Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverların Caps'leri Mi Arttı?

SÝNEQ

Öne çıkan mesajlar

Fly said:
mümkün ancak bu günlere denk gelişi o ihtimali azaltıyor.
açıklama da yaparlardı bence arttırdık diye.

Haklısın.Ama Millet neyini beğenmedi anlamadım:PCasusal Oyunculara daha çok hitap etmesi ayrı bir güzellik.750.000 Olan oyuncu sayısı Wotlk çıkışı ile bayağ bi düşer sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun satışı durmadı nihayetinde, giden geri geleceği gibi yeni oyuncular da gelecektir. hem okuyucu hem de eleştirmen puanları gayet iyi. wow'a eş dost nedeniyle dönen de var, expansion'ı deneyip geri dönecekler de. yeni açılan sunucular hariç eskilerde bir nüfus sıkıntısı yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow gibi bir fenomene dönüşeceğini sanmıyorum warhammerin. Nedeni ise wowun daha iyi olması değil, wowda oyuncuyu bağımlı hale getirecek daha çok unsur var. Yani oyuncu deli gibi saatler harcayıp aha şunuda alayım aha bunuda alayım derken hem tatmin oluyor hemde kendini ister istemez bir kısırdöngü içinde buluyor. Pvesi birde daha iyi gerçi warhammer pvp üzerine kurulu bir oyun. 750 bin oyuncu yine iyi bir rakam bence. Ama warhammerin en güzel tarafı casual oyuncuya hitap etmesi. Pvpyi yetenek eksenine oturtabilseler yeter. İtem çılgınlığına yitip gidiyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Açık konuşmak gerekirse daha çok eksik var oyunda ve benide çok tatmin etmedi şimdiye kadar pcninde sürekli kasması cabası.Şu gidişat pek iç açıcı değil umarım acele bi kaç tane major patch çıkarırlarda oyunun rengi değişir.Biri yukarda yazmış WoW gibi olamaz bu oyun diye bağlayıcılık açısından bende katılıyorum hatta ekliyorum daoc gibide olamaz şu formatta oyuncu kaybının olması şaşılacak bişey değil.Neyse bekleyip görücez..
Sosyal ağlarda paylaş

gidenler elbet geri gelecektir bu oyuna choppa ve hammerer kaldirildi diye baslamayan cok kisi var. Aralikta black guard ve blazing sun gelecek bu sekilde her 2 ayda bir 2 ser sinifi ekleseler oyuncuyu tutabilirler ve sinif eklemelerinde soz verdikleri gibi expantion seklinde gelmeyecek free patch halinde gelecegi icin daha cekici gelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gidenlerin geri gelmesi değilde kalanlar dursun yeter :)
Şu her mmo nun 2-3 ay erken çıkma modası bitsin bi zahmet yarım yamalak oyunları iteliyolar sonrada o hayal kırıklığı seni oyundan soğutmaya yetiyo zaten.WAR için tam olarak söylemem bunuda yinede biraz küfürü hakediyolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...