Dennis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Evet bir-iki yıl once kapanma tehlikesi ile karsı karsıya kalmıstı bu guzel yer, bunun en buyuk sebeplerinden biri de ulasımdı. Ama biz patiler olarak su an bu sorunu cozebiliriz, yani isin ozeti buraya nasıl giderim arkadaslar. Bir arkadas trenle dedi, trenle nasıl gidilir hangi durakta inilir, napılır? Baska bir rivayete gore ise en kolay yol 500 T ye bınıp sifa mahallesinde inip oradan bir taksiye atlamakmıs. İnanıyorum ki patiler olarak bugun bu sorunu cozup, hayvanat bahcesini kurtabiliriz ! PATİ POWA!X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bayramoğluna yakın orası, ufak bi ihtimal gebzeden minibüsle gidiliyo olabilir ama emin deilim. istanbuldan geliceksen trenle fatih istasyonunda inip ordan taksiye bin, şifa mahallesinden daha yakın olur, yani taksi parası çok daha az tutar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 cok sagol sir, maltepeden gidicem tren benim icin inanılmaz kolay olur. Peki tahminen fatihten taksi ile ne kadar surede giderim buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Selam, 10-15 dakika olması lâzım. İyi hatırlattınız, ben de Bayramoğlu'na giderken uğrayayım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 fatih istasyonundan darıca belediyesinin otobüsleri kalkıyordu sanırım onlarada bir bak yeşil yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 istanbuldaki tek hayvanat bahcesi orasi di mi? ben de 10 yil once falan gitmi$tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 fatih istasyonunda inip ufak bir tracking havasında tepe cıkarak yola ulasıosun.Orda minik bir durak var.ismini hatırlamıom da bi otobüs gidio ama tam önünden geçmiyor.Azcık kala saga dogru dönüyor.Orda inip yürücen felan. PS : Cok harika zaman geciricem die umut ederek gitme dumur yaşarsın asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 orda maymunlar vardı, bi çanağa fıstık filan koyuyodun, onlar böle tepeden zincirle çekip yiyolardı. bi kere bi tanesi yedikten sora zinciri saldıydı da kafama düştüydü o çanak. o günden beri gitmedim ama güzel yer. ayılar kurtlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ben coooooookkkkkkkkkkk guccukkene gulhanede vardı hayvanat bahcesı ama durdugunu zannetmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hayvanat bahçesine gelmeden bizim eve bi uğra, kedi nolmuş bi sorsana babama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 wiski said: PS : Cok harika zaman geciricem die umut ederek gitme dumur yaşarsın asfasf +1 baya küçükken gitmiştim gayet hoş bi yerdi dite hatırlıyordum. 1-2 sene önce bir daha gitmiştikde hayvanlar artık bir yere uzanmış ölmeyi bekliyorlardı. Her yer bakımsız falandı. Pek öyle eski güzel günlerinden eser kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar