mawiman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Gaffur acı konuştu Avrupa Yakası'ndan ayrılan Peker Açıkalın diziyle ilgili acı konuştu. Orada Neler Oluyor" programına katılan Peker Açıkalın Avrupa Yakası'ndaki kadro değişikliğiyle ilgili konuştu. Avrupa Yakası'ndan unutulmaz kareler Gaffur tiplemesiyle büyük beğeni toplayan oyuncu ani bir kararla diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda bir çok ismin diziyle yollarını ayırmasıyla ilgili sert açıklamalarda bulunan Açıkalın, "Gülse Birsel'in fazlalıkla söz sahibi olmaya yönelik bir davranış biçimi var. Yani' kalemimi oynatırım, ona göre ha!' gibi bir tarzı var" dedi. "Diziden Hümeyra da gidince Gülse Birsel'in kalemi kırıldı" diyen oyuncu, "En büyük kayıp Hümeyra ve benim gitmemdi" dedi. Ata Demirer'in kadroya yeniden dahil edilmesiyle ilgili, "Ata, Avrupa Yakası'na dönmek zorundaydı. Çünkü Gülse Volkan'da takılı kaldı" diyen oyuncu "Ben o diziye bir daha asla geri dönmem" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yedirememe konuşmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 en büyük kayıp kendisi miymiş? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ya ne şerefsiz haysiyetsiz eğitimsiz cahil kro bi herifsin sen peker... her yaptığın işte böyle dedikodular mı çıkarıcaksın sen. ne istiyorsun bizden peker? gaffur ezilmiş kitlenin sesidir demeye başlayınca kıçına tekmeyi atmış işte gürsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Lol Hümeyra bi derece de, Gaffur kadar itici bi tipleme görmedim yani. Kimse kusura bakmasın, o adama güleni pek anlamıyodum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 BENİ BEYENMİYON MU lisede yapıyorlardı taklidini, aynen kıl oluyordum. gaffur gitse başkası gelir np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Defolsun gitsin adi herif yapmadığını bırakmadı diziye resmen hala çıkmış bıkbık ötüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bunu ciddiye alan var mi ya? 3. sinif komedimsi filmlerde oynadi diye adam mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bu heriften igreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 m.a. erbil cakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 diziye hiç bişey kattiğini düşünmüyordum şimdide kuyruk acısı yapmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 embesil bi karakteri oynuodu iyikide gitti gidince burhan daha da komik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Dizi mi daha kötü, yoksa bu karakter mi bilemedim. Emin olduğum ikisinin de çekilmez olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 gitmeseydi iyi olurdu desem savaş çıkacak. Gaffur baymıştı ama hümeyra gitmemeliydi. Çok çirkin bir şekilde kovmuşlar. Hümeyra ajansa gitmiş yeni sezon için sizinle çalışmayı düşünmüyorlarmış demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Marl0_on said: Dizi mi daha kötü, yoksa bu karakter mi bilemedim. Emin olduğum ikisinin de çekilmez olduğu. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 gaffur s.g. diyorum. ne salak bi tiplemeydi lan!? hümeyrayı da pek sevmiyodum gerçi ama kalması daha iyi olurdu. ilk olarak izzet ve sevgilisi gitsin lan diziden.o embesile benzeyen kadın, adını da hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben diziye burhan girdikten sonra izlemeyi biraktim zaten.. en iyisi ilk sezonuydu, sonra baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bu adamın rol aldığı filmlerde zaten genelde 5 para etmez. 0+0=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yedirememiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 peker açıkalın'ın kendiside oynadığı karakterlerde beş para etmez bence. yani diziden gidip hala başarılı olduğunu görünce bok atayım demiş kendisi. ayrıca hümeyra'nın gitmesi de tahsin'in öne çıkmasını sağladı. bence gayet iyi gidiyor şu an dizi. erol günaydın'dan da kurtulmak gerek kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar