Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ya iki dakka bozma kandırıyodum adamı tam ben de biliyorum 1/2 + 1/4 + 1/8.... ün limitte 1 ettiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 aa kusura bakma o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ardeth said: ya iki dakka bozma kandırıyodum adamı tam ben de biliyorum 1/2 + 1/4 + 1/8.... ün limitte 1 ettiğini hayır bilmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Belki biliyordur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 *Gunde 8 bardaktan fazla kahve icmek dusuk cocuk ihtimalini cogaltir. (bilimadamlari oyle bulmuslar) SEKKIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 4 bardak içince de tökezliyormuş çocuk. (Hani 8 içince düşüyor ya, ESPRİYAPTIMOHAHER) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 evet ve genelde o topicler böle dewam eder "emeğine sağlık, terazıne tık, +rep, klavyene sağlık, repini verdim pls dewam et, beyler repleri unutmayalım emeğe saygı, emegi yorumsuz birakanin linki kurusun" http://site.mynet.com/benmatematikciyim/mynet_resimlerim/emege_saygi.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar