Eeht Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 başlangıcı ve sonu olup bitince hep başa dönen şey nedir ya da varmıdır aklınıza gelenleri yazın lütfen. benim aklıma saat geldi 00.00dan başladığını düşünürsek her 24 saate bir başa dönüyor var mı aklına başka bişi gelen :) yo-yo ve bumerang da aklıma geldi şu an ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Kendi kuyruğunu ısıran yılan. Yaşasın Soul Reaver 2 sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hocam kendini yiyen demedim sdfdsfsfs tekrar bi döngü olması lazım su-buhar-yağmur gibi ama birbirinden ayrı başlangıçlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Kaos - duzen Ying - yang Genelde calisma masalarinda olur, metal toplar vardir, bi ucundaki vurur, o diger ucundakini ayni yukseklige ulastirir. Tabi bunda toplarin bagli oldugu cubuklarin ana mekanizmaya baglantisinin oldugu noktada surtunmeden dolayi bir miktar enerji kaybi olur ama, o kadari kadi kizinda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bi şarkı vardı, başı ve sonu aynı, gerisi farklı diye..tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 loop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 { int (i=o, i++, i==10) if (i==10, i--, i==1) } bunun gibi birşey olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 çember/daire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 reenkarnasyon varsa, hayat bir de aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 CthuLhu said: bi şarkı vardı, başı ve sonu aynı, gerisi farklı diye..tey tey sen, ben, o herkes aynı hikayede başı ve sonu aynı, gerisi farklı bu şarkıya göre sorunun cevabı "hayat". lakin reenkarnasyona inanmak lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bi güc var de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 türksel süper lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar