Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darıca Hayvanat Bahçesi

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Evet bir-iki yıl once kapanma tehlikesi ile karsı karsıya kalmıstı bu guzel yer, bunun en buyuk sebeplerinden biri de ulasımdı. Ama biz patiler olarak su an bu sorunu cozebiliriz, yani isin ozeti buraya nasıl giderim arkadaslar.
Bir arkadas trenle dedi, trenle nasıl gidilir hangi durakta inilir, napılır? Baska bir rivayete gore ise en kolay yol 500 T ye bınıp sifa mahallesinde inip oradan bir taksiye atlamakmıs. İnanıyorum ki patiler olarak bugun bu sorunu cozup, hayvanat bahcesini kurtabiliriz ! PATİ POWA!X(X(
Sosyal ağlarda paylaş

bayramoğluna yakın orası, ufak bi ihtimal gebzeden minibüsle gidiliyo olabilir ama emin deilim.

istanbuldan geliceksen trenle fatih istasyonunda inip ordan taksiye bin, şifa mahallesinden daha yakın olur, yani taksi parası çok daha az tutar =)
Sosyal ağlarda paylaş

fatih istasyonunda inip ufak bir tracking havasında tepe cıkarak yola ulasıosun.Orda minik bir durak var.ismini hatırlamıom da bi otobüs gidio ama tam önünden geçmiyor.Azcık kala saga dogru dönüyor.Orda inip yürücen felan.
PS : Cok harika zaman geciricem die umut ederek gitme dumur yaşarsın asfasf
Sosyal ağlarda paylaş

wiski said:

PS : Cok harika zaman geciricem die umut ederek gitme dumur yaşarsın asfasf

+1 baya küçükken gitmiştim gayet hoş bi yerdi dite hatırlıyordum. 1-2 sene önce bir daha gitmiştikde hayvanlar artık bir yere uzanmış ölmeyi bekliyorlardı. Her yer bakımsız falandı. Pek öyle eski güzel günlerinden eser kalmamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...