanlar geri gelmicektr, bulunamicaktır üzgünüm. sigortanız varsa iyi ama yoksa tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 off çok geçmiş olsun kaçıncı katta oturuosun, hangi semtesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eregorn2 said: ...işin ilginç yanı o kadar şeyi aldıktan sonra ps3 e dokunmaması... elemanlar ısını biliyomus. gecmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 cok kotu ya,cidden uzuldum, cok cok gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sigorta yok... polisin dediine göre adamlar büyük bi ihtimalle sabıkası olan ve polisler tarafından tanınan adamlar... eer öğleyese bulmaları daha kolay olcak... gelişmeleri bende bekliom... polis memuruna şöle bi şey sordum: ben: adamları yakaladıınız zaman bana haber verebilirmisiniz? polis:nieki? b:dövmek istiorum... p: tamam ararız... ama önce biz bi tadına bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sıkma canını, yenisini alırsın hepsinin. daha güzelini hem de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hacı valla bilmiyodum kusura bakma he he şaka bi yana ciddi geçmiş olsun kaçıncı katta oturuyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ohooooooooo. canım benim, şu an senin psp ile başka bi çocuk oyun oynuyo bile. onlar 5 elden satılıp raf ömrünü tamamlayalı çok olmuştur :) adamları bulsanız bile mallar gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abi bu modamıdır ya sprey sıkıp uyutmak kuzenede olmuş sprey sıkıp uyutmuşlar herşeyi götürmüşler. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 çok geçmiş olsun ipod tv falan bunlar alınır tekrar da pasaportlar bayağı kötü olmuş :S en kısa zamanda halledersiniz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 1. katta oturuoz... beşiktaşta... btün elektronik aletler cam tarafına bakıolardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 enter ... dan daha etkili bi seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 acaip moralimi bozdular ama... keşke uyanabilseydim... kim keşfedio bu spreyleri yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 benim de kapım dışarıdan kitlenmiyor bu da gaz olsun bana yaptırayım bari yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Pasaportların gitmesi ilginç. Dikkat edin çalındığını bildirmişsinizdir gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 alt kilit ve üst kilit yaptırdım bu gün... 50 ylt... haberin olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 CaNNi said: Pasaportların gitmesi ilginç. Dikkat edin çalındığını bildirmişsinizdir gerçi ama yarın gazeteye ilan vercez zati.. hükümsüzdür die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar