Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Vazgeçtim,konu sapmasın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 türBANNED dendimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Apache said: türbanlıların solunum yapmasını istemiyorum inancım gereği hakaret böyle değil loserz said: kişisel kompleksleri olan, kendini diger insanlardan farklılaştırarak "elitleşen" birey olamamış ulusalcı gençler gene damlamış. böyle olur. şu forumda bilmem kaç senede sadece 1 kere şikayet tuşuna bastım 2 hafta önce , illa çocuk gibi abanmamız gerekiyor herhalde şu şikayet tuşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sir said: akpye oy veren 16 milyon insan. 16 milyon insanı "bilmemneci" diye etiketleyemezsiniz, bu ülkenin herhangi bi sorununu da o 16 milyon insanı dışlayarak çözemezsiniz. ekle buna 5 milyon mhpliyi, üzerine de dtpnin ve bağımsızların milyonlarca oyunu ekle..bu insanlar biçok şey olabilir, içinde farklı gruplaşmalar, farklı siyasi görüşler, farklı bakış açıları bulunabilir. ama "gereksiz" sayılmaları ancak faşist bi düzende mümkündür. istatistik yaptim, su ustteki kismi en az 86 kez daha okumasi gereken pati sayisi 3452. ayrica patilerin en az 5% i hergun bold kisimlari kendi kendine 3 kez tekrar etmezse 3 vakte kadar 'mein kampf'i, o olmadi 'icimizdeki seytanlar'i basucu kitabi yapacak sir said: ben çok mu seviyorum mhpyi, akpyi, chpyi? hayır, zaten hiçbirine oy da vermiyorum. yalanci!!!! takiyye yapiyorsun, benim gibi dusunmedigine gore akpye oy verdin. ayrica bu kadar oy aldiklarina gore birimiz vermis iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 GEd said: Apache said: türbanlıların solunum yapmasını istemiyorum inancım gereği hakaret böyle değil loserz said: kişisel kompleksleri olan, kendini diger insanlardan farklılaştırarak "elitleşen" birey olamamış ulusalcı gençler gene damlamış. böyle olur. şu forumda bilmem kaç senede sadece 1 kere şikayet tuşuna bastım 2 hafta önce , illa çocuk gibi abanmamız gerekiyor herhalde şu şikayet tuşuna. "kişisel kompleksleri var" ve "birey olamamış" eleştirisi bir hakaret degildir, eleştiridir ve "türbanlıların solunum yapmasını istemiyorum" gibi sığ degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 paramecium said: Selam, Onlar da anlayacaklar, inancın şekil ile değil, fikirde bittiğini. Saygılar. Inanc sekil ile bitiyor mu diyorlar ? Muslumanlik inancina gore bazi ayetleri anlayislarini yasamaya calisiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 az gelişmiş ülkenin çok gelişmiş gerekçeli kararı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Selam, Türban veya kapanma konusunda aile içi baskı olması normal. Çünkü çocuğu eline alan ve eğitmesi gereken kişi zaten belirli noktalarda cahil insan oluyor. E haliyle onu örnek alan da onun 10% modernize olmuş olanı oluyor. Birçok kapalı ailenin modern giyimli kızları var. Bu değişim oluyor. Amish tarzı hayatı benimseyen insanlarda ise bu gelenek/adet/taklitçilik devam ediyor. İşin şekil yönünde türban takan insanlar da çok saçma bir şekilde ısrarcı. Bakın Anadolu kadınına, nasıl takıyorlar? Bir taraf onu çıkar diye inat ediyor, öbür taraf da keramet bunda diyerek o şekilde ısrar ediyor. Garip bir döngü. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Türbanı sömürenlerin hiç mi suçu yok? Anayasa Mahkemesi’nin kararına itiraz edenler diyor ki bu bir niyet okumadır.. Denilmek istenen şu.. Anayasa değişikliğinde türbandan söz edilmedi.. Mahkeme niyet okuyarak türban sonucunu çıkardı.. İnsaf!. Hafızamızı yitirmedik.. Verilen demeçleri unutmadık.. Anayasa değişikliğinden sonra YÖK Başkanı Özcan, bu yeterlidir, yasa değişikliğine ihtiyaç yoktur demedi mi? Rektörlere kapılarınızı türbanlılara açın diye talimat vermedi mi? AKP, YÖK Yasası’nın 17. maddesinde yapacağı değişikliği bu düşünceyle askıya almadı mı? MHP kandırıldık diye isyan etmedi mi? Bütün bunlar yaşanmadı mı? Anayasa Mahkemesi’nin üyeleri uzaydan gelmedi ki.. * AKP yandaşı yazarlar açık açık yazdı.. Meclis kulislerinde konuşuldu.. Plan şuydu.. Anayasa değişikliği yeterli sayılacak, yasal düzenleme yapılmayacaktı.. Rektörler türbana göz yumacak, YÖK Başkanı da her türlü desteği verecekti.. Türban küçük merkezlerden başlayarak bütün fakültelere yayılacaktı.. Yalan mı? Plan bu değil miydi? Şimdi diyorlar ki niyet okuma! Hayır.. Anayasa Mahkemesi’nin yaptığı, aslını okumak.. Niyet okuma diyenler sorsunlar MHP’ye.. AKP ile anlaşmışlardı, yasal düzenleme de yapılacaktı.. Niye yapılmadı? * Sen bu olayı örtünme meselesi olmaktan çıkarıp bir siyasi akımın, siyasal İslamın bayrağı haline getirirsen sonucu bu olur.. Geçmişte yaşananları, türban için söylenenleri asıl hedefin ne olduğunu kimse unutmadı.. Bu meseleyi içinden çıkılamaz hale getirenler, 20 bin kişinin öldüğü Marmara depreminden sonra 7.4 yetmedi mi diye pankart açanlar değil mi? İstanbul Üniversitesi’nin önünde toplanan türbanlı kızlara o pankartı verenlerin hiç mi suçu yok? Türbanı çözümsüzlüğe onlar sürüklemedi mi? Türban üzerinden siyasi rant sağlama peşinde olanlar olayın çıkmaza girmesinin baş sorumlusudur.. * Sen topluma endişe salarsan.. Lokantalarda bile türbanlılara mahsus ayrımına gidersen.. Hele bunu belediyeler eliyle, kamu parasıyla yaparsan nasıl güven sağlarsın ki.. Atamalarda, eleman almalarda bu kriteri gözetirsen nasıl inandırıcı olabilirsin ki.. Anayasa Mahkemesi gerekçesinde baskı aracı haline dönüşebilir diyor.. Varsayım diye karşı çıkıyorlar.. Peki buna karşı senin verdiğin güvence ne! Yok.. * Peki bu iş nasıl çözülür? Cevabı basit: Güven vererek.. Anayasa Mahkemesi de bunu söylüyor.. Diyor ki Meclis görüşmelerinde toplumdaki kaygılar giderilmedi, güvence taleplerine sessiz kalındı.. Demek ki bir takım güvenceler verilse, sınırlar çizilse, ‘bayrak’ olmaktan çıkarılsa Anayasa Mahkemesi laikliğe aykırı bulmayacaktı.. Bu kadar basit.. Bunu sadece Anayasa Mahkemesi söylemiyor.. Cumhurbaşkanı Gül de söylüyor.. Belli, onun da içi rahat değildi ki türban değişikliğini onaylarken açıklama yaptı.. Endişeleri giderecek düzenlemenin hayata geçirilmesi zorunludur dedi.. Yapıldı mı? Hayır.. Daha söylenecek söz var mı? Mehmet Tezkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Selam, Off yine bıkbık alıntı : O demiş, bu bunu demiş... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 loserz said: GEd said: Apache said: türbanlıların solunum yapmasını istemiyorum inancım gereği hakaret böyle değil loserz said: kişisel kompleksleri olan, kendini diger insanlardan farklılaştırarak "elitleşen" birey olamamış ulusalcı gençler gene damlamış. böyle olur. şu forumda bilmem kaç senede sadece 1 kere şikayet tuşuna bastım 2 hafta önce , illa çocuk gibi abanmamız gerekiyor herhalde şu şikayet tuşuna. "kişisel kompleksleri var" ve "birey olamamış" eleştirisi bir hakaret degildir, eleştiridir ve "türbanlıların solunum yapmasını istemiyorum" gibi sığ degildir. tamam . kişisel komplekslerinle başbaşa bırakıyorum seni ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 paramecium said: Selam, Off yine bıkbık alıntı : O demiş, bu bunu demiş... Saygılar. sevgili paramecium, senin söylediklerinde de çok doğru tespitler, çok gerçekçi değerlendirmeler var. benim de senin konuyla ilgili attığın postların bir kısmında, alıntılamayı düşündüğüm bazı bölümler oldu zaman zaman. sg-1 in yaptığı alıntıda da gerçekten söylenmesi gereken, ve güzel dile getirilmiş gerçekler, olgular söz konusu. dolayısıyla gerçekleri yansıtan böyle güzel bir yazının alıntılanmasında hiç bir sakınca olamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 o yazıyı okuyup da, copy+paste yapmayıp kendi fikirlerini yazsa, mesela okudugumuzu anladık mı? türünden ,daha şeker olur sanki dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yazının orijinalinin daha etkileyici olduğu bir gerçek, ayrıca kimsenin avukatı değilim ama, sanırım bu forumda hiç kimse sg-1 in kendi fikirleri olmadığını ve okuduklarını anlayamadığını iddia edemez. (ahah, bak düşüncesi bile komik geldi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 selamün eheh aquatik sağoslun, ayar üstüne ayar vermiş, benim bişey dememe gerek kalmamış. Şunu söyleyeyim, "hala mı c/p bık bık" diyeceğiniz her mesajı yazmak için harcadığınız vakitte o c/p'yi okusaydınız, fikirleriniz değişmese bile, kahve sohbetiyle değil de edebi bir dille, iyi bir şekilde ifade edilmiş farklı görüşlerden haberiniz olurdu. Tabi bu arada yazıya bi cevap verilememiş olması da ad hominem'e yol açıyor sanırım. hayırlı ehehler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Selam, sg-1, o arkadaş senin algının üstünde bir seviyede, medeni bir şekilde senin anlatmaya çalıştığın şeyi anlaşılır şekilde, başkasının fikrinin ardına sığınmadan bize belirtmeye çalışmış. İnsanın fikri neyse, zikri de o olurmuş. Demek sana göre forumda herşey ayar verme üstüne kurulu. Neyse, o arkadaşa belirttikleri için teşekkür ederim. Benim c/p dediğim şey, yazının taşınması değil. Yazının içeriği. Şurada tartışılan konu laiklik vs islam anlayışının arasındaki nüans farkıdır. Konunun felsefi kısmıdır. İki tarafın attığı yanlış adımların topluca irdelenmeye çalışılmasıdır. Ama bir akıllı çıkıyor AKP temalı bir yazıyı koyuyor. Olayı bukadar sığ kavradığını gösteriyor. Benim tepkim bu. Biraz kendi kelimelerinle, kendi yapıcı fikirlerinle ortaya çık. Herkes karşı tarafa çamur/bok atarsa ne anladım fikir diyaloğundan. O zaman herkes kendi fikri kabul edilsin diye sağdan soldan alıntı yapsın dursun. Bu mudur ortak yol bulma, karşı tarafı anlama çabaları. Bunca sayfanın içinde yazılmadı mı tarafların hatalı duruşları. Şimdi bu yazının konu akışını ve merkezini değiştirmekten başka neye yaradığını bana kim söyler? Eğer tüm konuların A ve B tarafları arasında fikir kavgası ve dayatması şeklinde geçmesini, bu karşıt fikirleri destekleyen yazıların c/p ile foruma girmesini, onun haricindeki yazıların sadece karşı tarafı aşağlamasını istiyorsanız söyleyin. Boşa çene yormayalım karşımızda ön yargılarından kurtulmuş şekilde fikirleri dinlemeye ve yorumlamaya hazır birileri var zannedip. Ayar vermek? O çok kolay :) Ama karşımdaki ben anlamadıktan sonra kişisel tatmin öteye gitmeyen bir hareket olur. Ben bunu istemiyorum, isteyenler belli ;) Büyüde gel çocuk büyü de gel - Sezen Aksu Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 burda benim kimseye ayar verme gibi bir derdim yok ama sanırım sen ayar vermeye çalışarak yada ayar verdirerek kendini tatmin ediyorsun aynen burda siyasicilik ve vatansever ulusalcilik oynadıgın gibi. yazıyı okumadım,çünkü her yazarı okursak tüm günümüz biter. Ulusalcılardan hürriyetin yazarlarını okuyorum,liberallerden sabahın yazılarını,araya da 1-2 hasan cemal, 1-2 taha akyol yeterli. Zaten yılmaz özdil,bekir coşkun oktay ekşi gibi ulusalcı yazarların boş yazılarını okumak bir karın agrısı, birde senin boş yazılarını okuyacak degilim. Senin burda copy pasteledigin milyonlarca yazıya karşı bizde milyonlarda copy paste yazı yapıştırabiliriz.Ama gerek yok. Emre aközü pastelesen fetocu dersin, engin ardıçı pastelesek satılmış dersin.yeni şafaktan pastelesek dinci. bunları demesen bile işim gücümmü yok copy paste yapıcam , haber sitesi yada blog mu lan burasi. burası forum, kendi fikirlerini yazmadıktan sonra yazdıgın copy paste in ne degeri var. kendine "mmorpgci bir portaldaki gençleri (buna bende dahilim) aydınlatan paticik aydını" gibi bir misyon edinmişssin, böyle bir hakkada sahipsin, ama lafı da yersin böyle. +ayar vermeyi , ayar olaylarını çok seviyorsan eksisozluge kas,ama orda copy paste i çok fazla sevmiyorlar nedense :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ayrıca yazıyı şimdi okudum tam bir bullshit. Eksisozlukte de vardı, ulusalcıların yalancı olması. ulusalcılar gerçekten hem yalan söylüyorlar, ama bu yalana kendileri bile inanıyor ve sonuçta bu yalan onların dogrusu oluyor. Mehmet tezkan demişki, "7.4 pankartı açanların suçu,halkın güveninin saglanması lazım türbanın kabul edilmesi için, halkta endişe ve güvensizlik var,niyet okuma yapmıyoruz, endişeleri giderin önce!" hadi len ordan derler adama. -7.4 yetmedimi diye pankart açan lavuklarla sen nasıl ayşe teyzenin kızını, (demagoji yapıyorum) oglu şehit olmuş başörtülü bir annenin türbanlı genç kızını nasıl kendi ülkenin üniversitesinde rahat bir şekilde okutmazsın? vicdansızlıktır bu. -endişe ve güven?yalan.Bu türban yasagını sadece CHP kaldırabilirdi.Allahın oglu gelse ve AKP den olsa gene bu güvensizlik gitmez. Güvensizlik ve endişe dedikleri zaten bu işin kalıbı. Akp lilerde endişe duyuyorlar ileride sokakta bile türbanla dolaşmak yasaklancakmış o zaman?bu yalanları kimse yutmuyor,Akp agzınla kuş tutsa bazı nato mermer nato kafalı fanatik laikler bu sorunu çözdürmezler. AKP türbanı kullanıyor diyorlar, yalan.Türbanı asıl yasaklayanlar kullanıyor.Bırakın türbanı girsin, şeriat mervenin başındaki bez parçasıyla gelmiyecek. Ama yok, amaçları karşıt görüşteki düşmanlarının canını acıtmak.Canlarını sandıkta acıtamıyorlar, bel altından çalışıyorlar. Sonrada yok endişe yok güven vermiyor.bu yalanları 5 yaşındaki çocuk inanmaz.bu işler endişe ve güvenle yürümüyor , hukukla ,insan haklarıyla yürüyor.ama türkiyede malesef bu kafadaki insanlar, anayasa mahkemelerinde, neyse sonuç olarak o insanlar yerine başka insanlar gelir,elbette bu sorun çözülür ve başörtülü ve başörtüsüz vatandaşlarımız egitim hakkından yararlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yasağı kaldırmak için "paranoyak" bi zihniyette "endişe"nin bitmesini beklememiz gerekiyo, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 arkadaşlar,copy paste olayını gereksiz abartıyosunuz bence. insan kendi fikirlerine destek göstermek amaçlı, ya da kendi ifade edeceğinden daha etkili ıfade edildiğini düşünmüş olduğu için, yazıdaki görüşleri tekrar ifade etmeyi gereksiz gördüğü için , ya da zaman kısıtlaması nedeniyle copy paste yapabilir bana kalırsa. bir tartışmanın akışı içinde bu tür konular, sorun edilip, konunun akışını bozmak ve kişisel saldırılara geçmek yerine, alıntı yapılan yazının da içeriği tartışılabilir. ayrıca zaman zaman hemen herkesin yaptığı bir şey copy paste olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aquatik yazının içerine karşı da cevabımı yazdım gördügün üzere,ama benim boş yere vaktimi çaldı çünkü çok gereksiz ve içi boş bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sıradan gidelim. c/p olayını başkasının fikrinin ardına saklanmak diye görmek kolaycılıktır, bu konuda söylenebilecek en basit sözdür, komiktir. Zira okuyup bilgi sahibi olacaksınız ki, fikir sahibi olasınız, ananızın karnından fikirle doğmadınız ya, elbette birilerinin fikirleri, yazdıkları üzerinden sentezlerle ilerleyeceksiniz. O kişinin c/p'lerde kendi fikirlerine yakın bir sentez bulduğunu, bu fikirleri tasvip ettiğini, katıldığını, benzeri sözleri kelime kelime tekrar yazmaktansa (vakti yok belki, mesela benim gibi, bugün bu an sizin için ayırdığım şu on dakika size bir lütuftur)onun dar zamanda yapacağından daha derli toplu bir yazıyı çıkıp sizinle paylaştığını görebilseniz psikolojik olarak çağ atlayacaksınız, ama her gün papağan gibi "gene mi c/p bık bık" demek hiçbir gelişme gösteremediğinizin kanıtı. c/p benim için bir tarz oldu, benimle bütünleşti ve ben bundan hiç gocunmuyorum, aksine c/p yapmak hoşuma gidiyor, vakitten kazandırıyor ve sizin yaptığınız gibi "kaynak:kıçım"dan daha sağlam dayanakları var. Siz o yazılardaki fikirlere karşı c/p koyabildiğiniz, veya kimsenin arkasına sığınmadan cevap yazabilirseniz o zaman o yazıları anlayıp sorgulayabildiğinizi kanıtlamış olacaksınız.Yoksa c/(p'lerin sizi aştığından şüphe etmeye başlayacağım. Gelelim burada tartışılan konuya. Başlık AYM'nin Türban Düzenlemesi üzerine gerekçeli kararı. Koyduğum yazı da buna uygun sanırım. Topik değiştirildi de ben mi anlamadım? Mevzu derin bir mevzu olabilir, ama bugünkü çıkmazına kimin soktuğu ile ilgili güncel bir yazıyı bu topikte paylaşmayacağım da şebnem şefer topiğine mi koyacağım? Karşı fikir üreteni aşağıladığımı hatırlamıyorum. Aksine bu topikteki sayfalar sonraki ilk mesajım oldu. Ben kendi fikirlerimi en başta söyledim. Kısırdöngüye girdiğini görünce de bıraktım. Araya girip 2 c/p yapınca konu saptırıyorsun diye suçlanmam ilginç olmuş. Hangi arkadaş benim algı seviyem üstünde ne yazmış, o kısmı algılayamadım, bana hakaret etmeye mi çalıştın, onu da algılayamadım, algılayıp kırmızı ünleme bassam mı düşünüyorum. Kimseye hakaret etmediğim halde hakarete maruz kalmışım gibi hissediyorum. Doğru mudur? Delikanlı gibi çıkıp "evet, senin zekana hakaret ettim" diyebilecek misin? Öbür arkadaş da itiraf etmiş sonunda, daha c/p'leri okumadan, içinde ne yazdığını bilmeden laf sokmaya çalışıyormuş. Klasikleşmiş yazımı buraya bi daha yazayım: Benim mesajlarımı okumadan bana cevap vermeye kalkışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Selam, Evet, ben senin algına laf ettim :) Ünleme basmak için benden hicazet almana gerek yok, yeteri kadar büyüdün sen ;) said: (vakti yok belki, mesela benim gibi, bugün bu an sizin için ayırdığım şu on dakika size bir lütuftur) Büyüksün, bizi eğit, çekirgen kabul et, o lütuflarınla boğ bizi... said: ama her gün papağan gibi "gene mi c/p bık bık" demek hiçbir gelişme gösteremediğinizin kanıtı. Hmm hani algı kısmına laf etmiştim ya, iyi ki etmişim. Çünkü benim ilk c/p ile ilgili yazım ;) said: c/p benim için bir tarz oldu, benimle bütünleşti ve ben bundan hiç gocunmuyorum, aksine c/p yapmak hoşuma gidiyor, vakitten kazandırıyor ve sizin yaptığınız gibi "kaynak:kıçım"dan daha sağlam dayanakları var. Siz o yazılardaki fikirlere karşı c/p koyabildiğiniz, veya kimsenin arkasına sığınmadan cevap yazabilirseniz o zaman o yazıları anlayıp sorgulayabildiğinizi kanıtlamış olacaksınız. Ben kaynak olarak kıçımı göstermemiştim : Ama muhattap olarak alıyorsan bilemem. Hem cevap yaz diyorsun, hem 2 satır yukarda kaynağın yumuşak etim olduğunu söylüyorsun. Ben senin hangi hareketine uyayım?!? E c/p yapan sen, kişilerin fikirlerinin arkasına sığınmakla suçlanan ben. E onca yazdığım yazı için sığındığım fikri de söyle bari yüce lütifkâr insan. Bir de buna bugünkü çıkmaz dedin ya, beni benden aldın :D Onca yıllık toplumsal tutumu sadece türban ile özdeşleştirmek. Vay anasını yaaa, amma sığ görüşlü bir hergeleyim : Paşam emriniz olur, sizin mesajlarınızı okumadan size cevap vermeyiz ama siz elbette bizimkiler hakkında fikir sahibi olmadan, kaynağı birtarafımız olan yazılar hakkında ahkâm kesebilirsiniz...elbette paşam...emriniz olur...istirhâm ederim paşam... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 loserz said: bunları demesen bile işim gücümmü yok copy paste yapıcam , haber sitesi yada blog mu lan burasi. kahve ortamına bağlamışsınız iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 wall of textler crit liyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar