Plabla Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Masquerade said: nutella yerim said: pedi de sergilesinler hahaha bide sponsor bulurlar -eveeet kızımızın ilk pedini xyz katkılarıyla takıyoruuuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 evet bu abla sayesinde o söz " görmemişin kızı olmuş tutmuş pedini koparmış" diye geçer artık ... bize ne istediği partiyi versin de , bunu eşitlik ıvır zıvıra dayandırması saçma . bunu yapınca mı eşit oluyoruz ? Peder o gece meyhanede içer , nerden düştük bu kadın milletinin eline diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 aquila said: cikarip gostericek mi? aha oldum iste diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bokunu çıkarıyorlar "aşın artık bunları" olayının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 anne gorme engelliymi$ abi, kadini kiramami$lar heralde. Ama reelde sacma sapan bir$ey oldugu belli i$te, sunnet dugunu ne kadar sacmaysa bu da en az onun kadar.Hatta bu 2x. yok yok 4x falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Kıza yazık, seri katil olur bu ilerde. Partiye gelenleri bir bir öldürür yıllar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kanı tüp icine koysunlar anahtarlık yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nutella yerim said: kanı tüp icine koysunlar anahtarlık yapsınlar adhshahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Kıza sünnet çocuğu şapkası ve asası verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kizi hamile birakmak lazim parti 9 ayligina iptal olur sonra da heves gecer yapilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Penthesilea said: kizi hamile birakmak lazim parti 9 ayligina iptal olur sonra da heves gecer yapilmaz. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 pedi ince ince dilimleyip pilava katsınlar. (yazarken kendi midem kötü oldu lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ne pis muhabbet donmus arkadas burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 aklı başında olmayan insan işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bu nasıl bir psikolog anlamadım. said: İlköğretim 7’nci sınıf öğrencisi olan 12 yaşındaki Ezgi’ye bu düşünce ilk önce "saçma" gelmiş. Kızı akıllıymış daha ilkokul 7de anlamış olayın saçmalığını da neofeminist annesi kendine benzetir yakında kızını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 dostum bu anne psikolog demişsiniz ama psikopat çıktı?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 hass ya fener 90+5 te atti ya. ba$larim boyle lige de regle ye yapilan partiye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ne iğrenç bir haber diye yazacaktım ki yorumların yanında solda 0 kaldığını gördüm! nabdınız bre hey de hey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kız okulda maruz kalacagı geyiklerden dolayı egitim hayatı boyunca ızdırap cekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ped ve pilav olayından sonra mavi ekran verdim. Öğeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Regl Partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Masquerade said: İlköğretim 7.nci sınıf öğrencisi olan 12 yaşındaki Ezgi'ye bu düşünce ilk önce "saçma" gelmiş. Annesine bu öneriyi ilk getirdiğinde kızdığını söyleyen Ezgi, daha sonra bunun doğallığını görüp, basketbol takımındaki bütün arkadaşlarının da gelmek istediğini öğrenince heyecanlandığını ve kutlamayı kabul ettiğini anlattı. erkek basketbol takımı heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Igrençlikten cikip, hentaiye dogru gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Flameoffear said: Ped ve pilav olayından sonra mavi ekran verdim. Öğeh bu partiyi düzenleyenler aynı zamanda şu günü de düzenlemiş "ERKEĞİN PİPİSİNİ KESİP PİLAVA ATINCA MİDEN BULANMIYO AMA" partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar