Osso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 of ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 İçine alırken de eniştenin kardeşi ferhat geliyor, bu nasıl bir sistem nasıl bir teokrasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 +18 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bence burda önemli bi noktayı kaçırıyoruz. Şair niye içime işlerkeni arıyor? Şairin içine işleyen ne aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 içine işleyen nedir bilmem ama içine ne alıo o daha merak uyandırıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sanırım "ağlanıcak halimize gülmek" diye buna denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yo bence gülünecek halimize gülmek direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 rohaha googleı da bozmuşuz tamamdır bu iş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ehehhehehe içime işlerken farkına varmamışım diye salak bi şarkı vardı sadece bu kadarını biliyorum şair sanırım o şarkıyı arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ya ben bunun espirisini şarkının kendi topiğinde 2 ay önce yapmıştım ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 demekki daha uzağa işiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 fede said: ya ben bunun espirisini şarkının kendi topiğinde 2 ay önce yapmıştım ama ya :( eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 fede said: ya ben bunun espirisini şarkının kendi topiğinde 2 ay önce yapmıştım ama ya :( Pardon fede 2 ay önce yoktum forumda :( arama yaptım aramadada bulamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kişisine göre muamale yapıyor bence google :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Firefoxtan arayınca bu çıkıyo ie den arayınca çıkmıo ne iş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Osso said: fede said: ya ben bunun espirisini şarkının kendi topiğinde 2 ay önce yapmıştım ama ya :( Pardon fede 2 ay önce yoktum forumda :( arama yaptım aramadada bulamadım. :( arama yap abi, fede yaz iğrenç espiri yaz. sözüm meclisten dışarı tabi. içimde diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ha arama yaptım yazmışsın zaten. sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Jahrein said: abi gugıl çok haklı. ablamın iluvatarın kız çocuğu diye bir blogu vardı. trackerdan baktığında hep "... kız çocuğu" diye arayan tipler olduğunu görüp olaydan soğudu vallahi. benim de bir yazım var cüneyt abiden sağlam sıkış diye. ne diye aratıp geldiklerini siz tahmin edin gayrı :D o_O!! odun alevinde sapık kızartma zevki sadece MURDER KING'de.. ateş onları çağırıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben en çok bunu seviyorum ya. Daha iyisi çıkana kadar en iyi bu bence. http://img508.imageshack.us/img508/6788/p0licean5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Jahrein said: abi gugıl çok haklı. ablamın iluvatarın kız çocuğu diye bir blogu vardı. trackerdan baktığında hep "... kız çocuğu" diye arayan tipler olduğunu görüp olaydan soğudu vallahi. benim de bir yazım var cüneyt abiden sağlam sıkış diye. ne diye aratıp geldiklerini siz tahmin edin gayrı :D ahah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar