Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 AniDB Güzel tam sevdiğim tarz. Fantastik, otantik. Record of the Lodoss War'ın teknolojik hali. Duraga no Aegis'ten sonra iyi geldi. Boşluğu doldurdu. Yanlız OP'ta Luke un saçları kısa. Birde konu çok hızlı geçiyor. Kitaplarını okuyan varsa çok büyük eksik varmı yokmu söyleyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bunun ps2 deki oyununu oynarken, yurttaki arkadaşlar "bu ne lan lahana dövüp duruyon" diye dalga geçmişlerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Doğru ama (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Gercekten sunrise gene costurmus çizimlerde.Ana karakterin igrenc karakteri de ilginclik katıyo gercekten.Su an izliyom biraz hızlı ilerliyo ama olsun yeterince güzel gidiyo su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bunun OP'da Luke un saçları neden kısa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Görürsün =) spolamayak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Tahminim var büyük ihtimallede doğru çıkacak. Zaten bu animeden süpriz beklemiyorum. Basit adventure tadını versin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yarın başlıyorum hadi hayırlısı. Kaç grup yapıyor bunu, kimden takip edilmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 He şimdi tahminlerim yavaş yavaş oturmaya ve mantıklı gelmeye başladı. Luke=Asch, Ion=Maskeli velet gibi kopyaları falan varbunların. Yada öyle abuk bişey çıkacak. kaçırılanda Luke değil Asch olablir. Bu yüzden Luke'un bişey hatırlamaması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Tales serisini hiç oynamamış ve izlememiş biri olarak soruyorum. Buna kafadan başlanır mı?Hikaye ve konuya yabancı mı kalırım? Yoksa zaten birbirleri ile alkasız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ilk bölümden başla işte. Bende oynamadım yada okumamıştım. Hoş oyununu görmüştüm ama. Baya eğlenceli. Sezonun gizli cevherlerinden bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 İlk bölümü izledim güzelmiş.Ben bunu devam animesi sanmıştım ondan başlamadım.Neyse izleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 İyice bişeyler açıklandı bu bölüm zaten artık neyin ne olduğu belli oldu. Abyss ismide açıklandı bana göre. Luke'un sonu ne olacak bitek orası kaldı geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Eh saç olayıda çözümlendi sonunda. Güzeldi bölüm ama çok kısa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Asıl öykü ortaya çıktı mı? İndirebilrim çıktıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 İndirebilirsin :D Ama daha çok başında gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oyunun başlarındayım daha,çizimlerini görüp araştırmıştım sonra beşiktaştan aldı ablam oyunu :P başlangıç şarkısı animedekiyle aynı konu hakkında bişey diyemicem bende bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 6 bölüm izledim hiçbişi anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 14-dk11:d Nası YAAAAA?Niye bzm master, guy'a master diyorki.valla şok oldum. ep14 neyse öğrendik.Baya iyi bir bölümdü.Anime çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 http://static.zerochan.net/Tales.of.the.Abyss.full.864408.jpg çok güzelmiş, karakterler süper çıktı özellikle. keşke psn'de yayınlasalar ps2 sürümünü. nintendo da eshop'a koymamış. cidden tebrik ettim şirketleri, oyun alınamasın diye ellerinden geleni yapmışlar. amazon'da 3ds sürümü tales of zestiria steam sürümünden daha pahalı lmao. inşallah steam'e çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Adresini yolla, oyunu yollayayim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 zestiria 2 gömlek üstü bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 beyler oyundan mı bahsediyosunuz, animesinden mi? bi karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 anime ama oyunun adaptasyonu zaten. gerge çok sağol, bakarız sonra ya. fo4 çıkacak zaten haftaya. o arada belli olmaz zestiria çıktıysa geçmiş tales'leri getirmeye çalışabilirler, iyi sattı sanırım. çeviriler hazır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Zestiria nın anime 2016 da geliyormuş güya, mevcut sadece 1 episode var o da oyunun giriş bölümü :p Yanlız oyun süper hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar