sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 nası oldu gol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ibrahime neden kart göstermedi ben onu anlamadım :) bu kadar mı kötü hakemlerimiz , bu kadar mı? -gol penaltıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 direk kırmızı vermesi lazımdı ibrahim üzülmeze ama vermedi nedense. eyyam eyyam diye ağlayacak şimdi bütün herkes. keşke verseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 sarısı var onu bile vermiyo.. madem kart veremiycen yüreğin yok , penaltıyı verme. en azından penaltı vermedin diye eleştirilirsin. görmedim falan diye kıvırırsın. kart vermemenin özrü de yok. dediğin gibi , keşke verseydi. 3-1 kazanıcaz , hakem takımdan fazla konuşulucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 adam deli ya.. tutabilene aşkolsun deli ibo force.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 işlk yarıyı bilmiyorum da , ikinci yarıdaki beşiktaş top oynamadı.. ibrahim üzülmez , cisse , delgado felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 frikik mantıklıydı... ama hakemin bence kullandırtmaması lazımdı. beşiktaş çok rezil oynuyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 adamınbiri said: şimdi bjk geri çekilcek çekilmezsede bu maç 10 11 olur ama çekilcekler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bjk bu maçı her türlü alırdı da... hakem çok kötü ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 penaltıda ibo kart görmeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 durum kaç kaç şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 0-0 bjk yeniyo şaka şaka 3-1 yeniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 3 golun üstüne yattık resmen haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 utandırıyolar bizi ya niye çekilmek? eksik mi kaldın? maçın mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Hmmm.. iimiş kısa sürede bol gol bulmuşsunuz güzel maç oluyomu bari ben izleyemiyorum şuan da haberleri burdan takip ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 3-1 bitti maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 skor iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlar listesine 3. 4. sıradan girer yani direk. 13 dakikada 3 gol gerisi boş beleş bi maç. beşiktaş'ta hiç bişey değişmemiş kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Hayatımda izlediğim en kötü maçımız muhtemelen 2 sene önceki türkiye kupası finaliydi, zaten askerdeydim dedim yenilelimde gidip yatayım bare dedirtecek kadar sıkıcıydı =P Uzatmaya felan bile gitmişti o sıkıcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Abi bence Beşiktaş en mantıklısını yaptı. Maç 3-0 olmuş ne gerek var ki daha fazla kendini yormaya , zorlamaya? Sahanın zemini zaten kötü , sakatlanmaya müsait , maçı rolantiye alıp baba gibi 3 puanı alıp döndü Beşiktaş Ankaradan. Bence gayet mantıklı ve güzel bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ilk 15dk izlemedim golleri kaçırdım sonraki dakikalarda hiçbirşey göremedim açıkcası. Gençler ikinciyi atsaydı maç büyük ihtimalle döner beraberlikle biterdi. İyi hoş 15dk 3 gol buldun da üstüne yatmak ne demektir? Haftaiçi maçın yok bişeyin yok. Şovunu yap prestijin olsun moral olsun. Böyle üzerine yatmaya alışırsak işimiz iş bu sene mustafayla. Müthiş sıkıcı bir maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar