Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 DiadanLocke said: baslayalim patide ciddi ya Allience of Lighttamıydın sen rofl:) Bu arada başlayalım bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kenzap said: yadigar vardı bide uçanpehlivan olaraktan yadigar nebuladan sonra başka serverda tanıştığım çok kral bi adamdı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hadi başlayalım go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Finkel said: hadi başlayalım go go go Sen başlama sen uo oynayınca insanlıktan çıkıyosun resmen blanka oluyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yok ya takılmalık bi char açarım=) wow a başladım uo ya vakit ayıramıyorum ama başlıcak varsa bi 5 10 kişi başlanır yani eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bulun takılmalık sphere,her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Patiyi ele geçirip sphere yapalım! Ben paticikte oynamak istiyorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 maitres tik biz jandarmayı hep basardık. bide edit bi karakter vardı şehir falan almıştı city of light mıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Rud'lar işte Zegna'nın eküri ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ya bırakında onu bunu gelin patiye=)eski charımı buldum 32k var içinde sevindim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Raincloud said: Was ort corppor in sar armor ignore im por bilin bakalım bu kim rofl! genco.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Cons said: Raincloud said: Was ort corppor in sar armor ignore im por bilin bakalım bu kim rofl! genco.. Abi gözlerim yaşardı hatırlayan war hala ühü ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 uotr de lasciatemi cantare yi söyleyen bard kimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Raincloud said: DiadanLocke said: baslayalim patide ciddi ya Allience of Lighttamıydın sen rofl:) Bu arada başlayalım bencede. Evet ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 runuo ugruna bok ettınız su pati serveri nyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 runuo daha kral bence sphere den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 instanced olmayan housing ve player loot olan lvl sistemsiz bir oyun çıksada oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 uo sunucuları böyle konulardan çıkıyor işte gogogogogosdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi uo...daha bugün arkadaşla konuştum wow oynuyoruz iyi hoş da wowun herşeyi uo dan arak yok wow da şunlar eksik uo da şunlar vardı oof of falan dedim :=) valla şu pati serverının boku çıkmasaydı çok güzel oynuyorduk çok dayandım ama her girdiğimde 3 online görmeye başlayınca olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aip86 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 süper ya hakkaten.. eski günler geldi aklıma birden böle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ardeth said: uo sunucuları böyle konulardan çıkıyor işte gogogogogosdf xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Var mi bir server hazir kalabalik olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bLackcha0s said: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 DiadanLocke said: Var mi bir server hazir kalabalik olan? ruo var pm at konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Mike said: runuo ugruna bok ettınız su pati serveri nyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar