-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ... maymunu vardı bir tane nereye gitti o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 o diil de alışveriş merkezlerindeki lcwler haftasonları 15bin, hafta içi 10bin, bayram gibi günlerde de 100bin lira para kaldırıyormuş. oha, ohaaa.. lcw bu kadar kazanıyorsa diğerlerini düşünemiyorum, düşünmek istemiyorum.. Kasiyer arkadaş bildirdi edit: günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Gugılda bile resmi yok düzgün. Varolan resimleri de tutunamayanlar.com, unutulmuşlar.net gibi sitelerde. Gg olmuş anlıcağın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 30 liraya kot, gömlek 15 liraya t-shirt satarsan sen de kırarsın aslında o kadar para. Bir de diğer alt seviye gruplardan daha kaliteli olduğu hesaba katılırsa eh. Bu arada LCW eskiden (ben ilk okuldaydım, LCW'den mont, çanta diye ağlıyordu millet anasına babasına) Fransız markasıydı yanlış atırlamıyorsam, daha sonra Türk bir firma satın aldı ve imajını değiştirip yaş aralığını baya bir genişletti. Maymun da o fransız firmaya aitti yanlış değilsem, markanın konsepti değişince maymun çocuk kıyafetlerini aldığınızda size verilen torbaların üzerindeki resim olarak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 evet fransızdı eskiden. sonradan tema giyim diye bi firma aldı. biz küçük çocukkene ürünleri acaip kaliteliydi. sonra kademe kademe düşürdüler kalite ve fiyatları. şimdi C ve D sosyo ekonomik sınıflarına hitap ediyorlar. inceliyince kalitesiz ama cool ürünler de çıkmıyo değil hani. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 utku patlat bi grafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 al dostum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 İşaretli kırılmalar el titremesi mi yoksa çok ayrıntılı bir incelemenin sonucu mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar