razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Telekomünikasyon Kurumu (TK) Başkanı Tayfun Acarer, 9 Kasım’da başlayacak olan numara taşınabilirliği ücretinin 10 YTL’yi aşmayacağını bildirerek, üç GSM operatörü arasında ciddi rekabet başladığını, tarifelerin yenilendiğine işaret etti. Acarer, Türkçe karakterlerin Mart 2009’da faaliyete geçeceğini vurgulayarak, ithal edilen markalar nedeniyle Türkçe karakter kullanımının ertelendiğini söyledi. Acarer, “Gümrük Birliği içerisinde olmamız dolayısıyla, AB’ye yazılı bildiri yaptık ve oradaki doğrulama neticesinde faaliyete geçiyoruz. Şu anda Türkçe karakter konusunda GSM şebekeleri üzerinde düzenlemeler yapıldı. Ücretlendirme Türkçe uyumluluğa göre yapılıyor diye konuştu. http://www.haberalan.com/haber/20081021/Iste-numara-tasimanin-ucreti.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Eskiden otomatik değişiyordu türkçe karakterler. Şimdi bir "Ş" yazmaya kalksan cep yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 numara taşıma ücretsiz olacak. 3 operatör de para almama kararı aldı bu 10 ytl telekomun belirlediği ücret ama operatörler almayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 peki numara değişiminde benim numara 535li dururken avea olcak diyelimki, ben türkselim umuduyla beni türkselden arayan adamın cebi mi yancak? herşey birbirine girer bence öyle olursa. biri aydınlatabilirmi acaba numara taşıma konusunda beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hakkaten saçma oldu bence bu numara taşıma olayı. şebeke hanesi kalmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sen turkcelliyi ararken çalarken bilgi alıcaksın aradığınız abone başka bir operatörüdr tarife başka operatör üzerinden falan fistan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ohoo her seferinde o hatunun sesini dinleyeceksek daha da kötü. parasını vereyim sussun o karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 DoruK said: hakkaten saçma oldu bence bu numara taşıma olayı. şebeke hanesi kalmalıydı. Aradığın numara kodun sahibi operatörde değilse önce uyarı çıkacak, "razı değilsen kapat" gibisinden. Şebeke hanesi kalırsa da geçmek isteyenlerin yarısı falan geçemez heralde, "bu numara bizde var" sorunu olur habire. Kaldı ki "kodum değişti" diyene kadar "numaram değişti" diye bildirirsin herkese madem öyle. Amaç uğraşmamak, değişmemesi. [typo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 benim bildiğim kadarıyla dırdır eden bir kadınla değil farklı bir çalıyor tonu ile karşılacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 en akıllıca çözümü bu olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ha o olur bak biri tüürkseellee bağlan hayaataaa diye çalsın diğeri aaaaaaaaaaaaaaaa aveaaaaaaaa öbürü vodafonla konuşmanın fiyatı 1 ytl olacak diye ama o hatun konuşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar