BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Az önce Discovery Channel'da böyle bi program vardı. Sıralama şöyle : 1-Batman (nası yani oldum ben) 2-Spider-man (Sten Lee tre olayına dikkat edermiş :) ) 3-Wolverine (x-men die bağladı sadece wolverine hakkında bilgi verdiler ondan wolverine yazdm) 4-Superman (uyuz oluyorum) 5-Judge Dread 6-Wonder woman 7-Hulk 8-Akira 9-Witchblade (tek kelimeyle süperdir) 10-TenTen TenTeni görünce şok geçirdim ben. Spawn filan yok şaşrdrm ama 1. nin batman olması garip geldi bana. En azından süper gücü olan biri 1. olmalıydı diye düşünüyorum...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Batman'in o gotik karizması bile yeter birinci olmasına ancak Spawn konusunda sana katılıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 batmani 1. yapan kusursuz ve kapalı kutu gibi olmasıymış...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bence güzel bir liste.. yani bir de full teksas tommiks olabilirdi.. hani çok eski çrlar, babalarimiz bile biliyor, bu kadar çok bilinen çrlarin daha çok oy almasini beklerdim.. ama SIKI bir liste ç1kmis sonunda.. spawn isterdi deli gönül o ayri..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 akira'nın bukadar hit olmasina şaşırıyorum ben en çok , tamam aptal amerikalıların ilk karşilaştiklari anime ve mangasi güzel iyi olmasina iyi de animesi cidden ama cidden rezalet.(herkes tapıyor ona cidden daha da şaşırıyorum duydukça )[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 akira'yi hiç izlemedim yorum yapmiycam[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 sandman yok. döverim böyle listeyi![signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 sandman o kadar popüler degil oy almamasi normal.. conan da yok mesela :)[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 o zaman en popüler desinler kardeşim! hayyyret bişi. gerçi batmanin vertigo bölümleri de şahane yani şimdi yabana atmamak lazım.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bilemicem artık :) ama göreceli bi haytta yaşıorz bu da göreceli bi olay sonuçta ama bunu yaparlarken elbette baz aldıkları bişeyler vardır :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 wolverine klasik seri rulz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Wolverine'i Kurtadam, Dark Knight's Return'ü de Kara Gece'nin dönüşü diye anlatınca ilk önce pek bi şey çakamadım belgeselden ama eksikleri de olsa gerçekçi bir listeydi.... Sadece bizim ve Şimdiki kuşağın okuduğu çr'ler olarak düşünmeyin... Tüm dünyayı etkileyen Çr'ler bunlar[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ben asterix i çok severim şaşırdım listede olmamasına popüler sanıyordum[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DevilizeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Çizerleri her ne kadar tanınmış olmasada Alien vs Predator'un çizimleri basit ve az renk paleti içeriyo olsada hep aklıma kazınmıştır ama bi Todd Mc Farlane ve Spawn 'ı olamaz tabiiki.. Witchblade ve ardından gelen Darkness ta sewilmezse olmazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bence birince Spider-Man olmalıydı ama onu ikide görünce birincinin Conan ya da Captain America olacağını düşünmüştüm ama Batman de olmaz ki yaa.. Adam parayı vurmuş, teknolojiyi köklemiş.. O kadar parayı bana da verin, ben de döverim onu bunu nedir ki yani? :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 wolverine uzun süre kurtadam olarak çevrildi türkiyede.. neyse simdi en azindan wolverine olarak çevriliyor..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 wonder woman ne ya? hulk en fazla sonuncu sırada olabilir, asterix gibi bir başyapıtı da koymadıkları için tebrik ediyorum. tenten'i de koymasalar hepsi vurdu kırdı. (bazılarına bayılırım gerçi spider ve batman gibi) bakan da der ki çizgi-roman okuyup tarantino seyredip üstüne de doom oynayan adam okulunu basar uzi ile.. :) ha ayrıca tom miks de olabilirdi bence, sadece çocukluk fenomenim değil aynı zamanda gayet de güzel bir çizgi-romandır, şahsi düşüncem hulk'a filan geçirir.. (witchblade'i bilmiyorum bir tek, bana yetişememiş) superman de çizgisini bilmiyorum ama bunların hepsinin babası gibi bişi.. :-p buradaki kitapçıda tonla var şu yeni çizgi-romanlardan, renkli, gıcır gıcır kapakları, sayfaları, için gidiyor 5. kalite saman kağıt tom miks'lerimi, spider-man'lerimi hatırladıkça ama pahalı biraz be..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki: Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Supe&Bat rocks der çekilirim.. :p Wolverine de güzel,Garfieldda....Zagor,Teks niye tutulmaz anlamam. :p 91 den beri Supe-Batman sayılarım var full olarak :pP[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bu seride nasil olurda Conan olmaz ben onu anlayamadım.Ben bu listeye listemi derim konansız.Ki ben fazla Conan okumadım ama kesinlikle bu listede üst sıraları hak eder bi kalitesi ve kitesi var.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Gerçek bir Top 10 liste görmek istiyorsanız Wizard dergisini takip etmenizi öneririm. Ayrıca en iyi 10 yazar ve çizeri ve bulunduğunuzun ayın en iyi çıkış yapan çizgi romanını da görebilirsiniz. Derginin Gerekli Şeylerde de bulunuyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRKSaGa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Eğer gördüğü ilgiye göre sıralanıyorsa bencede Spider ilk olmalıydı gibi geliyo.Batman de süferdir aslında ama benim bildiğim kadarıyla en çok tutulan Spider-man.Yabancı sitelerde falan koleksiyoncular bile en çok spider a ilgi gösteriyo..Çok eski sayıları 1000 lerce dolar değerinde...[signature][hline]The boundaries which divide Life from Death are at best shadowy and vague. Who shall say where one ends, and where the other begins? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bu sıralamayı gerçek bir çizgi roman okuru hazırlasaydı conan ilk 3 olmadı ilk 5 te olurdu[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 gerçek bi çizgi roman okuru olsa, belki de route 666 gibi çizgi romanlar da olurdu.. çünkü su siralar x-men ve wolverine eski heyecani tasimiyor.. ama çok güzel yeni çr'lar çikti amerikada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 snoopyyyyyyyyyyyy[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bende o kadar cok begenmedim[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar