Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Arkadaşımla şakalaşırken hamile kaldım."

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Pıtık said:
irenikus said:
öh uydurmayın be, cinsel ilişkiye nasıl girildiğini bilmemek diye birşey yok

Toplum olarak bu konularda konuşmaktan soru sormaktan zaten çok uzağız.

Mümkündür yani adamın hayatı boyunca uzak kaldığı karşı cinsle nasıl ilişki kuracağını bilememesi.

Aynen abi çocuklar ailesine sormaktan çekinir mesela hadi sormasan bile okulda ona yönelik bi eğitim yok sonra noluyo bizim okuldaki gibi oral seks ten hamile kalındığına inanan adamlar çıkıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Biz grupça şakalaşıyoduk geçen arkadaşlarla videoya almışlar internete koymuşlar çok komik izleyin bence ama biz istemedik kameraya almalarını heralde şakayı çok beyendiler.

Bunun gibi gerzek bi suçlama yapmış kız.

Tecavüz ettim ama ama ama amacım tamamen şakaydıı niye yanlş anladınızz beni :(
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:
Maedhros said:
nehehehehey bune lahaahah

nası testler?SDfsdfsdf

ne bilim ya öyle bişi vardı sanki :S :D

evet bu anlaşılabiliyor. öncelikle adamın acele durumuna göre idrar açıklığına mı yoksa uterusa giden kanala mı penetre olduğuna bakılıyor ki zaten idrara giricek kadar abazaysa burda yapcak bişey yok. eğer ki cervixte bir ilişki olmuşsa, burda da normal bir ilişkide vajinanın alt kısmındaki doku penetrasyon nedeniyle tahriş olur. eğer üst kısımda tahriş veya doku hasarı varsa tecavüzdür. bu tarz bişeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence aile ve kız gayet cahil ve saf. Savunma uydurulacaksa ve bu kız yorumlarınıza takdiren cin gibi ve ayaklara yatıyorsa zorla tecavüz etti, korkudan kimseye açılamadım, hamile olduğumu bile saklamak zorunda kaldım, hiçbirşey yapamadım der, sıyırır. Zaten yaşı da küçük. Öyle yok şakalaştık, bişeler oldu, noldu diye uzatmaz olayı. Hadi kız kaşardı diyelim, verdi çocuğa. Lan aptal adam, sen bu kızdan büyüksün ve ne nasıl yapılıyor daha da iyisini bilirsin. Korunmak nedir diye birşey bilinmez mi? Ne diye verenden sonuna kadar alıyorsun? Sonu ne olur bunun diye düşünmüyorsun? Kız cahilse erkek daha cahil. Kız işinin ehliyse erkek daha da alası, başka söz yok yani. Önce kadın koruyacak kendini, olmadı erkek koruyacak. Doğan çocuğa, bu genç yaşta ne olduklarını anlamadan bebek sahibi olan iki gence yazık. Eğitimsizliğin, düşüncesizliğin, terbiye görmemişliğin bu kadarı.
Sosyal ağlarda paylaş

10 sayfanin hepsini okuyamadim soruldu/cevaplandi mi tam bilemiyorum ama seyi merak ediyorum..Hadi tamam eksi 18 suc , 2 tarafin rizasiyla olsa da suc olmasa da suc ama kardesim tam yatakta durup kimlik mi sorucaz kiza polis gibi,gercekten 18den buyuk mu degil mi diye ? Oldu olucak alkol muaynesi de yapalim , sonra zorla icirdi ilac atti denilmesin diye.

18 den buyugum dedi diye bir savunma olur mu acaba ne dersiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...