Head Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ne pedofilisi abi? öyle düşünecek olursak ZEHRA BEBEK medya ile büyüdü, şimdi utanmasa köşe yazarı olacak. bu da mı pedofilia çocuklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kaede ye sormak lazim uzman yorumunu duymadan herhangi birsey soyliyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Head said: ne pedofilisi abi? öyle düşünecek olursak ZEHRA BEBEK medya ile büyüdü, şimdi utanmasa köşe yazarı olacak. bu da mı pedofilia çocuklar! olmamış mıydı o? oldu diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 5 yaşındalar arkadaşlar. Kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 taş gibi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pedofili teması göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pedo varda fil yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Alexi_Septimus said: 5 yaşındalar arkadaşlar. Kendinize gelin. Lopeth said: taş gibi hepsi Irz düşmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 "fili" kısmısı sizde hal-i hazırda mevcut herhal¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 roket adam said: ne pedofilisi abi saçmalamayın. ne alakası var. bu kadar da abartmayın, bence problem sizde, ciddiyim. şu fotoğrafa bakıp ta nasıl pedofili temalı dediniz, nasıl bi rahatsızlık bu allasen. Aynen katılıyorum.Yanlış bir tepki olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben bunun reklamını izlediğimde şöyle yorumlamıştım yazlıkta senin küçüklük aşkın olan kız şimdi büyüdü kanyonda geziyo sdf senaryo yazmışım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 o kizi simdi starbaks krosani gibi mokacino yaninda yiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ardeth said: ben bunun reklamını izlediğimde şöyle yorumlamıştım yazlıkta senin küçüklük aşkın olan kız şimdi büyüdü kanyonda geziyo sdf senaryo yazmışım sanırım ben de böyle yorumluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Zaten öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 çok zorlama geliyo bu reklam bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Masakari said: benden baska kamyon okuyup "nası lan kamyonun kasasına ayı resmımı cızmısler" dıyen kac kısı var +1 ! yalnız değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ardeth said: ben bunun reklamını izlediğimde şöyle yorumlamıştım yazlıkta senin küçüklük aşkın olan kız şimdi büyüdü kanyonda geziyo sdf senaryo yazmışım sanırım aha aynen ben de böyle düşünmüştüm. hatta ohş mis büyümüşlerdir dedim içimden sadafad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar