kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Sotto said: kratochvil said: evet justin çok kötü secseyret de 7dolara aylık mı izliyorsun? yoksa her maçın ayrı ücreti mivar Tek maçı 7 ye alabiliyorsun en azından bu maç öyle...tşkler sotto iyi oldu bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kratochvil said: kadrolar belli mi link vermekten ne farkı kaldı şimdi bunun? / mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ben neden izleyemiyorum. direk justin.tv/sts54 ü açtım bi yayın başlamadı. yapmam gereken başka bişi mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Fenerliyim.İnşallah GS olympiakosu dağıtır.Güzel bi maç izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 tşkler ginaly trabzon kadrosunu bozmamıs..bence de iyi yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Sotto said: kratochvil said: evet justin çok kötü secseyret de 7dolara aylık mı izliyorsun? yoksa her maçın ayrı ücreti mivar Tek maçı 7 ye alabiliyorsun en azından bu maç öyle... çok pahalı be abi. türkiye için özellikle yurtdışı hadi neysede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Wishmaster said: Ben neden izleyemiyorum. direk justin.tv/sts54 ü açtım bi yayın başlamadı. yapmam gereken başka bişi mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Wishmaster said: Wishmaster said: Ben neden izleyemiyorum. direk justin.tv/sts54 ü açtım bi yayın başlamadı. yapmam gereken başka bişi mi var :) pek anlamam ama flash player 9 mu ne çalışıo bende. onun ayarlarında bir sorun vardır belki dicem. eğer site açılıosa açılması lazım maçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yalnız yandaki chatte çılgın muhabbetler dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Spiker kimdi ya bu da bombaa ispanyol ikinci kez uyardım seni diyorr ve al sana sarı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 chat bomba ya heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 susunda macı ızlıyek dıyenler susun dıye hitap ettıkleri kişilerden fazla mesaj atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 offf üst bitmez bu maç olympiakos ta hiç bişey yok gs 1 atar rölantiye alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Buyse said: yalnız yandaki chatte çılgın muhabbetler dönüyor. türk olduğumdan utanıyorum böyle olduğunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bu lincoln topu elle oynamaktan ne zevk alıyor anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 of az önce yunan biri geldi bir küfür furyası gitti adam bi de fenerolimpiyakos yazmış ajsvasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 adamların sağ kanat aksıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yahu yunan falan değil o da türk geyik yapıp gülüyordur kendi çapında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 heyt sabriye bak ya delikanlı :)) yine istekli oynuyor sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 fark a gider bu maç :D 1-0 oldu bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 insanlar bağırdı mevzu ne maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kewellllllllllllllll goool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 gs ın golüne bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yeahh :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kıvıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar