aritra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ismail dayının aids hakkında yazdığı şarkımsı/türkümsü. sözleri şu şekilde; insanlıktan çıkanları al götür ah.. gelecek zamanı ne güzel bildin belleğini yıkanları, al götür al götür, babam olsa al götür, eşek cennetine götür sokakları doldurmuşlar kopuklar ancak bu pisliği bu illet paklar ahh; ameliyat oldu cinsi sapıklar erkeklikten bıkanları al götür al götür babam olsa al götür, eşek cennetine götür arkadan bakınca tipe bak tipe sonradan dönmeymiş sıpa oğlu sıpa ahh.. kolunda bilezik kulağında küpe incik boncuk takanları al götür;. babam olsa al götür, eşek cennetine götür ahh bu sesimi ankara'ya ulaştır çankaya'nın etrafına dolaştır mikrobunu da birçoğuna bulaştır kula şaşı bakanları al götür al götür babam olsa al götür, eşek cennetine götür ahh ismail'in sazı sözü vesile anadolu çile beylerde hile rüşvet'e zulüm'e zam'a torpil'e yeşil ışık yakanları al götür al götür, babam olsa al götür, eşek cennetine götür aman garip ismail'im sermayem sazımdır en büyük tehlike neme lazımdır ahh lazı kürdü abazası çerkezi boşnsğı arnavudu hepsi bizimdir. yurda nifak sokanları canımızı yakanları al götür al götür, babam olsa al götür, eşek cennetine götür bu konuda arkadaşımın çok güzel bir sözünü aktarıyorum; "ismail geçersiz bir işlem türüttü ve kapatılacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 penguen kapağı değilmi o söz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 öyle mi, bilmiyorum ki. duyunca güldüm. çok zekice kim demişse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bu adam da kirmis en sonunda kafayi, Ekmek'le ayni odaya koymak lazim bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kafasi hic saglam degildiki bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 http://img83.imageshack.us/img83/4769/dizifilmmwh6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 terleyince aşırı tatlı bir insan, öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 şarkı eski bu arada. 1997den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ismail türütün beynini yıkamak istiyorumç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Aradığınız "ismail türütün beyni" bulunamadı. Öneriler: Aradığınız beynin varlığından emin olun. Omurilik soğanını deneyin. Daha genel sakatatlar deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 İsmail Türüt sen beni güldürdün allah da seni AIDS yapsın emi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 NBuı ismail Kafataşçı İsmail'di di mi. Aşığıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi komik bi adam bu ya fikra programi felan war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Rahat 10 senesi var bunun ohaa cok eskilere gittim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aritra said: ismail dayının aids hakkında yazdığı şarkımsı/türkümsü. sözleri şu şekilde; ahh ismail'in sazı sözü vesile anadolu çile beylerde hile rüşvet'e zulüm'e zam'a torpil'e yeşil ışık yakanları al götür al götür, babam olsa al götür, eşek cennetine götür aman garip ismail'im sermayem sazımdır en büyük tehlike neme lazımdır ahh lazı kürdü abazası çerkezi boşnsğı arnavudu hepsi bizimdir. yurda nifak sokanları canımızı yakanları açıkçası ismail türütte bir halk ozanı olma çabası sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 EYDİS hastalığı altyapı olarak güzel bir şarkı, gün içinde kendimi 3-4 kere mırıldanıyor olarak buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 AAAAAAAL GÖTÜÜÜÜR AAAL GÖTÜÜÜÜÜÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Estel_Anorien said: aritra said: ismail dayının aids hakkında yazdığı şarkımsı/türkümsü. sözleri şu şekilde; ahh ismail'in sazı sözü vesile anadolu çile beylerde hile rüşvet'e zulüm'e zam'a torpil'e yeşil ışık yakanları al götür al götür, babam olsa al götür, eşek cennetine götür aman garip ismail'im sermayem sazımdır en büyük tehlike neme lazımdır ahh lazı kürdü abazası çerkezi boşnsğı arnavudu hepsi bizimdir. yurda nifak sokanları canımızı yakanları açıkçası ismail türütte bir halk ozanı olma çabası sezdim.evet ama ne yapı olarak ne konu olarak beceremiyor.özenti herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar