asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Annem mailime yollamış geçen gün, oldukça ilgimi de çekti. Bilim adamlarının da oldukça dikkatini çekmiş bu arada zaten. Hayret verici. http://www.mytopclip.com/play.php?vid=882 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Doğuştan kör değil dimi adam ? Dinlemedim videoyu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 "Genetik mutasyonlar" sebebiyle doğuştan gözleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 heh al işte adam bagladı bi şekilde biyolojiye yine konuyu dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 şş trolleme başlığımı videoyu izle ne "bilim adamları" geçiyor o videodan. daha herşeyi biyolojiye bağlayacak kadar bilgi sahibi değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 asinanyavuz said: "Genetik mutasyonlar" sebebiyle doğuştan gözleri yok. tırnak içindeki yer allahın takdiri olacak, düzeltirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 konu Garbage a taşınsın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 biz burada din tartışırız dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bunun videolarını zamanında youtube da izlemiştim.. hiç görmeyen birinin perspektif kavramı geliştirebilmiş olması enteresandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nerde o salvador dali takımı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 başarılı, ressam arkadaşın elleri sensör olmuş, algılar çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Biz görerek yapamıyoruz. Helal olsun adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yok artık apriori mi lan bu bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nasıl oluo lan öle=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 harbi gurur duydum videonun sonunda cizince,adami da tanimam etmem ama gurur duydum yani ayrica rayban takiliyo fafasgasga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ben adama tüm replerimi abandım herif resmen bir bilim dalında çığır açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 dumuran anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 said: ...floransa'da gördüğü bu büyük ilgiden sonra, eşref armağan floransa'da yapılan 2007 bienali'ne davet ediliyor... fakat 3.500 euro katılım ve yol masraflarını karşılayacak sponsor bulamadığı için maalesef katılamıyor... istemihan talay'ın kültür bakanı olduğu dönemde kütüphaneci olarak görünerek, oradan kendisine verilen maaşla atölyesine boya, fırça ve tual alan bu kişi, devletin yaptığı bu üç kuruşluk yardımı ne yazık ki istemihan talay'dan sonraki dönemlerde kaybetmiş... ve bu olay onu en çok üzen ve kıran olayların başında gelmiştir... işte; guinness rekorlar kitabına girmiş, bir sürü ülkede hayranlıkla karşılanmış ve bir çok belgesellere konu olmuş bu değerli insana bu ülkenin verdiği değer... ekşi sözlükte aratınca çıktı Adam hakkına ne desek az valla, Amerikan profuda kankaya bağlamış hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 her türlü benden iyi çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 inanılmaz gerçekten (tu) böyle müthiş bi adamı discovery channeldan ogrenmem de inanılmaz... (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 brrraaağvoa brraaağvoa yaa. coohk iyi yaptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Aket-Atum said: said: ...floransa'da gördüğü bu büyük ilgiden sonra, eşref armağan floransa'da yapılan 2007 bienali'ne davet ediliyor... fakat 3.500 euro katılım ve yol masraflarını karşılayacak sponsor bulamadığı için maalesef katılamıyor... istemihan talay'ın kültür bakanı olduğu dönemde kütüphaneci olarak görünerek, oradan kendisine verilen maaşla atölyesine boya, fırça ve tual alan bu kişi, devletin yaptığı bu üç kuruşluk yardımı ne yazık ki istemihan talay'dan sonraki dönemlerde kaybetmiş... ve bu olay onu en çok üzen ve kıran olayların başında gelmiştir... işte; guinness rekorlar kitabına girmiş, bir sürü ülkede hayranlıkla karşılanmış ve bir çok belgesellere konu olmuş bu değerli insana bu ülkenin verdiği değer... ekşi sözlükte aratınca çıktı Adam hakkına ne desek az valla, Amerikan profuda kankaya bağlamış hemen :D resmen bu devletin kafasına koyayım diyorum, başbakanımız 3 çocuk yapan ailelere gidip madalya takıyor bu adamı tınmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Quel-Thul said: inanılmaz gerçekten (tu) böyle müthiş bi adamı discovery channeldan ogrenmem de inanılmaz... (td) discovery channeli geçtim paticikten öğrendik :) daha kötü^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 çöp adamı zor çiziorum gözlerim açıkken kapalıyken tam yalan olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar